COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk Active aut

Kr 238 000

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Bensin
5600Km
998
5

Detaljer

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk Active aut

Kr 238 000

Inkl. omregistrering

Vi selger vår Ford Fiesta Active demnobil;

Ford Fiesta har alltid vært en referansene i småbilklassen. Dagens utgave har vokst seg litt større enn tidligere modeller, men den oppfattes fortsatt som en letthåndtert og ikke minst morsom bil å kjøre. Den har nå kommet i en ny variant som heter Active. Det er en stilig crossover med tøff styling og høyere bakkeklaring. Bakkeklaringen er rett i underkant av 2 cm høyere enn på en vanlig Fiesta, noe som merkes godt på bilen. Det gir en høyere sittestilling og gjør kjøring på dårlig vei langt tryggere.

Bilen har optimaliserte støtdempere for å redusere støt og slag fra kjøring på ujevnt underlag. Dette løses gjennom tre kjøremoduser for å hjelpe føreren, Normal, Eco og Glatt. Glatt modus tilpasser antispinn og den elektroniske stabilitetskontrollen til å gi optimalt grep og feste på snø og is.

Den har Ford sin velutviklede Ecoboost motor, som er kåret til "engine of the year" flere år på rad i Europa. Dette sier det meste om ytelser, forbruk og utslipp for en moderne bensinmotor.

Vi henviser til utstyrslista for detaljer rundt bilens spesifikasjoner, men ønsker å trekke fram noe av det vi mener du som kjøper vil få glede av:

Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

Ryggekamera – startes automatisk når du setter bilen i revers. Kamera bak på bilen gir deg god oversikt over hva som befinner seg bak bilen.

Adaptiv cruisecontroll- tilpasser seg farten til kjøretøyet foran. Du stiller inn ønsket fart, hvis du når igjen noen som kjører saktere enn dette, vil bilen automatisk bremse ned farten, slik at den følger bilen foran (fint å ha ved f.eks. køkjøring)

Adaptive LED hovedlys- blender ned- og setter på fullys automatisk. Ved kjøring bak andre kjørtetøy i mørket, vil bilen lage en "svart" flekk der bilen foran ligger, men lyse opp på begge sider av den. Dette for at du lettere skal kunne oppdage dyr eller folk i veikanten.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig.

Skiltgjenkjenning- "leser" fartsskiltene du passerer langs veien, og viser disse i dashbordet på bilen. Dette gjør at du hele tiden har oversikt på aktuell fartsgrense.

B&O Play lydanlegg. Et samarbeid mellom Ford og Bang&Olufsen har gitt oss et utvalg av premium lydanlegg til våre biler. Denne bilen har et slikt anlegg, og må rett og slett bare oppleves, det overraskende bra lyd!

Oppsummert, er du i markedet for en bil i kompaktklassen, med litt SUV egenskaper eller crossover som markedet har kalt disse bilene, bør du definitivt vurdere denne bilen. Den kan gjerne sammenlignes med Mazda CX-3 og Toyota CH-R.

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og Sparebank1 Finans og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
ole.branes@sulland.no

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

Alle våre biler leveres med Radio DAB+ (Der bilen ikke har dette originalt, blir DAB+adapter ettermontert).

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk Active aut

Kr 238 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,0 EcoBoost 100hk Active aut
KM-stand 5600 Km
Registrert dato 23/08/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 998
Motorkraft 99 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 129 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer HK12455
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse c4d7136a-bb3e-4ef9-97b2-835808f6923d

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk Active aut

Kr 238 000

Inkl. omregistrering

Annet
Delskinn;Ford Easy-fuel;Navigasjon med touchscreen;Streaming av musikk via bluetooth;SYNC 3;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Adaptiv cruisecontrol;Adaptive LED hovedlys;Antispinn (Traction Control);Automatisk klimaanlegg;AUX kobling;Bang & Olufsen lydanlegg;BT/ Handsfree;Cruisekontroll/fartsholder;El innfellbare speil;El speil med varme;El. vindu foran og bak;ESP - antiskrens;Fjernstyrt sentrallås;Føreroppmerksomhetsovervåkning;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Høydejusterbart førersete;Høydejusterbart passasjersete;Innstegsbelysning;Isofix barnesetefesting;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Koppholdere;Korsryggjustering i førersete;Lanekeeper- filholdingssystem;LED Kjørelys;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Mørktonet glass;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmede forseter;Oppvarmet frontrute;Parkeringsensor bak;Pre-kollisjonsassistent;Radio DAB+;Regnsensor;Ryggekamera;Servostyring;Sommerhjul;Startsperre;Takrails;Trafikkskiltgjenkjenning;USB-tilkobling;Utetemp måler;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00>

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512