COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Focus Active Active 125 hk aut

Kr 359 500

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin
1500Km
998
5

Detaljer

Ford Focus Active Active 125 hk aut

Kr 359 500

Inkl. omregistrering

SJEKK PRISEN!! NYBILPRIS 450 000 !!

Dette er den perfekte familie bilen for en gjenomsnittlig stor familie. Her har du gof plass til alle passasjerer, store som små, å rikelig med plass til bagasjen. Nye Focus kommer med en ny å tøff facelift og en ordentlig overhaling innvendig. Focus er kjent fo sin gode kjørekomfort , her tar vi det til nye høyder! Bilen er og så proppet med teknologiske hjelpemiddler. Denne utgaven er av typen Actice, dette vil si at du får en bil som du setter deg inn i og, ikke ned i, dette kombinert med høyere bakkeklaring gjør denne bilen til det vi kaller full pakke.

Vår Focus Active kommer med en flott nøytral farge som heter Moondust Silver, dette er en Metallic farge dette gjør at bilen får mer beskyttele samtidig som den gir en ekstra glans i lakken.

Den robuste og allsidige nye Focus Active leverer praktiske detaljer, fleksibilitet og funksjonelle løsninger. Økt sittehøyde og utvidete hjulbuer lar deg ta kommandoen over veien. Active har også noe større dekk for å gjøre bilen mer stabil og enklere å håndtere i alle typer terreng.

Valgbare kjøremoduser i helt nye Ford Active sørger for at kjøreopplevelsen er personlig tilpasset, ved å endre gassresponsen, styringen, måten den skifter gir på, og mer. De syv ulike modusene er Normal, ECO, Sport, Komfort, Eco-komfort, Glatt og Grusvei. Så enten du cruiser nedover motorveien, eller takler gjørmete skogsveier, så hjelper helt nye Focus Active deg med å få det meste ut av hver kjøretur.

Bilen ble levert med følgende pakker:

 • Teknologipakke

 • Komfortpakke

 • Designpakke 2

 • Vinterpakke

 • Head up Display

 • B & O lydpakke

Det helt nye interiøret benytter hver kvadratmillimeter plass for å gi deg den mest allsidige Focus noensinne. Det er generøst med plass til voksne både foran og bak i bilen, så til og med de høyeste passasjerene vil ha det komfortabelt. Baksetene deles 60/40 og kan foldes nesten helt flatt for å gi maksimal plass til bagasjen din. Og det er et justerbart lastegulv i bagasjerommet, som kan heves for å gi deg et skjult oppbevaringsrom, eller det kan senkes for å øke plassen. Bagasjeromsplassen til stasjonsvognen er på opptil 608 liter, og hele 1653 liter med baksetene nedfelt.

Når det kommer til utstyr, stiller den til forventningene, vi nevner:

 • B&O lydannlegg- gir deg en fantstisk lydopplevelse.

 • Head up display - her ser du nyttig info, som fart og traffikskilt.

 • Adpaptive Cruise

 • Blindsonevarsling - få varsel når det kommer hindringer eller en bil passerer deg på siden.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen.

-Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Automatisk klima med 2 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen.

 • 18 `` sommerhjul på alu felg

 • 17`` piggfrie vinterhjul på alu felg

-DAB+

Summert får du en fantastisk pen bil, dette er som å kjøre en helt ny bil ut av butikken! Bilen er meget godt utstyrt og kommer med avlendbart hengerfeste, som du med denne Focusen kan slepe inntill 1 300 kg med. Bilen selges med nybilgaranti 04.07 -2024 eller 100 000 km, så her er det ingenting å beskymre seg for. Den har også 18`` sommerhjul med svart/sølv kominasjon noe som passer denne bilen helt ypperlig.

Skulle dere ha noen spørsmål angående dette praktstykke av en bil? kom gjerne innom oss for en hyggelig prat eller ta kontakt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 / lars.erik.ottesen@sulland.no. Kan kontaktes til kl 21. ) Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Spesifikasjoner

Ford Focus Active Active 125 hk aut

Kr 359 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus Active
Variant Active 125 hk aut
KM-stand 1500 Km
Registrert dato 27/06/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 130 g/km
Farge Sølv
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer CV92989
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse cc943119-3c09-4146-a6ad-583704588521

Tilbehør bil

Ford Focus Active Active 125 hk aut

Kr 359 500

Inkl. omregistrering

Annet
18"sommer hjul på alu felg;Active city stop;Adaptiv Cruisecontroll;Aut. avblendbart speil inv;Automatisk klima to soner;AUX;Blindsoneinformasjon i speil;BT/ Handsfree;DAB+;Ford Easy-fuel;Ford SYNC 3;Innfellbart hengerfeste;Keyless;Lakk - Metallic;Navigasjon med touchscreen;Nøkkelfri start og lås;Regnsensor;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatgir;Bagasjeromstrekk;Beltevarsler;Delskinn;Delte bakseter;Dynamiske LED Hoved lys.;El. høydejustering førersete;El. vindu foran og bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Føreroppmerksomhets-overvåkning;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kollisjonsputer;Koppholdere;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lane Keeper;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Manuelt klimaanlegg;Multifunksjonsratt;Mørktonet glass (b-stople og bakover);Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkeringssensor foran og bak;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Start-knapp;Startsperre;Tonede ruter;Trafikkskilt-gjenkjenning;Tåkelys foran;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512