COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 129 500

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Bensin
44500Km
998
5

Detaljer

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 129 500

Inkl. omregistrering

Vi har nå en knalltøff Fiesta for salg. Bilen har Race Red lakk og et fabrikkmontert utvendig stylingsett som gir bilen er sporty og tøft utseende. Bilen er levert i utstyrsgrad Titanium som er høyeste utstyrsgrad på denne årsmodellen, dette sammen med Ford sine meget gode kjøreegenskaper gjør denne bilen til et svært hyggelig bekjentskap! Den oppleves som lettkjørt og praktisk, og er utstyrt med den drivstoffgjerrige, spreke og prisbelønte 1.0 liter bensinmotoren fra Ford på hele 80 hk. Med denne motoren har du krefter i massevis! Denne motoren er i en årrekke blitt kåret til årets motor i sin klasse av biljournalister.
Bilen oppleves som lettkjørt har den et godt veigrep og meget presis styring. I tillegg er Ford Fiesta er kjent for sine lave eierkostnader og gode annenhåndsverdi, og er ikke uten grunn en av Europas mest solgt småbil gjennom en årrekke.

Bilen fremstår som en fin brukbtil. Følgende er anmerket i servicehistorikken på bilen

 • 32 508 Km 19.05.2017
 • 42 696 Km 26.07.2018

Selv om bilen nå har kjørt kun noen få mil siden siste service er det tid for en årsservice igjen. Denne utfører vi før levering til ny eier slik at du ikke trenger å tenke på planlagt vedlikehold på langt tid.

Bilen er flott utstyrt, vi trekker frem noen av høydepunktene:

 • Tøft utvendig stylingsett med sporty støtfangere, kanalskjørt og spoiler på bakluken alt lakkert i samme tøffe Race Red som resten av bilen.

 • Sporty alufelger som matcher bilens sporty utseende.

 • Parkeringssensorer som gir deg en trygghet ved parkering av bilen. Sensorene gir den varsel når du nærmer deg en hindring.

 • Active City Stop - bilen oppdager hindringer i veien og bremser helt eller delvis opp for å unngå sammenstøt. Systemet hjelper deg til sikrere kjøring.

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Automatisk klimaanlegg som gir deg kald og god luft nå på varme sommerdager (det er jo lov å håpe;)

 • DAB+ radio er selvsagt standard fra fabrikk og gir deg en mengde radiokanaler med krytallklar lyd.

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

 • Regnsensor som erstatter den vanlige intervallen på pusserene. Sensoren oppfatter vann på frontruta og tilpasser hastigheten på pusserene.

 • Bakkestarthjelp. Bilen oppfatter at du står i en helling oppover og vil holde bremsen på bilen i inntill to sekunder. det høres lite ut men er tilstrekkelig til at du får inngrep med pedalene. Her slipper du å surre med håndbrekket for å ta bakkestart.

Bilen leveres komplett med gode sommer og vinterhjul.

Denne bilen bør sees og prøves!!

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Vi gir deg gjerne et tilbud på din bil i innbytte

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 129 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,0 80hk Titanium
KM-stand 44500 Km
Registrert dato 30/10/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 80 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 99 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer AY28946
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 23ffd501-64a7-4ff7-9d4f-2881a1cf16d5

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 129 500

Inkl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Audiostreaming;Bakkestart Assistent;DAB+;Delte bakseter;El.innfellbare sidespeil;Elektriske vindusheiser;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree mobil bluetooth;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg automatisk;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;LED Kjørelys;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Nedfellbare bakseter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsensor bak;Pollenfilter;Regnsensor;Skinnratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB/AUX;Ute-temp.måler;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Active City Stop - aut kollisjonshindring;Beltevarsler;Elektriske speil;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Nødbremseforsterker;Radio/cd spiller;Sentrallås;Servostyring;Startsperre;Turteller

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00