COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 117 900

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Bensin
60417Km
998
5

Detaljer

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 117 900

Inkl. omregistrering

Vi har nå en fin Fiesta for salg. Bilen har fargen Midnight Sky en fargekombinasjon både vi og kunder liker. Bilen er levert i utstyrsgrad Titanium som er høyeste utstyrsgrad på denne årsmodellen, dette sammen med Ford sine meget gode kjøreegenskaper gjør denne bilen til et svært hyggelig bekjentskap! Den oppleves som lettkjørt og praktisk, og er utstyrt med den drivstoffgjerrige, spreke og prisbelønte 1.0 liter bensinmotoren fra Ford . Med denne motoren har du krefter i massevis! Bilen oppleves som lettkjørt har den et godt veigrep og meget presis styring. I tillegg er Ford Fiesta er kjent for sine lave eierkostnader og gode annenhåndsverdi, og er ikke uten grunn en av Europas mest solgt småbil gjennom en årrekke.

Bilen fremstår som en fin brukbtil med gode sommer og vinterhjul.

Det er verdt å merke seg at servicer er utført på Ford merkeverksted. Vi skal ta PKK på bilen før levering.

Bilen er flott utstyrt, vi trekker frem noen av høydepunktene:

  • Sporty alufelger som matcher bilens sporty utseende. '

  • Parkeringssensorer som gir deg en trygghet ved parkering av bilen. Sensorene gir den varsel når du nærmer deg en hindring.

  • DAB+ radio er selvsagt standard fra fabrikk og gir deg en mengde radiokanaler med krytallklar lyd.

  • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

  • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

  • Regnsensor som erstatter den vanlige intervallen på pusserene. Sensoren oppfatter vann på frontruta og tilpasser hastigheten på pusserene.

  • Bakkestarthjelp. Bilen oppfatter at du står i en helling oppover og vil holde bremsen på bilen i inntill to sekunder. det høres lite ut men er tilstrekkelig til at du får inngrep med pedalene. Her slipper du å surre med håndbrekket for å ta bakkestart.

Bilen leveres komplett med gode sommer og vinterhjul.

Denne bilen bør sees og prøves!!

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon Kim André Blystad - Selger - Tlf: 464 83 125 Petter Trønnes Risto - Selger - Tlf: 995 64 333 Kai Kjernsholen - Salgsjef - Tlf: 979 75 120

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Vi gir deg gjerne et tilbud på din bil i innbytte

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 117 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,0 80hk Titanium
KM-stand 60417 Km
Registrert dato 02/01/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 80 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 99 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer SD74289
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse b04812c1-3400-4761-8cda-cda88a0cdd11

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 117 900

Inkl. omregistrering

Annet
DAB+ Digital Radio;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Metallic lakk;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 09:00-16:30 (etter kl 16:30 tlf: 04512)

Lør: 10:00 - 14:00