COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Bensin
44762Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

KJØP BRUKTBIL HOS SULLAND I APRIL, OG VELG MELLOM:

 • Minimum 25 000 kr i innbytte for din innbyttebil*
 • Serviceavtale 3 år/45 000 km*
 • Valgfritt utstyr for inntil 15 000 kr*
 • Få bilen fraktet gratis til deg*
 • Innbyttekampanje - Kun på biler med salgssum over 150.000 kr, innbyttebilen må være registrert, fri for heftelser, EU godkjent uten mangellapp og ha to sett hjul
 • Serviceavtale- Gjelder for 3 år / 45.000 km.
 • Valgfritt ettermontert utstyr gjelder eksempelvis takboks, motorvarmer o.l.
 • Gratis frakt gjelder til nærmeste Sulland forhandler, eventuelt etter avtale.

Kampanjetilbudet gjelder fra 1. april – 30. april 2020.

Vi er ikke på hytta i påska , så oss kan du ringe dag og kveld for mer informasjon eller en avtale om prøvetur eller kjøp

Selger: Øyvind Fosmo 416 22 481

Selger: Finn Olav Bø 900 22 480

Daglig leder: Ole Marius Kamp Nilsen 995 72 607

Er på ute etter en stasjonsvogn med et lekkert design, Lav km stand, høyt utstyrsnivå, topp kjøreegenskaper og ikke minst god sikkerhet? Da bør du begynne med å ta en titt på denne! Vi har nå en flott stasjonsvogn av biltesterne sin favoritt Ford Focus. Bilen er levert i høyeste utstyrsgrad Titanium-X. Bilen er utstyrt med den kjente og kritikerroste tre -sylindrede bensinmotoren utviklet av Ford. Denne motoren er kåret til "engine of the year" en rekke år på rad i Europa. Dette sier det meste om ytelser, forbruk og utslipp for en moderne bensinmotor. Kombinert med Focus sine overlegne kjøreegenskaper gir dette en uslåelig kombinasjon. Ikke minst er denne motoren sammen med en presis og god manuell girkasse et hyggelig bekjentskap. Bilen oppleves som kvikk og komfortabel å kjøre. Focus stasjonsvogn er romslig i innvendig plass både for passasjerer og fører i tillegg til et stor og praktisk utformet bagasjerom. Denne vil du trives i!

Vår bil fremstår som en pen og godt vedlikeholdt bruktbil. Servicehistorikken er som følger:

 • 16 407 Km 23.05.2017
 • 32 931 Km 24.05.2018
 • 44 721 Km 14.05.2019

Bilen har en meget høyt utstyrsnivå, vi trekker frem høydepunktene på utstyrslisten:

 • Meget gode adaptive Bi-Xenon hovedlys som gjør mørkekjøring til en trygg og god opplevelse.

 • Ryggekamera som jobber sammen med parkeringssensorer for gi deg en tryggest og enklest mulig parkering og rygging. Her har du full oversikt bakover!

-Parkeringassistent som kan lukeparkere bilen for deg. Bilen måler om det er god nok plass og tar kontrollen over rattet. Du betjener pedalene for å ha full kontroll. Vi garanterer at denne er bedre en deg til å lukeparkere!

 • Oppvarmet ratt, dette blir din beste venn nå på kalde dager.

 • Cruisekontroll - Konstantfartsholder som sørger for en jevn, behagelig og økonomisk kjøretur

 • Navigasjon loser deg trygt frem på ukjente sted

 • 8" touchskjerm med DAB+ radio og Sync 2 med nødhjelp

 • DAB+ Radio er selvsagt på plass.

 • Bluetooth håndfri og audiostreaming. Du kan enkelt koble mobiltelefonen din til bilens lydanlegg. på denne måten har du en trygg og fullt lovlig håndfri løsning for bruk av mobil under kjøring. I tillegg har du mulighet til å strømme musikk fra smarttelefonen din via bluetooth audio.

 • Active city stop – et kamera følger konstant bilen som ligger foran deg. Kjører du i bytrafikk og bilen foran deg bremser ned, vil systemet fange opp dette og aktivere bremsene, slik at du unngår sammenstøt, eller redusere sannsynligheten for skade

 • Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en is hinne på frontruten. I tillegg er også alle spyledyser og bilens sidespeil oppvarmet når du har oppvarmet frontrute som tilleggsutstyr.

 • Mørktonede ruter som er med å gi bilen det sporty utseende. De mørke rutene er også med å holde temperaturen nede i bilen når solen står på.

 • Nøkkelfri adgang og start - Her kan du bare ha nøkkelenheten i lomma eller veska. Når du tar i døhåntaket låser bilen seg automatisk opp. Når du har satt deg inn er det bare å trykke på Powerknappen for å starte motoren. Når du forlater bilen låser du med å legge fingeren over en sensor på håntaket. Du har selvsagt også muligheten til å bruke knappene på fjernkontrollen.

 • Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonene kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget sørger for jevn og god temperatur sommer som vinter og filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

 • Svært komfortable Titanium-X delskinn seter med elektrisk 6-veis justering av førersetet. Dette sammen med 4-veis justering av rattet gjør det mulig for de aller fleste å finne en optimal sittestilling.

 • Iso-Fix festepunkter for trygg og enkel montering av barneseter.

Bilen leveres komplett med sommer og vinterhjul.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Er du på jakt etter en bil i dette segmentet bør du ta denne nærmere i ettersyn.

Ta kontakt med en av våre selgere for avtale om demonstrasjon og prøvekjøring. Vi tar gjerne din gamle bil i innbytte.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X
KM-stand 44762 Km
Registrert dato 29/04/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 110 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1900 kg
Registreringsnummer BT44510
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 1e52ad4d-a02e-466a-ac04-760a97a248ca
NB - Payload 584

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

Annet
Active City Stop - aut kollisjonshindring;Aluminiumsfelger;Bakkestart Assistent;Bi-Xenon;Cruisekontroll;Dekktrykkssensor;Delskinn;El justering førersete;Fjernstyrt Sentrallås;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Ford SYNC og nødhjelpsassistanse;Handsfree mobil bluetooth;Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;LED kjørelys foran & bak;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Mykey;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Pollenfilter;PTC ekstra luftvarmer;Radio DAB+;Ratt 4- veis justering;Regnsensor;Ryggekamera;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Streaming av musikk via bluetooth;Takrails;Tåkelys foran;USB/AUX;Ute-temp.måler;Varme i seter;Vinterhjul;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i speil;Delte bakseter;El innfellbare speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbart ratt;Kurve / Tåkelys;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Sentrallås;Servostyring;Start-knapp;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Varme i ratt

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00