COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Ford Focus 1,0 EcoBoost 100hk Trend

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Bensin
48700Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 100hk Trend

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

Her har vi virkelig fått inn en flott Focus for salg. Vår bil er levert i den attraktive Panther Black metallic lakken som sammen med opsjoner som tøffe 17" alufelger og mørktonede ruter gir bilen et sporty og tøft utseende. Bilen er utstyrt med Fords tre-sylindrede Ecoboost bensinmotor på 100 Hk. Denne konstruksjon fra Ford som er prisbelønt og anerkjent som den beste motoren i sin klasse år etter år. Denne motoren er koblet til en presis og god manuell girkasse som sammen med Ford sine suverene kjøreegenskaper gir en en svært god kjøreopplevelse! Fokus er en svært romslig og praktisk Combi. Bilen tilbyr svært god komfort både for sjåfør og passasjerer foran og bak. Baksetet har god plass og montering av for eksempel barneseter er ikke noe problem. Bagasjerommet er stort og veldig praktisk å pakke i med sine helt rette sider, her har Ford klart å få til imponerende plass med helt rette sider uten hjulkasser som gjør det vanskelig å få utnyttet rommet til det fulle. Hvis du er i markedet for en Combi i dette segmentet bør du absolutt ta en nærmere titt på denne!

Denne bilen er kjøpt ny i Norge og har dermed nordiske spesifikasjoner med hensyn til batteri, dynamo, lyktespylere, varmeseter, varmeapparat etc. I motsetning til mange bruktimporterte biler i det norske markedet er denne klar for kalde vinterdager

Vår bil fremstår som en hel og pen bruktbil som gir mye for for pengene. Bilen har følgende servicehistorikk:

 • 24 110 Km 19.05.2017
 • 48 517 Km 30.04.2019

Vår bil er en flott utstyrt Trend utgave med høydepunkter på utstyrslista som :

 • Bluetooth håndfri og audiostreaming. Du kan enkelt koble mobiltelefonen din til bilens lydanlegg. på denne måten har du en trygg og fullt lovlig håndfri løsning for bruk av mobil under kjøring. I tillegg har du mulighet til å strømme musikk fra smarttelefonen din via bluetooth audio.

-DAB+ Radio er originalt fra fabrikk

 • Klimaanlegg to-sone automatisk – her kan fører og passasjer velge hver sin temperatur i sin ”sone” i bilen. I tillegg hjelper systemet til med å fjerne fuktig luft i kupeen slik at du unngår dugg på vinduene.

 • Automatisk avblendbart speil - kommer det opp en bil bak deg med feks feil justerte lys, vil speilet inne i bilen automatisk justeres slik at du ikke blir blendet.

 • Regnsensor som oppfatter mengden med nedbør på frontruta og tilpasser bruk av pusserene etter behov.

 • Iso-Fix festepunkter i baksetet sørger for enkel og trygg montering av barnestoler

 • Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - gir bilen et sporty preg. I tillegg dempes dempes temeperaturen inne i kupeen slik at turen blir bedre for alle.

 • Oppgraderte aluminiumsfelger på både sommer og vinterdekkene.

 • Et godt skinn multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer

 • Bakkestarthjelp. Bilen registrerer om du står i en helling når du skal ta bakkestart. Bilen holder bremsene i to sekunder som er tilstrekkelig til at du får inngrep med klutsjen. aldrig mer knoting med håndbrekket ved bakkestart!

 • Dekktrykkvarsling. Skulle du være uheldig å punktere vil du få et varsel vi displayet i bilen.

Her gjør du et godt kjøp på en nyere flott Focus til en svært hyggelig pris!

Vi tar innbytte!

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander. .

Ta kontakt med en av våre selgere for avtale om demonstrasjon og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 100hk Trend

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 100hk Trend
KM-stand 48700 Km
Registrert dato 22/12/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 101 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 105 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1900 kg
Registreringsnummer AE46959
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse b339abb4-b598-4c0d-89f5-de6d81c0c3a3
NB - Payload 624

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 100hk Trend

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger 16" vinter;Aluminiumsfelger 17" sommer;Audiostreaming;Aut.dim midtspeil;Bluetooth;DAB+;Dekktrykks-varsler;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Handsfree system med Bluetooth og stemmestyring.;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kollisjonsputer;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Skinnratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;USB inngang radio;Vinterhjul;ABS bremser;Airbag;Aluminiumsfelger;Antispinn;Auto start / stopp;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbart ratt;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Sentrallås;Sentrallås;Servostyring;Stålbjelker;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00