COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Focus 1,0 EcoBoost 100hk Trend

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Bensin
24271Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 100hk Trend

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

Her har vi virkelig fått inn en flott Focus stasjonsvogn for salg. Vår bil er levert i den meget kledlige Deep Impact Blue metallic lakken som sammen med opsjoner som tøffe 17" alufelger og mørktonede ruter gir bilen et sporty og tøft utseende. Bilen er utstyrt med Fords tre-sylindrede Ecoboost bensinmotor på 101 Hk. Denne konstruksjon fra Ford som er prisbelønt og anerkjent som den beste motoren i sin klasse år etter år. Denne motoren er koblet til en presis og god manuell girkasse som sammen med Ford sine suverene kjøreegenskaper gir en en svært god kjøreopplevelse! Fokus er en svært romslig og praktisk stasjonsvog . Bilen tilbyr svært god komfort både for sjåfør og passasjerer foran og bak. Baksetet har god plass og montering av for eksempel barneseter er ikke noe problem. Bagasjerommet er stort og veldig praktisk å pakke i med sine helt rette sider, her har Ford klart å få til imponerende plass med helt rette sider uten hjulkasser som gjør det vanskelig å få utnyttet rommet til det fulle. Hvis du er i markedet for en stasjonsvogn i dette segmentet bør du absolutt ta en nærmere titt på denne!

Denne bilen er kjøpt ny i Norge og har dermed nordiske spesifikasjoner med hensyn til batteri, dynamo, lyktespylere, varmeseter, varmeapparat etc. I motsetning til mange bruktimporterte biler i det norske markedet er denne klar for kalde vinterdager

Vår bil fremstår som pen bruktbil som gir mye for pengene. Bilen har følgende servicehistorikk:

 • 6 304 Km 15.02.2017
 • 17 785 Km 27.03.2018
 • 24 182 Km 08.03.2019

Samtlige servicer er utført på Ford merkeverksted.

Vår bil er en flott utstyrt Trend utgave med høydepunkter på utstyrslista som :

 • Navigasjon som tar deg trygt frem på ukjente steder via kart og stemmeanvisninger

 • Stor Sync2 toucjskjerm som du enkelt kan betjene flere av bilens funksjoner fra.

 • Bluetooth håndfri og audiostreaming. Du kan enkelt koble mobiltelefonen din til bilens lydanlegg. på denne måten har du en trygg og fullt lovlig håndfri løsning for bruk av mobil under kjøring. I tillegg har du mulighet til å strømme musikk fra smarttelefonen din via bluetooth audio.

-DAB+ Radio er originalt fra fabrikk

 • Klimaanlegg som ikke bare gir kald og god luft på sommerdager, men fjerner også effektivt fuktig luft og dugg fra kupeen nå på høstdager.

 • Iso-Fix festepunkter i baksetet sørger for enkel og trygg montering av barnestoler

 • Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - gir bilen et sporty preg. I tillegg dempes dempes temeperaturen inne i kupeen slik at turen blir bedre for alle.

 • Oppgraderte aluminiumsfelger på både sommer og vinterdekkene.

 • Et godt skinn multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer

 • Bakkestarthjelp. Bilen registrerer om du står i en helling når du skal ta bakkestart. Bilen holder bremsene i to sekunder som er tilstrekkelig til at du får inngrep med klutsjen. aldrig mer knoting med håndbrekket ved bakkestart!

 • Takrails for enkel montering av lastebøyler.

 • Dekktrykkvarsling. Skulle du være uheldig å punktere vil du få et varsel vi displayet i bilen.

Her gjør du et godt kjøp på en nyere flott Focus stasjonsvogn til en svært hyggelig pris!

Vi tar innbytte!

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander. .

Ta kontakt med en av våre selgere for avtale om demonstrasjon og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 100hk Trend

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 100hk Trend
KM-stand 24271 Km
Registrert dato 12/02/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 101 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 109 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1900 kg
Registreringsnummer AE47329
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse a110823e-0038-4b98-b206-c4386f9e53b7

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 100hk Trend

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger 16" vinter;Aluminiumsfelger 17" sommer;Audiostreaming;Bakkestart Assistent;Bluetooth;DAB+;Dekktrykks-varsler;Delte bakseter;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree system med Bluetooth og stemmestyring.;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Metallic lakk;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Parkeringsensor bak;Pollenfilter;Radio DAB+;Ratt 4- veis justering;Skinnratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Takrails;Tonede ruter;USB inngang radio;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Auto start / stopp;Beltevarsler;Elektriske speil;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Sentrallås;Startsperre;Tåkelys foran

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00