COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Mondeo Hybrid 2,0 iVTC 187hk Titanium aut

Kr 237 000

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Bensin/Elektrisitet
66630Km
1999
4

Detaljer

Ford Mondeo Hybrid 2,0 iVTC 187hk Titanium aut

Kr 237 000

Inkl. omregistrering

Nå har vi en meget pen og velholdt Mondeo Hybrid for salg. Bilen er levert i den fine Titanium utgavem og har et godt utstyrsnivå. Eksteriørt har bilen White Platinum Metallic lakk som sammen med tonede ruter, Titanium stil elementer og aluminumsfelger gir et meget fint uttrykk. Innvendig følges det fine eksteriøret opp med smart teknologi og et design som sørger for at både fører og passasjerer trives på tur. Bilen er meget romslig innvendig og komforten er god også for baksetepassasjerer.

Sulland Hamar AS er en del av Sullandgruppen. Vi har en meget erfaren takstmann som takserer alle bruktbilene som selges ut fra vår butikk. Der det er behov settes våre biler istand på vårt merkeverksted. Vårt ønske er at du skal ha et problemfritt bilhold, og kjøpe din neste bil hos oss. Mange kunder kjøper bruktbil av oss via henvendelse på nett.

Mondeo Hybrid er motorisert med en kraftig bensinmotor på hele 140HK som jobber sammen med en elektrisk motor på 47Hk. systemeffekten på bilen er hele 187 HK så dette er ingen sinke i trafikken slik som mange andre hybrider kan oppleves som. Det geniale med Mondeo Hybrid er at den er selvladene og du trenger ikke å bekymre deg for tilgang til ladestasjoner eller måtte styre med kabler for å få ladet. Bilen lader når du bremser og gjennvinner energi som vanligvis går tapt på vanlig drivstoff biler. Her er det mulig å oppnå et hyggelig forbruk, spare miljøet og ikke minst så får du en svært stille og behagelig kjøretur.

Kjøreegenskapene på Mondeo har alltid vært klasseledene, hybriden er ikke noe unntak i så måte! Den kraftige og smidige bensin/elektriske motorene kobles sammen med en velkjørende automatgirkasse. Her er det topp komfort både i byen og på landeveien. Vi oppfordrer deg til å ta en tur innom oss for å bli kjent med modellen selv, vi er sikre på at du blir overbevist!

Vår fremstår som en meget pen bruktbil med god historikk.

Samtlige servicer er utført på Ford merkeverksted. -Nybilgaranti u Mai 2022

-Nye sommerhjul medfølger

Bilen har et høyt utstyrsnivå, vi trekker frem noen av høydepunktene:

 • Adaptive Bi-LED hovedlys som gir et meget godt lys og tilpasser lysbildet ut fra hastigheten du kjører i. Lysene tilpasser seg også møtende trafikk.

 • Adaptiv cruiskontroll som tilpasser farten etter bilen foran

 • Pre-kollisjons assistent. Ved fare for å kjøre i foranliggende biler vil bilen først varsle. Hvis fører fortsatt er uoppmerksom som vil bilen kunne gjøre en nedbreming for å unngå eller redusere skade.

 • Parkeringssensorer

 • Ryggekamera

 • Parkeringsassistent. Bilen lukeparkerte for deg, ved å aktivere systemet måler bilen opp plasser, når egnet plass er funnet er det bare å betjene gass og brems. styringen tar bilen seg av.

 • 10-Veis elektrisk justering av førersetet med minne.

 • Sony navigasjon

 • 8" touchskjerm med DAB+ radio og Sync 2 med norske menyer og talekomandoer.

 • DAB+ Radio er selvsagt på plass. Bilen er oppgradert med Sony Premium Sound system og har meget god lyd.

 • To-Sone automatisk klimaanlegg gir fører og passasjer finne sin egen optimale temperatur i bilen.

 • Kjørecomputer for Hybrid

 • Nøkkelfri låsing og start. du kan enklet bare beholde nøkkelen i lomme eller i veska. Bilen låses opp når du tar i dørhåndtaket og bilen startes med en Power knapp.

 • Navigasjon loser deg trygt frem på ukjente steder.

Utsyrslisten fortsetter med ting som el, innfelbare speil, el vinduer, ISO-FIX ++++++++

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon Kim André Blystad - Selger - Tlf: 464 83 125 Petter Trønnes Risto - Selger - Tlf: 995 64 333 Kai Kjernsholen - Salgsjef - Tlf: 979 75 120

Velkommen til Sulland Hamar AS Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og Sparebank1 Finans og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Vi leverer alle bruktbiler med sommer og vinterhjul

Ta kontakt med en av våre dyktige selgere for mer informasjon

Spesifikasjoner

Ford Mondeo Hybrid 2,0 iVTC 187hk Titanium aut

Kr 237 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant Hybrid 2,0 iVTC 187hk Titanium aut
KM-stand 66630 Km
Registrert dato 09/05/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 188 HK
Karosseri type Sedan
CO2 utslipp 92 g/km
Farge Hvit
Dører 4
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer FT57366
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse e823b10d-330f-42db-9561-7f00bd18a371

Tilbehør bil

Ford Mondeo Hybrid 2,0 iVTC 187hk Titanium aut

Kr 237 000

Inkl. omregistrering

Annet
Automatgir;Automatisk avblendbart innvendig speil;Automatisk klimaanlegg m. 2 soner;Cruise-kontroll;DAB Digital Radio;DAB Radio;DAB+;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Klimaanlegg to-sone automatisk;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Multifunksjonsratt;Navigasjon med touchscreen;Radio DAB+;Ryggekamera;Ryggesensor;Speil - el innfellbare;USB inngang radio

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 09:00-16:30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 10:00 - 14:00