COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Ranger Double Cab XLT 2,2 TDCi 160hk aut

Kr 385 000

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Diesel
2700Km
2198
4

Detaljer

Ford Ranger Double Cab XLT 2,2 TDCi 160hk aut

Kr 385 000

Inkl. omregistrering

NY PRIS!!

Vi selger nå vår Ranger XLT demobil. Bilen er kun brukt til prøvekjøring, og fremstår nærmest som en ny bil. Ranger XLT har en sterk 160 hk TDCi motor, det kombinert med Rangers automat gjør livet enklere på steder med litt terreng.

Dette er Dobbel Cab utgaven som gir masse plass invendig i kupeen. Her har du ikke noen skillevegg som ødelegger sittestillingen slik det gjør på andre grønn skiltede biler. Det er masse plass inne i kupeen til for eksempel et hundebur, handleposer, kostbart verktøy osv.

Rangers firhjulstrekk - når du må kjøre til fjernliggende steder, trenger du krefter, dreiemoment og grep så det holder. Vi introduserer Fords Rangers firhjulstrekk med elektronisk stabilitetskontroll ( ESC ) - Veigrepet du får med Ford Rangers 4x4 system optimaliseres av et omfattende ESC - system. En del av systemet er Traction control som har tre førerstyrte innstillinger for gode kjøreegenskaper i ulendt terreng.

 • Tilhengerstabilisator - Når det registreres ustabilitet i hengeren, vil systemet redusere motorens dreiemoment og iverksette bremsing til hjulet/ de hjulene som er påvirket for å gjenopprette stabiliteten. Dette kommer godt med, Ranger tilbyr imonerende trekk - kraft med opptil 3 500 kg maksimal tilhengerkapasitet.

 • Hill Desent Control - regulerer hastigheten ved kjøring ned skråninger i terrengforhold.

Utover dette kan vi nevne følgende utstyr:

 • WEBASTO /m fjernkontroll - et trykk på fjernkontrollen, så kommer du ut til en lun kupee, selv på de kaldeste vinter dagene.

 • BT handsfree - Her kan du både snakke og streame musikk, helt lovlig!

 • Cruise controll - Trykk på kanappene på rattet, og bilen holder hastigheten du ønsker.

 • Ford easy fuel - glem bensinlokket, her er det klart for fylling.

 • Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger

 • DAB radio

Vår Ranger XLT er en 2018 modell som er registrert juni 2019, så nybil garantien er som om den skulle vært en 2019 modell.

Oppsummert får du en praktisk og lettkjørt pick - up med en god automatkasse og sterk motor. Bilen er meget pen å se på, tøff men samtidig barsk. Selges med resterende nybilgaranti 26.06-2024 eller suverende 200 000 km. Kommer med komplett sommer og vinterhjul på orginale alufelger.

Ønsker du mer informasjon om denne bilen? er du velkommen til oss for en hyggelig prat, eller så du ta kontakt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 / lars.erik.ottesen@sulland.no. Kan kontaktes til kl 21. ) Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Spesifikasjoner

Ford Ranger Double Cab XLT 2,2 TDCi 160hk aut

Kr 385 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Ranger
Variant Double Cab XLT 2,2 TDCi 160hk aut
KM-stand 2700 Km
Registrert dato 26/06/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2198
Motorkraft 160 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 207 g/km
Farge Grå
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer CV92405
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Referanse 28074aab-90b5-4694-9dbf-77f8ef364b79

Tilbehør bil

Ford Ranger Double Cab XLT 2,2 TDCi 160hk aut

Kr 385 000

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;Automatgear;AUX;BI-XENON;BT/ Handsfree;Cruise Control;DAB+;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Regnsensor;Vindu - oppvarmet frontrute;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Beltevarsler;CD-spiller;El. vindu foran og bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Multifunksjonsratt;Nødbremseforsterker;Oppvarmede forseter;Oppvarmede speil;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512