COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium

Kr 259 500

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Diesel
59262Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium

Kr 259 500

Inkl. omregistrering

Vi har nå en meget pen og godt vedlikeholdt 1 eiers Mondeo 5dørs combi for salg. Bilen er levert med en sprek TDCi motor på hele 150 hk kombinert med Fords presise og gode 6-trinns manuelle girkasse. Denne motor og gir kombinasjonene gir deg en bil som er kvikk både i bykjøring og på landeveien. Motoren har et høyt moment og oppleves som sterk og trekkvillig samtidig som den er økonomisk på drivsrtoff.

Bilen er i utstyrsgrad Titanium og er i den attraktive fargen Ruby Red. Denne lakken sammen med mørke sideruter, LED Lys, Titanium design elementer og fine aluminiumsfelger gir bilen en lekkert og eksklusivt utseende. Innvendig følges det eksklusive ytre opp med det flotte Titanium interiøret med mange fine detaljer. Setene på Titanium er svært gode og har godt med justeringsmuligheter slik at du kan finne din optimale sittestilling. Dette er også hjulpet av 4-veis justering av rattstammen.

Vår bil har hatt kun en forsiktig eier som kjøpte bilen ny hos oss. Bilen er satt opp med serviceintervall på 2 år og 30 000 Km. Bilen har også en servicevarsler som tar hensyn til kjøreforhold og bruk. Intervallen kan derfor avvike. Bilen har vært fulgt på vårt Ford merkeverksted og har følgende anmerket i servicehistorikken:

 • 29 003 Km 04.01.2017
 • 55 300 Km 07.01.2019

I forbindelse med innbytte og takst hos oss så har vi byttet bremseskiver og klosser bak bilen. Den er nå klar for mange nye mil i tjeneste for deg!

Bilen er som nevnt en Titanium med et godt utstyrsnivå, vi trekker frem noen av høydepunktene

 • Adaptive LED hovedlys - kjøring i mørket blir aldri det samme igjen. Bilen registerer trafikken rundt seg og tilpasser bredde pg lengde på lysene på bakfrunn av dette. Lysene justeres i inntil syv vinkler og lysstyrker avhengig hastighet, dagslys, rattvinkel og avstand til andre trafikanter. Her er det det en god grunn til å glede seg til mørke høstkvelder igjen.

 • SYNC2 - med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Call Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Du kan også bruke talestyring til å spille av musikk fra en USB-minnepinne eller en MP3-spiller/iPod, eller strømmemusikk fra en telefon som har støtte for bluetooth.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser.

 • Stor 8" skjerm plassert sentralt i bilen - Her får du informasjon og bruker telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

 • DAB+ Radio er standard fra fabrikk

 • Cruisekontroll sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Denne fungerer godt sammen med automatgiret.

 • Tilhengerfeste elektrisk innfellbart - her trykker du på knappen inne i bilen og festet felles ut elektrisk. I motsetning til avtagbare tilhengerfester hvor du må krabbe under bilen for montering er her betjeningen vesentlig enklere. Med denne bilen kan du trekke en tilhenger på 1 800 kg.

 • Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet. Du slipper dermed å huske hva som er gjeldende fartsgrense. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå fartsbøter.

 • Førersete 10-veis elektrisk justering - her er det enkelt å finne den optimale sitteposisjonen for langkjøring. Når du parkerer og stopper motoren kan programmere setet til automatisk å ga ca 10 cm bakover. Inn og utstigning av bilen blir på denne måten svært enkelt og komfortabelt. Førerstolen har minne for 3 forskjellige førere

 • Førersetet har en Easy entry/exit funksjon. Når du stopper motoren og skal gå ut av bilen går setet automatisk litt bakover slik at det blir bedre og komme inn og ut av bilen. Funksjonene kan slås av hvis du ikke ønsker dette.

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • Active City Stop er et sikkerhetssystem som overvåker trafikken foran bilen. Hvis bilen for stopper og du er uoppmerksom så vil bien først varsle med lyd og bildesignal. Hvis føreren ikke reagerer da vil bilen gjøre en oppbremsing for å unngå eller redusere skadeomfanget.

 • Iso-Fix fester sørger for enkel og trygg montering av barnestoler

 • 2-sone Automatisk klimaanlegg gir mulighet for at fører og passasjer kan sette hver sin optimale temperatur.

 • Bakkestarthjelp som holder bremsen på bil i to sekunder til du rekker å få inngrep med pedalene.

Bilen leveres komplett med sommer og vinterhjul.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Vi tar innbytte!

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium

Kr 259 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium
KM-stand 59262 Km
Registrert dato 24/04/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 115 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer HT16007
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 019db45b-0d09-4535-8fb9-81be424d9c0c

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium

Kr 259 500

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptive og blendfrie LED hovedlys;Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Bagasjeromstrau;Bakkestart Assistent;Cruisecontrol;DAB+;Elektrisk heving av vinduer foran/bak;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Frontkolisjons varsler med automatisk bremseassistanse;Førersete - elektrisk 10-veisjustering med minne;Handsfree system med Bluetooth og stemmestyring.;Isofix barnesetefesting;ISOFIX-fester til barnesete;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon;Nedfellbare bakseter;Oppvarmede forseter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Ratt 4- veis justering;Skiltgjenkjenningssytem;Skinnratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Tilhengerfeste elektrisk innfellbart;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB inngang radio;Vinterhjul;ABS bremser;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Auto start / stopp;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i speil;Delte bakseter;El innfellbare speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernlysassistent;Førerinfosystem med farger;Hengerfeste;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nødbremseforsterker;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Startsperre;Tåkelys Foran;Ute-temp.måler;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00