COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Hyundai IONIQ Hybrid Teknikk

Kr 209 000

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Bensin/Elektrisitet
33950Km
0
5

Detaljer

Hyundai IONIQ Hybrid Teknikk

Kr 209 000

Inkl. omregistrering

Pen velholdt bil med mye standardutstyr.

  • Varme i forsetene på vinteren og ventilerte skinnseter på sommeren som gjør at setene holder seg kjølige.
  • Ryggekamera og parkeringssensorer foran og bak.
  • Adaptiv cruisecontroll hjelper deg å holde avstand i trafikken.
  • Oppvarmet ratt er godt på vinteren.
  • Filskiftvarsler og blindsonevarsler er en sikkerhet når du er ute og kjører.
  • Navigasjon og multimediasystem, med et kraftfullt Infinity lydanlegg +++

Bilen har gått i Elverum. Piggfrie vinterhjul. Her har du MYE bil for pengene!

Ioniq fra Hyundai leveres med tre ulike drivlinjer - helt elektrisk, ladbar hybrid, og som hybrid uten lading. Denne bilen er blant sistnevnte, og er en hybrid uten behov for ladekabel. Det betyr at det sitter både en bensinmotor OG en elmotor i bilen, med et batteri som lades av overskuddsenergi fra bremser og drivlinje for øvrig. Sammen med en veldig effektiv automatkasse av dobbelclutchtypen gjør dette Ioniq Hybrid til en svært drivstoffvennlig og effektiv bil.

-Radio DAB+ er en selvfølge på en ny moderne bil. Her har du et stort utvalg kanaler.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.(Forbehold om utstyrsvariasjoner)

Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

Klimaanlegg to-sone automatisk – her kan fører og passasjer velge hver sin temperatur i sin ”sone” i bilen. I tillegg hjelper systemet til med å fjerne fuktig luft i kupeen slik at du reduserer dugg på vinduene.

Service utført: Mars 2019

-ISO-FIX festepunkter sørger for enkel og trygg montering av barneseter

Vi takserer og verdivurderer din innbytte bil når du kjøper bil av oss. (Ønsker du bare å selge din bil så kan den være av interesse for oss, ta kontakt for en prisvurdering)

Ring en av våre selgere på tlf. 62 43 26 00, eller direkte:

Snorre Enger 41660370 Mazda/Hyundai ansvarlig Andreas Holmsen 48292191 Skoda ansvarlig Stian Holen 91129496 Ford bilselger

Autorisert forhandler for Ford, Mazda, Hyundai og Skoda

Hos oss får du dessuten noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer if, Gjensidige, Enter, Tryg og Sparebank 1 forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans Østlandet og Santander. Lånedokumenter signeres hos oss eller via e-signering med BankID

HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS FOR EN HYGGELIG BILHANDEL

Spesifikasjoner

Hyundai IONIQ Hybrid Teknikk

Kr 209 000

Inkl. omregistrering

Merke Hyundai
Modell IONIQ Hybrid
Variant Teknikk
KM-stand 33950 Km
Registrert dato 31/10/2016
Girkasse Automat
Motorkraft 141 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 79 g/km
Farge Sølv
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 1870 kg
Registreringsnummer HB81174
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 06d05221-4c56-425d-bc25-f9b6d91ce694

Tilbehør bil

Hyundai IONIQ Hybrid Teknikk

Kr 209 000

Inkl. omregistrering

Annet
Radio DAB+;Skinninteriør;2-sone klima;ABS bremser;Alarm;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Bagasjeromstrekk;Beltevarsler;Bluetooth/handsfree;Deaktivering av airbag på passasjerside;Dekktrykkssensor;Delte bakseter;El speil med varme;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfritt start og låsesystem;Oppvarmede forseter;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkeringssensor foran/bak;Pollenfilter;Ryggekamera;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;USB-tilkobling;Utetemp måler;Varme i seter;VI TAR FORBEHOLD OM FEIL I ANNONSEN

Brukte biler

Åpningstider

man - fre: 7.30 - 17 (tlf. etter kl 17: 04512)

lør: 10 - 14