COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Ford Focus 1,0 EcoBoost 100hk Trend

Kr 169 500

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Bensin
27384Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 100hk Trend

Kr 169 500

Inkl. omregistrering

Her har vi virkelig fått inn en flott en eiers Focus stasjonsvogn for salg. Vår bil er levert i den tidløse Magnetic metallic lakken som sammen med opsjoner som fine alufelger og mørktonede ruter gir bilen et sporty og tøft utseende. Bilen er utstyrt med Fords tre-sylindrede Ecoboost bensinmotor på 101 Hk. Denne konstruksjon fra Ford som er prisbelønt og anerkjent som den beste motoren i sin klasse år etter år. Denne motoren er koblet til en presis og god manuell girkasse som sammen med Ford sine suverene kjøreegenskaper gir en en svært god kjøreopplevelse! Fokus er en svært romslig og praktisk stasjonsvog . Bilen tilbyr svært god komfort både for sjåfør og passasjerer foran og bak. Baksetet har god plass og montering av for eksempel barneseter er ikke noe problem. Bagasjerommet er stort og veldig praktisk å pakke i med sine helt rette sider, her har Ford klart å få til imponerende plass med helt rette sider uten hjulkasser som gjør det vanskelig å få utnyttet rommet til det fulle. Hvis du er i markedet for en stasjonsvogn i dette segmentet bør du absolutt ta en nærmere titt på denne!

Denne bilen er kjøpt ny i Norge og har dermed nordiske spesifikasjoner med hensyn til batteri, dynamo, lyktespylere, varmeseter, varmeapparat etc. I motsetning til mange bruktimporterte biler i det norske markedet er denne klar for kalde vinterdager

Vår bil har hatt kun en forsiktig eier og bilen fremstår som pen bruktbil som gir mye for pengene. Bilen har vært godt fulgt opp på Ford merkeverksted. Følgende er anmerket i servicehistorikken:

 • 10 062 Km 60.01.2017
 • 18 357 Km 30.04.2018
 • 27 254 Km 22.08.2019

Samtlige servicer er utført på Ford merkeverksted.

Vår bil er en flott utstyrt Trend utgave med høydepunkter på utstyrslista som :

 • Hengerfeste. Kjekt å kunne henge på en tilhenger men også praktisk til sykkelstativ. Med fabrikkmontert hengerfeste fra Fors har du "Trailer Sway Control" hvis bilen oppdager at hengeren pendler bak bilen vil stabilitetssystemet på bilen hjelpe med å få hengeren under kontroll.

 • Takrails. Rails ikke bare ser bra ut på en stasjonsvogn men det gjør det enkelt å montere lastebøyler

 • Bluetooth håndfri og audiostreaming. Du kan enkelt koble mobiltelefonen din til bilens lydanlegg. på denne måten har du en trygg og fullt lovlig håndfri løsning for bruk av mobil under kjøring. I tillegg har du mulighet til å strømme musikk fra smarttelefonen din via bluetooth audio.

-DAB+ Radio er originalt fra fabrikk

 • 2-sone automatisk klimaanlegg som ikke bare gir kald og god luft på sommerdager, men fjerner også effektivt fuktig luft og dugg fra kupeen nå på høstdager.

 • Ekstra luftvarmer. Setter du klimaanlegget i HI altså full varme så aktiveres en ekstra varmer som gir varm luft til kupeen uten at motoren har rukket å blir varm.

 • Regnsensor som selv aktiverer frontrutepusserene ved behov.

 • Iso-Fix festepunkter i baksetet sørger for enkel og trygg montering av barnestoler

 • Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - gir bilen et sporty preg. I tillegg dempes dempes temeperaturen inne i kupeen slik at turen blir bedre for alle.

 • Oppgraderte aluminiumsfelger på både sommer og vinterdekkene.

 • Et godt skinn multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer

 • Automatisk avblendbart innvendig speil. Ligger det en bil bak med for høye lys så dimmer speilet ned så førereren ikke blir blendet.

 • Dekktrykkvarsling. Skulle du være uheldig å punktere vil du få et varsel vi displayet i bilen.

Her gjør du et godt kjøp på en nyere flott Focus stasjonsvogn til en svært hyggelig pris!

Vi tar innbytte!

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander. .

Ta kontakt med en av våre selgere for avtale om demonstrasjon og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 100hk Trend

Kr 169 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 100hk Trend
KM-stand 27384 Km
Registrert dato 17/08/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 101 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 109 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer AY28486
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 785271fc-6f90-4366-a189-863c79142b33

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 100hk Trend

Kr 169 500

Inkl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger 16" sommer;Aluminiumsfelger 16" vinter;Antiskrens;Audiostreaming;Aut.dim midtspeil;DAB+;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree bluetooth;Hengerfeste;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Lakkerte støtfangere;Metallic lakk;Nedfellbare bakseter;Pollenfilter;PTC ekstra luftvarmer;Radio/cd spiller;Ratt 4- veis justering;Regnsensor;Skinnratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Takrails;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB/AUX;Ute-temp.måler;Varme i seter;Vinterhjul;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Antispinn;Antispinn;Auto start / stopp;Beltevarsler;Blinklys i speil;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektronisk bremsekraftfordeler;Kollisjonsputer;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Nødbremseforsterker;Sentrallås;Servostyring;Startsperre;Tilhengerfeste;Turteller

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00