COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Galaxy 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 399 500

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
22155Km
1997
5

Detaljer

Ford Galaxy 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 399 500

Inkl. omregistrering

Nå har vi en meget pen og godt utstyrt Galaxy varebil for salg. Bilen er levert i høyeste utstyrsgrad Titanium og er motorisert med den bjørnesterke TDCi motoren på 180 Hk. Motoren er koblet til en Powershift automagirkasse som er velkjørende og effektiv. Med Ford sitt meget kompetente 4x4 system så er opplevelsen komplett! Denne går som et lokomotiv både sommer og vinter. Galaxy er uten tvil en av varebilene i markedet i dag som tilbyr høyeste utstyrsgrad og ikke minst komfort for føreren og passasjeren. Det er veldig tydelig at dette egentlig er en personbil som passer inn de litt sære norske reglene for grønne skilt. Skal du ha automatgir og 4x4 er vel Galaxy alene i dette segmentet. Noen av dere som vurderer denne har kanskje erfaring med andre biler i segmentet som Touran, Caddy, 5008, Santa Fe, Outlander med flere. Vi kan berolige med at Galaxy er stor nok til å tilby fører og passasjer masse plass! Her har selv de lengste av oss gode mulighetert til å stille inn setet slik man ønsker, og det uten å bli klemt mellom rattet og skilleveggen med kneene opp under øra fordi bilen egentlig er for liten til å få inn "statskassa" i lasterommet og oppfylle kravet for grønne skilt.

Vår bil har kun vært administrasjonskjørt innad i Sulland Gruppen en kort periode. Bilen fremstår som svært pen og har vel knapt hatt last i rommet bak skilleveggen. Bilen leveres komplett med setene som er tatt ut og vinterhjul.

Er du i markedet for en bil i dette segmentet så oppfordrer vi deg på det sterkeste å ta turen innom oss for oppleve hvor bra en varebil faktisk kan kjøre!

vår bil har en imponerende utstyrliste og vi tror ikke du vil savne noe her, vi trekker frem noen av høydepunktene på bilen:

 • Adaptiv styring. Bilens servostyring tilpasser seg farten du kjører i slik at du i lave hastigheter i sentrum eller på parkeringsplasser har kort utveksling på rattet. Enkelt forklart svinger bilen mer pr runde på rattet i lave hatigheter. Med denne opsjonene føles selv denne store bilen svært lettkjørt!

 • Adaptive LED hovedlys - kjøring i mørket blir aldri det samme igjen. Bilen registerer trafikken rundt seg og tilpasser bredde pg lengde på lysene på bakfrunn av dette. Lysene jobber sammen med kamera på bilen og leser av motgående trafikk og sørger for at du har størst mulig området på max lys effekt til en hver tid.

 • SYNC3 - med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Call Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Du kan også bruke talestyring til å spille av musikk fra en USB-minnepinne eller en MP3-spiller/iPod, eller strømmemusikk fra en telefon som har støtte for bluetooth.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser.

 • Parkeringsassistent - er du redd for å lukeparkere har denne bilen utstyr som er midt i blinken for deg. Bilen leter selv opp luker for parkering. Når denne er funnet slipper du rattet og betjener kun pedaler. Bilen styrer og guider deg enkelt på plass i luken.

 • Ryggekamera - For fulloversikt når du rygger. Bilen bredde og svingradius vises på hjelpelinjer på fargeskjermen. I tillegg til å være svært effektift for å unngå skader eller påkjørsler er dette et fantastisk hjelpemiddel når en kobler til en tilhenger.

 • Stor 8" skjerm plassert sentralt i bilen - Her får du informasjon og bruker telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

 • Dab+radio er selvfølgelig på plass fra fabrikk.

-Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Førersete 10-veis elektrisk justering - her er det enkelt å finne den optimale sitteposisjonen for langkjøring. Det kan også lagres en posisjon for 3 ulike førere.

 • Fjernstyrt dieselvarmer- Med et trykk på fjernkontrollen kan du starte en tilleggsvarmer som varmer både motor og kupe. Du har også mulighet til programere et starttidspunkt for vameren. Dette blir din beste venn på vinteren!

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • oppvarmet ratt, dette blir din beste venn på kalde dager!

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • Front kollisjonsvarsling. Kamera i frontruten er med å overvåke trafikken foran. Hvis du er uoppmerksom på at bilen foran har stoppet vil systemet gjøre en nødoppbremsing. Systemet kobler inn på et tidspunkt der det ville være for sent for deg som fører og reagere. Dette er et svært godt sikkerhetsystem som vil kunne kunne unngå kollisjon ved lave hastigheter og sterkt begrense skadeomfanget ved høyere hastigeter.

 • Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet. Du slipper dermed å huske hva som er gjeldende fartsgrense. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå fartsbøter.

 • Lanekeeper - et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

 • Mørktonet glass. Dette er praktisk på en slik bil for å redusere innsyn til lasten bak i bilen. I tillegg reduserer det tempteraturen i bilen på varme sommerdager.

 • Automatisk bakluke med fotsensor

 • Elektrisk innfelbart tilhengerfeste. Festet går hele veien inn og ut uten at du må bli møkkete på hendene for å dra kroken det siste stykket for å få det i lås. Bilen er godkjent for en slepevekt på hele 2000 Kg.

Opplev Ford på sitt beste! kom innom oss for en prøvetur i denne fantastiske bilen.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Vi gir gjerne et tilbud med din bil i innbytte

Spesifikasjoner

Ford Galaxy 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 399 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Galaxy
Variant 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut
KM-stand 22155 Km
Registrert dato 13/06/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 179 HK
Karosseri type Kasse
CO2 utslipp 149 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 2
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer HT21404
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Referanse feab324b-7997-4f4d-9cf1-864438786e8e

Tilbehør bil

Ford Galaxy 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 399 500

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;Adaptive og blendfrie LED hovedlys;Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Automatgir - powershift;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;Dieselvarmer med innvendig timer;Filskiftevarsler;Firehjulstrekk;Fjernlysassistent;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree system med Bluetooth og stemmestyring.;Hengerfeste;Keyless;Klimaanlegg to-sone automatisk;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Navigasjon;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Ratt 4- veis justering;Ratt oppvarmet ;Regnsensor;Ryggekamera;Skiltgjenkjenningssytem;Skinninteriør;Skinnratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Takrails;Tilhengerfeste elektrisk innfellbart;Tonede ruter;USB/AUX;Ute-temp.måler;Vinterhjul;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Beltevarsler;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Håndbrekk elektrisk;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Nødbremseforsterker;Sentrallås;Servostyring;Startsperre;Tåkelys foran;Varme i seter;Webasto

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00