COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Transit 350 2,0 TDCi 170hk L2H2 Trend

Kr 375 000

Inkl. omregistrering

2019
Manuell
Diesel
1115Km
1995
4

Detaljer

Ford Transit 350 2,0 TDCi 170hk L2H2 Trend

Kr 375 000

Inkl. omregistrering

SJEKK PRISEN!!

Da er vi klare for å gi slipp på vår flotte Transit 2 T demobil, og søker herved en ny eier. Bilen er utstyrt med en 170 hk Tdci motor med fremhjulsdrift. Denne utgaven er spekket med mye utstyr til varebil å være, og skal dermed ha alt du trenger i det daglige. Transit 2T har rikelig plass i kupee og har en rekke smarte oppbevarings rom, bl.a takhylle, og under sete på passasjersiden. Bilen har et stort å flott varerom. Denne bilen er perkfekt til frakt av større oppdrag som foreksempel budbil.

Dette er Lengde 2 med standard høyde, dette utgjør en lastestørrelse på 2946 x 1784 cm eller 4 europaller, hvor 2 ligger på langs og 2 i bredde, så plassen i denne er det ingen ting og utsette.

Med kontoret på farten - lett, lys og enkel å kjøre. Transit setter standaren for kjøretøy i sin klasse. Med høy kvalitet på finish og overflater, smart førerorientert teknologi, pluss en rekke praktiske og omtenksomme egenskaper - som et nedfellbart bord integrert i det doble passasjersete foran, og stort nok til en laptop - er dette det mest velutstyrte kontoret på fire hjul.

Transits nye Euro 6 EcoBlue dieselmotorer tilbys i tre effekt - og dreiemomentnivåer, med en 6 trinns mannuell eller automat girkasse. Alle motorene tilfredsstiller EURP & utslippskrav. Utvalgte motorer er tilgjengelig med forhjulsdrift eller firhjulsdrift.

Kjør lenger med mindre - Transits EcoBlue TDCI dieselmotorer er blant de mest smidige og effektive som finnes. Med den nyeste versjon common rail teknologi leverer de ikke bare kraftige og pålitlige ytelser, men har også utmerkede verdier for drivstofforbruk og CO2 utslipp.

Vi nevner følgende utstyr:

 • Touch navigasjon - leder deg enkelt og elegant til ønsket destinasjon.

 • BT handsfree - Her kan du både snakke og streame musikk, helt lovlig!

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Parkeringssensor foran og bak - via lyder i bilen, gjøre den parkeringen til en drøm.

 • Park.Varmer/m fjernkontroll - et trykk på fjernkontrollen, så kommer du ut til en lun kupee, selv på de kaldeste vinter dagene.

 • Adaptive cruise - via knappene på rattet, holder bilen ønsket hastighet og tilpasser farten til bilen foran.

 • Ford easy fuel - glem bensinlokket, her er det klart for fylling.

 • Pre - collision assistent.

 • Traffikkskilt gjennkjenning

 • Filskiftevarsler.

 • DAB +

 • Komplett sommer/vinterhjul på alufelger.

Bilen service intervall er 2 år eller 40 000 km, det som kommer først. Det anbefalles oljeskift en gang i året, litt etter behov og bruk.

Kort sammendrag om bilen: Stor, praktisk og godt utstyrt med lav kilometerstand. Dette er en demobil som vi har brukt hos oss. Bilen er svært praktisk med god plass til frakt og til personen som frakter. Selges med resterende nybilgaranti 31.07-2024 eller flotte 200 000km og blir levert med komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

For mer informasjon om denne bilen, kom innom oss for en hyggelig prat eller ta kontakt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 / lars.erik.ottesen@sulland.no. Kan kontaktes til kl 21. ) Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Spesifikasjoner

Ford Transit 350 2,0 TDCi 170hk L2H2 Trend

Kr 375 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Transit
Variant 350 2,0 TDCi 170hk L2H2 Trend
KM-stand 1115 Km
Registrert dato 31/07/2019
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 170 HK
Karosseri type Kasse
CO2 utslipp 182 g/km
Farge Grå
Dører 4
Seter 3
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer CV92999
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Varebil
Referanse 14db7fd7-19b0-47b6-92ac-2cb887040a58

Tilbehør bil

Ford Transit 350 2,0 TDCi 170hk L2H2 Trend

Kr 375 000

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;Adaptiv Cruisecontroll;BT/ Handsfree;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;Filskiftevarsel;Ford Easy-fuel;Ford SYNC 3;Lakk - Metallic;Led lys varerom;Navigasjon med touchscreen;Regnsensor;Ryggekamera;Vindu - oppvarmet frontrute;ABS bremser;Antispinn;Bakkestart-hjelp;Cross Traffic Alert;El. vindu foran;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernstyrt Sentrallås;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart førersete;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Koppholdere;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lyktespylere;Manuelt klimaanlegg;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Nødbremseforsterker;Oppvarmede forseter;Oppvarmede speil;Oppvarmede spylerdyser;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringssensor foran og bak;Pollenfilter;Pre-Collision Assist;Sentrallås;Skiltgjenkjenning;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512