COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Galaxy 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 234 900

Inkl. omregistrering

2015
Automat
Diesel
91880Km
1997
5

Detaljer

Ford Galaxy 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 234 900

Inkl. omregistrering

Vi har nå den store glede av å ha fått en varebil i ypperste klasse, Ford Galaxy 150 hk diesel motor og automat. Slepevekt på hele 2000 KG Galaxy leveres og så med 7 seter, men er destidert mest populær som varebil, slik som denne. Dette er mye på grunn av et større varerom og ikke minst kjørekomfort og utstyrs graden. Denne bilen gjør lange bilturer med frakt til en ren glede. Er du ute etter den perfekte varebilen, se på denne!

Galaxy er uten tvil en av varebilene i markedet i dag som tilbyr høyeste utstyrsgrad og ikke minst komfort for føreren og passasjeren. Det er veldig tydelig at dette egentlig er en personbil som passer inn de litt sære norske reglene for grønne skilt. Skal du ha automatgir og 4x4 er vel Galaxy alene i dette segmentet. Noen av dere som vurderer denne har kanskje erfaring med andre biler i segmentet som Touran, Caddy, 5008, Santa Fe, Outlander med flere. Vi kan berolige med at Galaxy er stor nok til å tilby fører og passasjer masse plass! Her har selv de lengste av oss gode mulighetert til å stille inn setet slik man ønsker, og det uten å bli klemt mellom rattet og skilleveggen med kneene opp under øra fordi bilen egentlig er for liten til å få inn "statskassa" i lasterommet og oppfylle kravet for grønne skilt.

Vår Galaxy vare er godt utstyrt, vi nevner: -Vinterpakke- med dieselvarmer. oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt.

-Frontkamera

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen.

-Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Automatisk klima med 2 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen.

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran og denfarten du ønsker.

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Mørktonede ruter - setter et mer sportslig preg på bilen.

 • Skiltgjennkjenning.

 • Fjernlys assistent.

 • Filskifte varsler.

 • Sync 3.

 • DAB +

 • Komplett sommer/vinterhjul på alufelger.

 • ++++

Dette er en meget godt utstyrt Titanium utgave, og motoren er en særdeles kraftig en med hele 150HK. Automatgir er også på plass for å skape trygge og behagelige kjøreturer.

Bilen har komplett servicebok fra vårt merkeverksted i Elverum. Sist service er tatt nå i Juli, og intervall på disse bilene er 2 år 30000 kilometer.

Kort oppsummert ,får du en varebil med personbil egenskaper og kjørekomfort. Godt utstyrt, med full service historikk med ny bilgaranti.

Ønsker du mer informasjon om vår Galaxy?

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon Kim André Blystad - Selger - Tlf: 464 83 125 Petter Trønnes Risto - Selger - Tlf: 995 64 333 Kai Kjernsholen - Salgsjef - Tlf: 979 75 120

Velkommen til Sulland Hamar AS Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og Sparebank1 Finans og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Vi leverer alle bruktbiler med sommer og vinterhjul

Ta kontakt med en av våre dyktige selgere for mer informasjon

Spesifikasjoner

Ford Galaxy 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 234 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Galaxy
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium aut
KM-stand 91880 Km
Registrert dato 30/12/2015
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Kasse
CO2 utslipp 142 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 2
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer HB80128
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Varebil
Referanse 9e5264a6-dbf2-4707-b9e9-e56c8e5b4cc5

Tilbehør bil

Ford Galaxy 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 234 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Aut. avblendbart speil inv;Automatgir;Automatisk klimaanlegg m. 2 soner;Cruisekontroll;DAB Digital Radio;DAB Radio;Dieselvarmer m fjernkontroll;Dieselvarmer med timer fjernstyrt;El innfellbare speil;El justering førersete;Fjernstyrt Sentrallås;H.FESTE;Hengerfeste;Hengerfeste;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Komplett servicehefte;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Regnsensor;Ryggekamera;Ryggesensorer;Seter el - 8 veis just førersete m minne;Seter el - 8 veis just pass sete;Skinnseter;Takrails - aluminium;Vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;DAB+;DAB+ Digital Radio;Delte bakseter;El vindu;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Frontkamera;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede forseter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringshjelp;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Uttakbare bakseter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 09:00-16:30 (etter kl 16:30 tlf: 04512)

Lør: 10:00 - 14:00