COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Ranger Double Cab XL 2,2 TDCi 150hk

Kr 279 500

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Diesel
39000Km
2198
4

Detaljer

Ford Ranger Double Cab XL 2,2 TDCi 150hk

Kr 279 500

Inkl. omregistrering

Vi har nå kjempefin Ford Ranger med King Top for salg. Dette er den robuste XLT utgaven. Bilen er utstyrt med en sterk og fleksibel motor med høyt moment og 150 Hk. Motoren er koblet til en presis og god manuell girkasse med høy og lavserie. Du kan enkelt koble inn lavserie ved kun å vri på en bryter ved girstanga. Med manuelt gir og lavserie har du full kontroll i krevende situasjoner og terreng.

Ranger er en svært praktisk og behagelig pick-up. Bilen er klasseledene på størrelse på plan, nyttelast og ikke minst tillatt hengervekt som er på hele 3500 Kg. Med hardtop på planet kan du skjerme lasten fra vind og vær. Toppen er praktisk med åpning på begge sider i tillegg til bakluken med rute. Verdien på en slik Kingtop lakkert i bilens farge er nærmere 40 000Kr og må sies å være en stor merverdi på en slik bil.

Dette er Dobbel Cab utgaven som gir masse plass invendig i kupeen. Her har du ikke noen skillevegg som ødelegger sittestillingen slik det gjør på andre grønn skiltede biler. Det er masse plass inne i kupeen til for eksempel et hundebur, handleposer, kostbart verktøy osv.

Bilen har bærer preg av forsiktig bruk og bilen fremstår som en pen bruktbil med kun små bruksmerker.

Bilen har et serviceprogram på 2 År eller 30 000. Vår bil har hatt service på 31 971 Km 15.06.2018 Dette er noe forsinket på tid i forhold til oppgitt intervall. Dette kan påvirke garantien ved servicerelaterte feil.

Ranger er en topp moderne pick-up som har en mengde gode kvaliteter og praktisk utstyr. Vi nevner noen av høydepunktene:

 • Alle våre biler blir levert med DAB+

 • Bilen har montert kraftige ekstralys. Med disse lyktene har optimalt lys under alle forhold.

 • Kingtop 159 lakkert i bilens farge med praktisk åpning på begge sider

 • I tillegg til den fjernstyrte dieselvarmeren har bilen montert DEFA motorvarmer og innvendig vifteovn.

 • Elektronsik stabilitetskontroll - overvåker kjøringen og hjelper deg til å beholde kontrollen under vanskelige kjøreforhold

 • Antispinn - ved hjulspinn i lavere hastigheter fordeles kreftene til hjulet med best grep.

 • Bakkestartassistanse - ved bakkestart holdes bremsene innkoblet til bilen begynner å bevege seg.

 • Tilhengerstabilisator - ved en begynnede sleng på tilhengeren vil systemet gripe inn og korrigere gass og brems

 • Hill Descent Control - regulerer hastigheten ved kjøring ned bratte skråninger i terrenget

 • Dieselvarmer med fjernkontroll for enkel start og programering - Gir varm bil og isfrie ruter gjennom hele vinteren.

 • Bedliner - plastbeskyttelse av lasteplanet slik at du unngår skader. Dette er et must på en slik bil og er med å gi lengre levetid på planet.

 • Tilhengerfeste - med denne bilen kan du trekke en tilhenger på 3500 kg. Bilen har masse krefter og håndterer tyngre hengere/last på en utmerket måte. Du har mulighet til å koble inn en lav serie på girkassen ved for eksempel rygging med tilhenger.

 • Gode seter med justeringsmuliheter

 • Cruisekontroll - Konstantfartsholder som sørger for en jevn, behagelig og økonomisk kjøretur

-Klimaanlegget sørger for ønsket tempratur sommer som vinter. Med klimaanlegget aktivert på vinterstid fjernes fuktig luft og dugg på rutene effektivt

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

Ranger pick-up i har 5 stjerner i EuroNcap sikkerhetstest. Ford har satt sikkerheten i høysetet også på sine nyttekjøretøy.

Er du på utkikk etter en nyere pick-up bør du se nærmere på denne.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring. Vi kan gi tilbud med din bil i innbytte

Spesifikasjoner

Ford Ranger Double Cab XL 2,2 TDCi 150hk

Kr 279 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Ranger
Variant Double Cab XL 2,2 TDCi 150hk
KM-stand 39000 Km
Registrert dato 28/12/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 2198
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 206 g/km
Farge Sølv
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Vekt 3200 kg
Registreringsnummer HT17291
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Referanse ac279e69-b250-420e-aad8-50a6094826c4

Tilbehør bil

Ford Ranger Double Cab XL 2,2 TDCi 150hk

Kr 279 500

Inkl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger;Bakkestart Assistent;Cruisecontrol;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;Firehjulstrekk;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Handsfree mobil bluetooth;Hengerfeste;Hengerfeste;Kjørecomputer;Klimaanlegg manuelt;Kollisjonsputer;Metallic lakk;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Oppvarmet frontrute;Skinnratt;Sommerhjul;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Tåkelys foran;USB/AUX;Ute-temp.måler;Varme i seter;Vinterhjul;Vinterhjul;ABS bremser;Antispinn;AUX;Beltevarsler;Bluetooth;Defa motor/Kupè;El innfellbare speil;Elektrisk heving av vinduer foran/bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Korsryggjustering i førersete;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Multifunksjonsratt;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkvarmer;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Sentrallås;Servostyring;Startsperre;Tilhengerfeste;Tonede ruter;Turteller

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00