COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford EcoSport 1,0 Ecoboost 140hk St-Line

Kr 285 000

Inkl. omregistrering

2019
Manuell
Bensin
6140Km
998
5

Detaljer

Ford EcoSport 1,0 Ecoboost 140hk St-Line

Kr 285 000

Inkl. omregistrering

Vi selger nå vår Ecosport Demovogn, og er nå klar for ny eier. Bilen fremstår som en pent brukt bil, og har lite eller ingenting å bemerke. Ecosport er en mini suv, men ikke la ordet mini lurer deg, når du sitter inni bilen oppfattes den som en helt vanlig SUV, her sitter du høyt og har god oversikt over omgivelsene. Bilen er også praktisk og lettkjørt. Denne har lite KM på tellern og kommer med vinterhjul.

Ford EcoSport er en hendig bil med overraskende god plass. Den har smarte løsninger og det riktige utstyret. Bilen er en meget lettkjørt bil, med den prisvinnende EcoBoost-motoren på 140hk. Meget stillegående og god effekt er det som kjennetegner denne, for ikke å snakke om et meget lavt forbruk.

På denne bilen er det også helt nøkkelfritt system. Så lenge du har med deg nøkkelen, vil låsene på dørene gå automatisk, og det er bare å trykke "Start"-knappen for å få i gang bilen.

Ford EcoSport er som andre typer SUV, du har høy sittestilling og god oversikt. Det er meget god bakkeklaring, så denne tåler å være på de dårligere veiene også. Dette sammen med meget god elektronisk styring av antiskrens og antispinn, gjør til at du har en meget trygg og god bil på alle typer føre. Og med den justerbare seteryggen i baksetet, blir turen behagelig også for passasjerer bak, samtidig som bagasjerommet blir meget lett å utnytte maksimalt. Ved behov er også bakseteryggene nedfellbare, slik at du får enda bedre plass om det er større ting du trenger å ta med deg.

Vi nevner følgende utstyr på vår Ecosport:

  • Adaptive Cruise - leder deg enklet og elegant frem til ønsket destinasjon.

  • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

  • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen.

-Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

  • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

  • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

  • Automatisk klima med 2 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen.

  • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

  • Ford easy fuel - glem bensinlokket, her er det klart for fylling.

  • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

-DAB+

Kort oppsummert, får du en liten, praktisk og pen SUV, som likevell føles stor. Denne Ecosporten er levert med den største motoren på 140 hk i St - line utgaven. Bilens farge er også meget tøff, den kalles Desert Island Blue. Selges med resterende nybilgaranti 28.03-2024 eller 100 000 km og leveres med 2 sett hjul.

  • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

Ønsker du mer infomasjon om denne bilen? kom gjerne innom oss for en hyggelig bilprat, eller ta kontalt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 lars.erik.ottesen@sulland.no / besvarer mail fortløpende og på tlf frem til 21.00.

Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også: Ettermontering av hengerfeste,ryggekamera,takstativ, takboks o.l

Spesifikasjoner

Ford EcoSport 1,0 Ecoboost 140hk St-Line

Kr 285 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell EcoSport
Variant 1,0 Ecoboost 140hk St-Line
KM-stand 6140 Km
Registrert dato 28/03/2019
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 140 HK
Karosseri type SUV
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer CV92103
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse a65b3bce-7161-4b50-9c7f-d1907da5dd20

Tilbehør bil

Ford EcoSport 1,0 Ecoboost 140hk St-Line

Kr 285 000

Inkl. omregistrering

Annet
Active city stop;AUX;BT/ Handsfree;Cruise Control;DAB+;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Ford SYNC 3;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Nøkkelfri start og lås;Ryggekamera;12 V strømuttak;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i speil;Dekktrykks-varsler;Delskinn;El. vindu foran og bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Koppholdere;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede speil;Oppvarmede spylerdyser;Oppvarmet speil;Parkeringssensor foran og bak;Pollenfilter;Regnsensor;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Takrails;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512