COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2013 Citroën DS5 HDi 160 Style aut.

Kr 169 500

Inkl. omregistrering

2013
Automat
Diesel
80984Km
2000
5

Detaljer

Citroën DS5 HDi 160 Style aut.

Kr 169 500

Inkl. omregistrering

Nå har vi en fin DS 5 for salg.For deg som er ukjent med DS så er DS Citroën sin tilnærming til premium markedet. DS har i senere år blitt blitt skilt ut fra Citroën som et selvstendig merke på linje med Lexus hos Toyota.
At de mener alvor med DS5 ser du godt ved at det gjennomgående er valgt materialer av høy kvalitet i produksjon av bilen, dette i tillegg til det slående utseende selvsagt. Mange av disse bilene ble solgt med en mindre 110 hk motor som er knyttet til en en EMG/ETG automatisk girkasse. Disse gir ikke tilnærmet kjøreopplevelsen du får i vår bil som er levert med en kraftig og økonomisk HDi motor på hele 163Hk med en skikkelig automatgirkasse som sørger for svært behagelig kjøretur. DS 5 har klart å balansere fint mellom design og funksjon, bilen har indre mål som er tilnæret C5, den store sedanen til Citroën.

Har du lyst på en bil som leverer komfort og kjøreegenskaper i topp klasse i tillegg til at den ikke ligner på noe naboen har, ja da er dette bilen for deg. Vi oppfordrer deg til å komme innom oss for en nærmere titt og demonstrasjon av bilen.

Denne bilen er kjøpt ny i Norge og har dermed nordiske spesifikasjoner med hensyn til batteri, dynamo, lyktespylere, varmeseter, varmeapparat etc. I motsetning til mange bruktimporterte biler i det norske markedet er denne klar for kalde vinterdager.

Vår bil fremtår om en pen og godt vedlikeholdt bil. Følgende er merket av i serviceheftet på bilen:

 • 18 076 Km 06.08.2014
 • 27 969 Km 13.08.2015
 • 44 988 Km 12.08.2016
 • 52 377 Km 30.08.2017 Neste service opplyst å være i August 2019. Denne sørger vi for å ta før levering til ny eier. Det er også anmerket nye bremseklosser foran og bak 09.03.2018 på 65 569 Km.

Vår DS har et godt utstyrsnivå, vi trekker frem noen av høydepunktene:

 • Xenon og LED lys

 • Parkeringssensorer foran og bak som er til god hjelp ved parkering på trange plasser.

 • Cruiskontroll som sammen med den myke og gode automatgirkassen gir deg en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien.

 • Mørktonet panorama glasstak. Det mørke glasset som går helt ned til bakenden på bilen gir en utrolig fin effekt i forhold til den hvite bilen. Innvendig er panoramataket delt opp i et glass for fører og et for passasjeren foran. Det er også et for de i baksetet. Alle kan sonene kan dekkes med en motorisert gardin. Dette styres i det flycockpit inspirerte takonsollet.

 • Headup dispaly som gir deg nyttig informasjon direkte i siktlinjen for føreren. Dette kan slås av og på etter eget ønske.

 • Bilen har fått montert en DAB+ løsing som kobles til skjult via bilens USB kontakt.

 • To-Sone klimaanlegg slik at du og passasjeren din kan fine deres egen optimale temperatur.

 • Meget gode delskinn seter som ikke bare er gode å sitte i, de har også en flott utforming og gir kupeen en premium følelse. Setene har gode reguleringdmuligheter.

 • Automatgir med eget snøprogram som kan hjelpe deg på de værste vinterdagene. Girkassen har også et sportsprogram. Girkassen på 163 hk motoren kan ikke sammenlignes med de omdiskuterte EMG/ETG girkassene.

 • Bilen har en rekke lekre desigelementer som du neste må oppleve selv, men den elegante analoge klokken er verdt å trekke frem!

 • Automatisk avblendbart innvendig speil.

 • Tøffe 18" sommerhjul som har mørke felter i felgene som matcher de mørke siderutene og taket. 17" vinterfelger som bilen er avbildet på.

 • Fjernstyrt sentrallås og nøkkelfri start.

 • ISO-FIX fester i baksetet for de som trenger det.

Citroën sier "Be different feel good" det passer denne bilen utmerket!

Ta kontakt med oss for mer utfyllende info.

Bilen leveres komplett med sommer og vinterhjul

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for avtale om visning og prøvekjøring av denne flotte bilen. Vi tar din bil i innbytte.

Spesifikasjoner

Citroën DS5 HDi 160 Style aut.

Kr 169 500

Inkl. omregistrering

Merke Citroën
Modell DS5
Variant HDi 160 Style aut.
KM-stand 80984 Km
Registrert dato 07/05/2013
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2000
Motorkraft 163 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 158 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2125 kg
Registreringsnummer KH91248
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 3bdbea8b-5319-4921-b69b-e73b8f4a31af

Tilbehør bil

Citroën DS5 HDi 160 Style aut.

Kr 169 500

Inkl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger 17" vinter;Aluminiumsfelger 18" sommer;Automatgir;Cruisekontroll;DAB+;Delskinn;El innfellbare speil;Handsfree bluetooth;Håndbrekk elektrisk;Isofix barnesetefesting;Klimaanlegg to-sone automatisk;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Nøkkelfri start;Oppvarmede forseter;Panorama glasstak;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Ratt 4- veis justering;Sentrallås;Seter - Alcantara skinn;Skinnratt;Sommerhjul;Speil automatisk avblendbart;Stabilitetssystem antiskrens ;Tåkelys foran;USB inngang radio;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Beltevarsler;Blinklys i speil;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;ESP;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED Kjørelys;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Servostyring;Sideairbager;Startsperre;Turteller

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00