COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Focus 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line aut

Kr 284 500

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
30721Km
1499
5

Detaljer

Ford Focus 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line aut

Kr 284 500

Inkl. omregistrering

Ford Focus er ny fra innerst til ytterst og leverer teknologi og kjøreegenskaper på en imponerende måte. Vi har nå en meget fin Focus 5D Combi med den meget økonomiske 1.5 TDCI motoren på 120 Hk. Motoren er koblet til en velkjørende automatgirkasse. Med denne motor og gir kombinasjonen så vil både en tur langs landeveien og i byen være en super kjøreopplevelse.

Bilen har vært disponert av en ansatt i Sullandgruppen og har vært godt passet på alle måter. Service er tatt etter bilens program og servicevarsling.

Vår bil er levert i den sportslige utgaven ST-Line som har fått en rekke sportsinspirerte oppgraderinger som Doble eksosrør, svart nettinggrill og en unikt utformet støtfanger foran sikrer at bilen stikker seg ut i mengden. ST-Line-emblemer og 18-tommers lettmetallfelger på sommerhjulene. Innvendig følges det sportslige ytre opp med sportsseter med røde sømmer i hele kupéen. En gjennomtenkt løsning med velplasserte funksjoner. instrumenteringen er oversiktlig og brukervennlig. Det meste kan styres gjennom den store touchskjermen som har Ford sitt nye Sync3 system med norske menyer og talekommandoer.

Focus har gjennom årene vært kjent for topp kjøreegenskaper. Helt nye Focus er selvsagt ikke noe unntak, den har en perfekt balanse mellom komfort og sportslige egenskaper. Bilen er også utstyrt med en modusknapp som gir deg mulighet til å velge sport hvis du har det travelt!

Vår bil er en flott utstyrt bil, vi trekker frem noen av høydepunktene:

 • Stilpakke ST-Line Stor spoiler, røde bremsecalipere, røde sømmer på gulvmatter, røde interiør kontrastsømmer

 • Designpakke 2 Adaptive og blendefrie LED hovedlys, mørktonet glass, 18’ alufelger

 • B&O Play B&O premium lydanlegg med 10 høyttalere

 • Trådløs lading av telefoner som støtter dette.

 • 8" Touchskjerm med navigasjon

 • SYNC 3 med norsk stemmestyring og nødhjelpsassistanse

 • Komfortpakke 2-sone automatisk klimaanlegg, nøkkefritt system, elektrisk innfellbare side speil, regnsensor og automatisk avblendbart bakspeil

 • Familiepakke Barnelås, 4-veis justerbart passasjersete

-Teknologi pakke Adaptiv cruisekontroll, Trafikkskiltgjenkjenning, føreroppmerksomhetsovervåkning og automatiske fjernlys

 • Parkeringspakke Parkeringsassistent (ink parkeringsensorer foran og bak, samt system som parkerer bilen for deg, ryggekamera og dørkantbeskyttere

-Vinterpakke Oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt

 • Head-Up display som gir føreren informasjon om hastighet, skilt og navigasjon direkte i siktlinjen uten å måtte ta øyene av veien. Displayet kan deaktiveres hvis ønskelig.

 • Stort Panorama glasstak som gir en unik stemning i kupeen på bilen. Taket kan skjermes med en motorisert gardin på de mest solsterke dagene.

 • Bilen har hengerfeste og kan lovlig trekke en tilhenger på hele 1400Kg

 • Absolute Black lakk

 • Utvendig stylingsett (skjørt foran, bak og på siden, diffusor bak

 • Valgbare kjøremoduser (Normal, Sport, Eco)

 • Sportslig hjuloppheng

 • Nøkkelfri start

 • Sort taktrekk

 • Anti-kollisjonssystem med fotgjenger og syklist oppdagelse

 • Filskiftevarsler og lanekeeper

 • Nedbremsing etter kollisjon. Bilen vil bremse ned bilen etter et sammenstøt i tilfelle føreren ikke er i stand til dette selv.

Bilen leveres komplett med sommer og vinterdekk.

Ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat og en visning av vår flotte Focus.

Vi gir gjerne et tilbud med din bil i innbytte.

Hos oss får du dessuten noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line aut

Kr 284 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line aut
KM-stand 30721 Km
Registrert dato 29/08/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1499
Motorkraft 120 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer HT21731
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 645c2c90-05be-4f0f-a510-3ce85ac00bda

Tilbehør bil

Ford Focus 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line aut

Kr 284 500

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;Adaptive og blendfrie LED hovedlys;Aktiv filskifteassistent ;Aktiv kollisjonsforhindring;Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Automatgir;Blinsonevarlser og ryggeradar;DAB+;Delskinn;El justering førersete;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree system med Bluetooth og stemmestyring.;Hengerfeste;Innfellbart hengerfeste;Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Ratt oppvarmet ;Regnsensor;Ryggekamera;Skiltgjenkjenningssytem;Skinnratt;Sommerhjul;Spoiler bak;Stabilitetssystem antiskrens ;Tonede ruter;Trådløs lading for mobiltelefon i midtkonsoll;Uttak for USB;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Beltevarsler;Blinklys i speil;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Håndbrekk elektrisk;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte utvendige speil;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Ratt 4- veis justering;Sentrallås;Sportsseter m el korsryggstøtte;Startsperre;Turteller;Tåkelys Foran

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00