COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Hyundai IONIQ Plug-in PlugIn Teknikk/skinn

Kr 279 500

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin/Elektrisitet
3270Km
1580
5

Detaljer

Hyundai IONIQ Plug-in PlugIn Teknikk/skinn

Kr 279 500

Inkl. omregistrering

Vi selger vår flotte demobil av Plug-In Hybrid Ioniq. Bilen er levert i den tidløse og stilige Phantom Black lakken og er utstyrt med Teknikkpakke og ventilerte skinnseter med minne. Dette er virkelig en flott bil som leverer i toppsjiktet blandt ladbare hybrider. Ioniq har god plass i bagajen og kupeen og et tiltrekkende utseende.

Plug-In hybrid er midt i blinken for deg som ønsker å velge et miljøvenlig alternativ men ikke øsnker å gå for en helelektrisk bil med de begrensningen som følger med det. Ioniq har et oppgitt forbruk på kun 0.11 Liter pr mil etter NEDC målestandard. Den elektriske rekkevidden er på hele 63 Km etter samme test. Dette dekker daglige behovet for elektisk kjøring for de fleste. Det anerkjente norske magasinet Motor har testet bilen og kom til 0,12 liter pr mil og 57 km elektrisk rekkevidde. Dette kommer selvsagt ann på føreren og miljøet bilen kjøres i, men det ingen tvil om at Ioniq leverer godt! Samme test ga følgende utsagn "Ioniq kommer lengst på strøm, har lavest forbruk, og er ellers ikke dårligst i noe. Det er fort en vinneroppskrift i denne folkelige delen av plug-in-klassen." Vi sier oss enige i dette!

Ta kontakt med med oss for en visning og demonstrasjon av bilen.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Vi tar gjerne din bil i innbytte

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Hyundai IONIQ Plug-in PlugIn Teknikk/skinn

Kr 279 500

Inkl. omregistrering

Merke Hyundai
Modell IONIQ Plug-in
Variant PlugIn Teknikk/skinn
KM-stand 3270 Km
Registrert dato 27/02/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1580
Motorkraft 105 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer HT22503
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 7326b199-b5f3-452b-ad02-a32d29c85085

Tilbehør bil

Hyundai IONIQ Plug-in PlugIn Teknikk/skinn

Kr 279 500

Inkl. omregistrering

Annet
AC lading (innebygget lader) 3,3 KW;Adaptiv cruisekontroll;Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Automatgir;DAB+;Delte bakseter;El. setejustering fører m/Memory;Handsfree bluetooth;ICCB kabel( kan benyttes i vanlig stikkkontakt inntil 10A kurs med jordfeilbryter type B);Isofix barnesetefesting;Keyless;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kollisjonsputer;LED kjørelys foran & bak;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Oppvarmede bakseter;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Ratt 4- veis justering;Ratt oppvarmet ;Regnsensor;Ryggekamera;Skiltgjenkjenningssytem;Skinninteriør;Skinnratt;Stabilitetssystem antiskrens ;Tonede ruter;Trådløs lading for mobiltelefon i midtkonsoll;USB inngang radio;Varme i seter;ABS bremser;Aktiv kollisjonsforhindring;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Dekktrykkssensor;El innfellbare speil;El.innfellbare sidespeil;Elektrisk heving av vinduer foran/bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Sentrallås;Sentrallås;Servostyring;Startsperre;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00