COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Fiesta 1,0T 100hk ST-Line

Kr 157 900

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Bensin
28485Km
998
5

Detaljer

Ford Fiesta 1,0T 100hk ST-Line

Kr 157 900

Inkl. omregistrering

Vi har nå en knalltøff Fiesta for salg. Bilen har Deep Impackt Blue lakk og et fabrikkmontert utvendig stylingsett som gir bilen er sporty og tøft utseende. Bilen er levert i utstyrsgrad ST-Line som er høyeste utstyrsgrad på denne årsmodellen, dette sammen med Ford sine meget gode kjøreegenskaper gjør denne bilen til et svært hyggelig bekjentskap! Den oppleves som lettkjørt og praktisk, og er utstyrt med den drivstoffgjerrige, spreke og prisbelønte 1.0 liter bensinmotoren fra Ford på hele 100 hk. Med denne motoren har du krefter i massevis! Denne motoren er i en årrekke blitt kåret til årets motor i sin klasse av biljournalister. Bilen oppleves som lettkjørt har den et godt veigrep og meget presis styring. I tillegg er Ford Fiesta er kjent for sine lave eierkostnader og gode annenhåndsverdi, og er ikke uten grunn en av Europas mest solgt småbil gjennom en årrekke.

Nybilgaranti til 26.08.2021 Bilen fremstår som en fin brukbtil. Følgende er anmerket i servicehistorikken på bilen:

15.08.2017 20.09.2018 03.09.2019

Bilen er flott utstyrt, vi trekker frem noen av høydepunktene:

  • Tøft utvendig stylingsett med sporty støtfangere, kanalskjørt og spoiler på bakluken alt lakkert i samme tøffe Deep Impact Blue som resten av bilen.

  • Sporty alufelger som matcher bilens sporty utseende.

  • Parkeringssensorer som gir deg en trygghet ved parkering av bilen. Sensorene gir den varsel når du nærmer deg en hindring.

  • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

  • Manuelt klimaanlegg som gir deg kald og god luft nå på varme sommerdager (det er jo lov å håpe;)

  • DAB+ radio er selvsagt standard fra fabrikk og gir deg en mengde radiokanaler med krytallklar lyd.

  • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

  • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

  • Regnsensor som erstatter den vanlige intervallen på pusserene. Sensoren oppfatter vann på frontruta og tilpasser hastigheten på pusserene.

  • Bakkestarthjelp. Bilen oppfatter at du står i en helling oppover og vil holde bremsen på bilen i inntill to sekunder. det høres lite ut men er tilstrekkelig til at du får inngrep med pedalene. Her slipper du å surre med håndbrekket for å ta bakkestart.

Bilen leveres komplett med gode sommer og vinterhjul.

Denne bilen bør sees og prøves!!

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon Kim André Blystad - Selger - Tlf: 464 83 125 Petter Trønnes Risto - Selger - Tlf: 995 64 333 Kai Kjernsholen - Salgsjef - Tlf: 979 75 120

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Vi gir deg gjerne et tilbud på din bil i innbytte

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,0T 100hk ST-Line

Kr 157 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,0T 100hk ST-Line
KM-stand 28485 Km
Registrert dato 26/08/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 101 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 99 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer FT54731
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse a22f98b3-4725-4249-8cd5-5b82825add3d

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,0T 100hk ST-Line

Kr 157 900

Inkl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Automatisk avblendbart innvendig speil;DAB+;DAB+ Digital Radio;El innfellbare speil;Fjernbetjent sentrallås;Klimaanlegg manuelt;Komplett servicehefte;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Oppvarmet frontrute;Parkeringsensor bak;Regnsensor;Stylingpakke-originalt fra fabrikk;USB-tilkobling;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 09:00-16:30 (etter kl 16:30 tlf: 04512)

Lør: 10:00 - 14:00