COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2011 Ford S-Max 1,6 TDCi 115hk Trend

Kr 139 500

Inkl. omregistrering

2011
Manuell
Diesel
115401Km
1560
5

Detaljer

Ford S-Max 1,6 TDCi 115hk Trend

Kr 139 500

Inkl. omregistrering

Vi har fått inn denne flotte og velholdte S-Max 7 seteren . Bilen er utstyrt med med en sterk og smidig motor på 115 Hk i kombinasjon med en presis og god manuell girkasse. Det som kjennetegner S-Max er stor plass! Den har et svært romslig bagasjorom med to ekstra seter felt ned i gulvet som enkelt reises opp for å få inn de siste passasjerene . Baksetet har tre individuelle seter som kan justeres i lengeretning og på rygger. Framsetene har en høy sittestilling med god oversikt gjennom de store glassflatene på bilen. Setene har god oppbyggning i pute og rygg som gir svært god støtte, det sammen med elektrisk høydejustering så er du garantert å finne en god stilling enten du er kort eller lang. S-Max har vist seg å være den utimate familiebilen. Bilen er noen cm bredere enn konkurentene som gir alle det lille ekstra rommet i kupeen som skal til for at alle skal ha det bra på tur! Men her trenger du ikke ta oss på ordet. les hva en samlet bilpresse har skrevet om bilen opp gjennom årene.

Denne bilen startet livet som en demonstrasjonsbil her hos oss men gikk kun kort tid før den ble solgt lokalt i vårt område. Bilen har vært kjørt i vårt distrikt og har vært fulgt på vårt merkeverksted.

Bilen fremstår som en pent brukt bil som har vært godt fulgt opp. Servicer er tatt slik:

 • 12 584 Km 15.11.2012
 • 24 150 Km 21.10.2013
 • 43 056 Km 19.02.2015
 • 62 065 Km 24.05.2016
 • 84 785 Km 22.08.2017
 • 115 508 Km 31.08.2019 Har bilen fått oljeservice og vi har gjort en større jobb med skifte av svinghjul, clutch, Utløserlager, Dynamoreim, byttet en selelås, og braketten for det avtagbare hengerfestet er byttet pga en feil i utløsermekanismen. Her er det tatt en stor påkost som vil komme neste eier til gode! Alt dette har en verdi på nesten 45 000Kr.

Vår bil er en meget godt utstyrt Trend, vi trekker frem noen høydepunkter:

 • Setepakke som gir 8-veis elektrisk justering på setene foran og i tillegg minne på førerstolen.

 • Fjernstyrt dieselvarmer- Med et trykk på fjernkontrollen kan du starte en tilleggsvarmer som varmer både motor og kupe. Du har også mulighet til programere et starttidspunkt for vameren. Dette blir din beste venn på vinteren!

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Cruisekontroll sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart. kombinerer du dette med den fjernstyrte dieselvarmere kan nyte isfire ruter vinteren gjennom!

 • Mørktonet glass fra b-stolpen og bakover. Ikke bare gir det bilen et eksklusivt utseende men det er med å skjerme for sol og uønsket innsyn.

 • Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonene kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser. Sensorene gir fra seg lydvarsel som øker i intensitet ettersom du kommer nærmere hindringen.

 • 3 X Iso-Fix festepunkter i baksetet sørger for enkel og trygg montering av barnestoler

 • Avtagbart hengerfeste. Bilen er godkjent for å trekke tilhenger opp til 1400Kg

I tillegg kommer jo selvsagt alt det andre utstyret som el.vinduer, alufelger og mye mye mer. se utstyrlisten for utfyllende informasjon.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Er du på utkikk etter den optimale familiebilen bør du ta en nærmere titt på denne!

Ta kontakt med oss for mer informasjon om bilen

Spesifikasjoner

Ford S-Max 1,6 TDCi 115hk Trend

Kr 139 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 1,6 TDCi 115hk Trend
KM-stand 115401 Km
Registrert dato 25/10/2011
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1560
Motorkraft 116 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 139 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer HS99465
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 2
Referanse 6c118cf4-5f1c-4b26-897d-740d3d3d81c1

Tilbehør bil

Ford S-Max 1,6 TDCi 115hk Trend

Kr 139 500

Inkl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger;Antispinn;AUX;Avtagbart hengerfeste;Bluetooth;Cruisekontroll;Dieselvarmer m fjernkontroll;Elektrisk heving av vinduer foran/bak;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Isofix barnesetefesting;ISOFIX-fester til barnesete;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kollisjonsputer;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Ratt 4- veis justering;Seter el - 8 veis just førersete m minne;Skinnratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Ute-temp.måler;Vinterhjul;ABS bremser;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;El innfellbare speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Sentrallås;Startsperre;Tilhengerfeste;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Varme i seter;Webasto dieselvarmer med fjernkontroll

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00