COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Bensin
77508Km
998
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

KJØP BRUKTBIL HOS SULLAND I APRIL, OG VELG MELLOM:

 • Minimum 25 000 kr i innbytte for din innbyttebil*
 • Serviceavtale 3 år/45 000 km*
 • Valgfritt utstyr for inntil 15 000 kr*
 • Få bilen fraktet gratis til deg*
 • Innbyttekampanje - Kun på biler med salgssum over 150.000 kr, innbyttebilen må være registrert, fri for heftelser, EU godkjent uten mangellapp og ha to sett hjul
 • Serviceavtale- Gjelder for 3 år / 45.000 km.
 • Valgfritt ettermontert utstyr gjelder eksempelvis takboks, motorvarmer o.l.
 • Gratis frakt gjelder til nærmeste Sulland forhandler, eventuelt etter avtale.

Kampanjetilbudet gjelder fra 1. april – 30. april 2020.

Vi er ikke på hytta i påska , så oss kan du ringe dag og kveld for mer informasjon eller en avtale om prøvetur eller kjøp

Selger: Øyvind Fosmo 416 22 481

Selger: Finn Olav Bø 900 22 480

Daglig leder: Ole Marius Kamp Nilsen 995 72 607

Her har vi virkelig fått inn en flott Focus Titanium med for salg. Bilen er utstyrt med Fords tre-sylindrede bensinmotor på 125 Hk Denne motoren er kåret til "Engine of the year" i Europa seks år på rad. Denne motoren koblet til en presis manuell girkasse og Ford sine suverene kjøreegenskaper gir en en svært god kjøreopplevelse! Focus er en godt kjent modell i samme klasse som konkurrerende VW Golf og Opel Astra . Focus har alltid levert høye resultater på kjøreegenskaper, komfort og ikke minst sikkerhet. Focus har god innvendig plass og et klasseledende bagasjerom. Bilen egner seg like godt i trange bygater som den gjør på E6 på en lengre tur. Her det komfort i topp klasse for både fører og passasjer.

Vår bilfremstår som en pen og godt holdt bil. Servicer er fulgt slik:

 • 24 620 Km 21.06.2016
 • 42 337 Km 06.06.2017
 • 60 512 Km 19.06.2018
 • 77 506 Km 13.05.2019

Alle servicer er utført på Ford merkeverksted.

Denne bilen er kjøpt ny i Norge og har dermed nordiske spesifikasjoner med hensyn til batteri, dynamo, lyktespylere, varmeseter, varmeapparat etc. I motsetning til mange bruktimporterte biler i det norske markedet er denne klar for kalde vinterdager

Bilen er som nevnt i den fine Titanium utførelsen og har et meget bra utstyrsnivå, vi trekker frem noen av høydepunktene:

 • Bi-Xenon lys - Kraftig lys som gir deg opptimal sikt under alle forhold

 • Oppvarmet ratt, dette blir din beste venn nå på kalde dager.

 • Cruisekontroll - Konstantfartsholder som sørger for en jevn, behagelig og økonomisk kjøretur

 • Stor touchskjerm med navigasjon som loser deg trygt frem på ukjente steder.

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

 • DAB+ Radio er selvsagt på plass originalt fra fabrikk.

 • Active city stop – et kamera følger konstant bilen som ligger foran deg. Kjører du i bytrafikk og bilen foran deg bremser ned, vil systemet fange opp dette og aktivere bremsene, slik at du unngår sammenstøt, eller redusere sannsynligheten for skade

 • Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en is hinne på frontruten. I tillegg er også alle spyledyser og bilens sidespeil oppvarmet når du har oppvarmet frontrute som tilleggsutstyr.

 • Mørktonede ruter som er med å gi bilen det sporty utseende. De mørke rutene er også med å holde temperaturen nede i bilen når solen står på.

 • Meget gode Titanium seter med ekstra oppbygging og med gode justeringsmuligheter. Her bør alle kunne finne seg eg god sittestilling.

 • Nøkkelfri adgang og start - Her kan du bare ha nøkkelenheten i lomma eller veska. Når du tar i døhåntaket låser bilen seg automatisk opp. Når du har satt deg inn er det bare å trykke på Powerknappen for å starte motoren. Når du forlater bilen låser du med å legge fingeren over en sensor på håntaket. Du har selvsagt også muligheten til å bruke knappene på fjernkontrollen.

 • Parkeringssensorer foran og bak som gir deg full kontrol når du skal parkere. Avstand til hindringer varsles med lydsignaler og visuelt på den store skjermen.

-Parkeringassistent som kan lukeparkere bilen for deg. Bilen måler om det er god nok plass og tar kontrollen over rattet. Du betjener pedalene for å ha full kontroll. Vi garanterer at denne er bedre en deg til å lukeparkere!

 • Iso-Fix festepunkter for trygg og enkel montering av barneseter.

 • Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonene kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget sørger for jevn og god temperatur sommer som vinter og filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Er du på jakt etter en bil i dette segmentet bør du ta denne nærmere i ettersyn.

Ta kontakt med en av våre selgere for avtale om demonstrasjon og prøvekjøring. Vi tar gjerne din gamle bil i innbytte.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Titanium
KM-stand 77508 Km
Registrert dato 18/03/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 108 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1900 kg
Registreringsnummer AY26972
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 2cf4f46a-f742-4efb-a4d8-64e2837c0317

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

Annet
Active City Stop - aut kollisjonshindring;Airbag foran;Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Aut.dim midtspeil;Bakkestart-hjelp;Bi-Xenon;Cruisekontroll;El.innfellbare sidespeil;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC og nødhjelpsassistanse;Handsfree mobil bluetooth;Isofix barnesetefesting;ISOFIX-fester til barnesete;Keyless;Kjørecomputer;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kollisjonsputer;LED kjørelys foran & bak;Metallic lakk;Metallic lakk;Midtarmlene;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Oppvarmede forseter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Pollenfilter;Radio DAB+;Ratt 4- veis justering;Regnsensor;Sommerhjul;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Streaming av musikk via bluetooth;Tonede ruter;Ute-temp.måler;Varme i ratt;Vinterhjul;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Airbag;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernstyrt Sentrallås;Høydejusterbart førersete;Høydejusterbart ratt;Korsryggjustering i førersete;Kurve / Tåkelys;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Start-knapp;Startsperre;Turteller;Tåkelys foran;USB/AUX;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00