COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford EcoSport 1,5 Ti-VCT 110hk Titanium aut

Kr 228 000

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Bensin
21921Km
1498
5

Detaljer

Ford EcoSport 1,5 Ti-VCT 110hk Titanium aut

Kr 228 000

Inkl. omregistrering

Bruktbilkampanje! Kjøp bruktbil i april, og velg mellom:

 • Serviceavtale 3 år/45.000km inkludert ved vårt verksted
 • Valgfritt utstyr inntil kr 15.000,-
 • Minimum kr 25.000,- i innbytte dersom bilen er kjørbar, har to sett hjul og fri for alle typer heftelser.
 • Få bilen fraktet gratis til nærmeste Sulland forhandler.

Ford Ecosport, den perfekte kombinasjonen mellom høyere sittestilling og følelsen av SUV, til den lettkjørte og manøvrerbare bybilen. Dette gir enkel inn- og utstigning av bilen, høyere og oversiktlig sittestilling. Det er enkelt og greit en komplett bil med veldig mange bruksområder. I tillegg har bilen mye utstyr og automatgir, som gir deg ekstra kjørekomfort på tur.

  Navigasjon med DAB-radio, bluetooth og ryggekamera Få veibeskrivelser. Hør på et stort utvalg radiokanaler med DAB. Koble til din telefon med bluetooth eller USB. Alt dette og ryggekamera får du frem via skjermen på bilen.
  Nøkkelfritt system Du trenger kun å ha nøkkelen i lommen, så kan du låse opp bilen og starte uten å ta i nøkkelen. En behagelig teknologi.
  Klimaanlegg to-sone automatisk – her kan fører og passasjer velge hver sin temperatur i sin ”sone” i bilen. I tillegg hjelper systemet til med å fjerne fuktig luft i kupeen slik at du reduserer dugg på vinduene.
  Oppvarmet frontrute - et nesten usynlig nett av varmetråder i ruten gjør at is og dugg forsvinner kort tid etter at knappen er trykket inn.
  I tillegg nevnes seter i delskinn, parkeringssensor bak, cruisekontroll, Norsk stemmestyring og regnsensor.

Her får du en allsidig, komfortabel og pen bil med nybilgaranti til 2022.

-ISO-FIX festepunkter sørger for enkel og trygg montering av barneseter

Ring en av våre selgere på tlf. 62 43 26 00, eller direkte:

Magnus Weme 91649100 Bruktbilansvarlig Snorre Enger 41660370 Mazda/Hyundai ansvarlig Andreas Holmsen 48292191 Skoda ansvarlig Stian Holen 91129496 Ford bilselger

Autorisert forhandler for Ford, Mazda, Hyundai og Skoda

Vi takserer og verdivurderer din innbytte bil når du kjøper bil av oss. (Ønsker du bare å selge din bil så kan den være av interesse for oss, ta kontakt for en prisvurdering)

Vår service/deleavdeling tilbyr: Skibokser fra Packline og THULE- Bagasjebokser- barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe- Ettermontering av tilhengerfeste - Ettermontering av motorvarmer, DEFA,WEBASTO etc.- Ettermontering av navigasjonssystem,f.eks Garmin,TomTom etc.- Setetrekk kan bestilles,skap ditt eget skinninteriør- Sykkelstativ-skiholder- kano/kajakk holder-lasteholdere m.m.

Forsikring Hos oss får du noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer if..., Gjensidige, Enter, Tryg og Fremtind forsikring.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank 1 Finans og Santander Consumer Bank.

Vi takserer og verdivurderer din innbytte bil når du kjøper bil av oss. (Ønsker du bare å selge din bil så kan den være av interesse for oss, ta kontakt for en prisvurdering)

HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS FOR EN HYGGELIG BILHANDEL

Spesifikasjoner

Ford EcoSport 1,5 Ti-VCT 110hk Titanium aut

Kr 228 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell EcoSport
Variant 1,5 Ti-VCT 110hk Titanium aut
KM-stand 21921 Km
Registrert dato 29/12/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1498
Motorkraft 111 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 149 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer HB82891
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse ac36eedf-b5c2-478b-9e7e-88e09e7f6ff0

Tilbehør bil

Ford EcoSport 1,5 Ti-VCT 110hk Titanium aut

Kr 228 000

Inkl. omregistrering

Annet
Navigasjonssystem;Nøkkelfritt start og låsesystem;Radio/CD Sony med DAB;Regnsensor;Ryggekamera;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Antispinn (Traction Control);Automatisk klimaanlegg;AUX kobling;Beltevarsler;Bluetooth/handsfree;CD-spiller;Cruise Control;Deaktivering av airbag på passasjerside;Dekktrykkssensor;Delvis skinnseter;El speil med varme;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart førersete;Høydejusterbart passasjersete;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede forseter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB-tilkobling;Varme i seter;VI TAR FORBEHOLD OM FEIL I ANNONSEN

Brukte biler

Åpningstider

man - fre: 7.30 - 17 (etter kl 17.00 tlf: 04512)

lør: 10 - 14