COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Mazda MX-5 RF 2,0 160hk Launch Edition

Kr 338 000

Inkl. omregistrering

2018
Manuell
Bensin
9500Km
1998

Detaljer

Mazda MX-5 RF 2,0 160hk Launch Edition

Kr 338 000

Inkl. omregistrering

Er du ute et­ter kjøreg­lede? Mazda MX-5 RF er designet for store kjøreopplevelser, akkurat som den originale MX-5. Den seneste modellen er en lettvekts sportsbil med stor smidighet og inspirerende kjøreegenskaper. Med den lave profilen, bakhjulsdrift og Skyactiv-Teknologi føler du at Mazda MX-5 RF er en del av deg. Du får utmerkede ytelser, lave utslipp og avansert teknologi.

Føl noe nytt Velkommen til en litt annen type sportsbil. En Mazda MX-5 med helelektrisk hardtop, vakker KODO-design fastback-formgivning og et meget komfortabelt interiør. Du kan endre bilens fremtoning og kjøreopplevelsen – med et trykk på en knapp. Det vil endre følelsen – med et knappetrykk.

Jak­ten et­ter det per­fekte Mazdas pasjon for å få alle detaljer riktig går lenger enn det å skape et elektrisk tak i verdensklasse. Alt i Mazda MX-5 RF er designet for å styrke din kjøreglede, gi deg en helt spesiell kontakt med veien og ta deg til steder hvor du aldri har vært.

In­gen­iørens vis­jon "Vi måtte frigjøre oss fra den tradisjonelle tenkemåten rundt sportsbildesign. Etter mange vanskelige forsøk fant vi en måte å stue unna det elektriske taket på, uten å gjøre Mazda MX-5 RF større enn Soft Top-modellen, samtidig som den beholdt bagasjerommets volum og kjøredynamikken. Og den er flott å se på."

Launch Edition modell med BBS felger i sort blank finish, alcantara detaljer i dashbord. sportspakke 2,0 med recaro seter, bilstein dempere og diffsperre. En meget flott og lettkjørt bil. Denne bilen vekker oppsikt.

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og Sparebank1 Finans og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
ole.branes@sulland.no

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

Spesifikasjoner

Mazda MX-5 RF 2,0 160hk Launch Edition

Kr 338 000

Inkl. omregistrering

Merke Mazda
Modell MX-5
Variant RF 2,0 160hk Launch Edition
KM-stand 9500 Km
Registrert dato 28/05/2018
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1998
Motorkraft 160 HK
Karosseri type Cabriolet
CO2 utslipp 154 g/km
Farge Grå
Seter 2
Drivstoff Bensin
Vekt 1305 kg
Registreringsnummer HK12096
Kjøretype Bakhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse a2da52f4-677a-4af0-9cf6-f768099022c4

Tilbehør bil

Mazda MX-5 RF 2,0 160hk Launch Edition

Kr 338 000

Inkl. omregistrering

Annet
BOSE Soundsystem med subwoofer;DAB+;Delskinnseter m alcantara;Laneassist;Navigasjonssystem;Nøkkelfri adgang og start;ABS bremser;Alarm;Aluminiumsfelger;Antispinn (Traction Control);Automatisk klimaanlegg m. 2 soner;AUX kobling;Bluetooth;CD-spiller;El speil med varme;El. vindu foran;ESP - antiskrens;Fabrikkmontert alarm;Fjernstyrt sentrallås;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Oppvarmede forseter;Parkeringsensor bak;Radio DAB+;Sommerhjul;Turteller;Tåkelys foran;USB/AUX;Utetemp måler

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512