COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 159 500

Inkl. omregistrering

2017
Manuell
Bensin
69510Km
998
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 159 500

Inkl. omregistrering

Selger: Øyvind Fosmo 416 22 481

Selger: Finn Olav Bø 900 22 480

Daglig leder: Ole Marius Kamp Nilsen 995 72 607

Vi har nå en tøff Focus ST-Line stasjonsvogn for salg. Bilen er utstyrt med den kjente og kritikerroste tre -sylindrede bensinmotoren utviklet av Ford. Denne motoren er kåret til "engine of the year" en rekke år på rad i Europa. Dette sier det meste om ytelser, forbruk og utslipp for en moderne bensinmotor. Kombinert med Focus sine overlegne kjøreegenskaper gir dette en uslåelig kombinasjon. Ikke minst er denne motoren sammen med en presis og god manuell girkasse et hyggelig bekjentskap. Bilen oppleves som kvikk og komfortabel å kjøre. Focus stasjonsvogn er romslig i innvendig plass både for passasjerer og fører i tillegg til et stor og praktisk utformet bagasjerom.

ST-Line modellene fra Ford er et konsept hvor man knytter sammen høyytelses bilene ST/RS med modeller med mindre motorvolumer og overfører de sportslige elementene til disse bilene. Denne utgaven av Focus har bla følgende sportslige detaljer:

 • utvendig stylingsett fra fabrikk
 • røde sømmer i setene
 • aluminiumspedaler
 • sort takkledning
 • sportsfjæring

Med så mye fokus på det sportslige er det viktig å si at denne bilen har et meget godt avstemt understell som gir en behagelig kjøretur.

Vår bil fremstår som en pen og velholdt bil som har følgende kjente servicehistorikk:

 • 23 475 KM 14.09.2017
 • 40 067 Km 13.03.2018
 • 69 389 Km 01.03.2019

Bilen er meget bra utstyrt med høydepunkter som:

 • Meget gode adaptive Bi-Xenon hovedlys som gjør mørkekjøring til en trygg og god opplevelse.

 • Ryggekamera som jobber sammen med parkeringssensorer for gi deg en tryggest og enklest mulig parkering og rygging. Her har du full oversikt bakover!

 • To-Sone automatisk klimaanlegg gir fører og passasjer finne sin egen optimale temperatur i bilen.

 • Navigasjon loser deg trygt frem på ukjente sted

 • 8" touchskjerm med DAB+ radio og Sync 3 med norske menyer og talekomandoer.

 • DAB+ Radio er selvsagt på plass.

 • Bluetooth håndfri og audiostreaming. Du kan enkelt koble mobiltelefonen din til bilens lydanlegg. på denne måten har du en trygg og fullt lovlig håndfri løsning for bruk av mobil under kjøring. I tillegg har du mulighet til å strømme musikk fra smarttelefonen din via bluetooth audio.

 • Takrails. Rails ikke bare ser bra ut på en stasjonsvogn men det gjør det enkelt å montere lastebøyler

 • Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - gir bilen et sporty preg. I tillegg dempes dempes temeperaturen inne i kupeen slik at turen blir bedre for alle.

 • Et godt skinn multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer

 • Praktisk midtkonsoll som gir god oppbevaring og ikke minst en god armstøtte når du kjører.

Er du på utkikk etter en sportslig og godt utstyrt stasjonsvogn bør du se nærmere på denne. Ta gjerne kontakt med av av våre selgere for avtale om visning og prøvekjøring.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil!

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 159 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line
KM-stand 69510 Km
Registrert dato 28/02/2017
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 110 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1900 kg
Registreringsnummer AY33652
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Warranty Ny bil
Referanse 7d3de289-7de4-42c0-8c9a-9a7bd21f4d5f

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 159 500

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;Aluminiumsfelger;Aut.dim midtspeil;Bakkestart-hjelp;Bi-Xenon;Cruise-kontroll;Fjernstyrt Sentrallås;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford Easy-fuel;Ford SYNC 3;Ford SYNC og nødhjelpsassistanse;Handsfree mobil bluetooth;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Koppholdere;LED kjørelys foran & bak;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Navigasjon med touchscreen;Radio DAB+;Regnsensor;Ryggekamera;Skinnratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Streaming av musikk via bluetooth;USB/AUX;Ute-temp.måler;Vinterhjul;Vinterhjul;Visker/Spyler bakvindu;17" sommer dekk på alu felg;ABS bremser;Airbag;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Automatsk start / stopp;Bagageroms-trekk;Beltevarsler;Blinklys i speil;Dekktrykk-varsler;Delte bakseter;El.innfellbare sidespeil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbart førersete;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Ledlys;Lengdejusterbart ratt;Mykey;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Rails;Sentrallås;Servostyring;Start-knapp;Startsperre;Styling;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Uttak for USB;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00