COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 199 500

Eksl. omregistrering

2017
Manuell
Bensin
63855Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 199 500

Eksl. omregistrering

Vi har nå en flott Focus Titanium-X for salg. Dette er høyeste utstyrsgrad på denne årsmodellen!

Bilen er utstyrt med Ford prisbelønnede 1.0 tre-sylindrede Ecoboost bensinmotor. Denne motoren er i en årrekke kåret til "Engine of the year" i Europa av uavhengige motorjournalister. Sammen med de glimrende kjøreegenskapene til Focus gir denne motoren sammen med en presis og god manuell 6-trinns girkasse en suveren kjøreopplevelse.

Fokus er en svært romslig og praktisk stasjonsvogn med kompakte ytre mål. Bilen tilbyr svært god komfort både for sjåfør og passasjerer foran og bak. Baksetet har god plass og montering av for eksempel barneseter er ikke noe problem. Bagasjerommet er stort og veldig praktisk å pakke i med sine helt rette sider, her har Ford klart å få til imponerende plass med helt rette sider uten hjulkasser som gjør det vanskelig å få utnyttet rommet til det fulle. Hvis du er i markedet for en stasjonsvogn i dette segmentet bør du absolutt ta en nærmere titt på denne!

Vår bil bærer preg av forsiktig bruk og jevnlig vedlikehold. Servicer er tatt slik:

 • 18 893 Km 19.09.2017
 • 40 316 Km 03.04.2018
 • 59 827 Km 21.08.2018 Bilen skal etter serviceprogrammet ha service igjen nå i august. Denne er bestilt og blir tatt før levering til ny eier.

Titanium X er toppmodellen av Focus. Vår bil er fullastet med utstyr, vi trekker frem høydepunktene:

 • Adaptive lys med bi-xenon og dynamiske kjørelys - gir et fanatstisk lys på mørke vinterveier.

 • Stor touchskjerm med Ford sitt nyeste Sync3 system som gir deg menyer på norsk som er enkle å bruke. På skjemen kan du bytte mellom forskjellige funskjoner som DAB+ Radio, Bluetooth til telefon og lydavspilling, Apper, Navigasjon og menyer for innstillinger.

 • Navigasjon som tar deg trygt frem på ukjente steder. Med Sync3 kan du faktisk legge inn adressen med stemmekommando på norsk. Eller du kan bare si til bilen at "jeg er sulten" så får du forslag til spisesteder i nærheten med telefonnummer til spisestedet og startknapp for å starte veileding til ønsket sted.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det mot all formodning skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Bluetooth håndfri og audiostreaming. Du kan enkelt koble mobiltelefonen din til bilens lydanlegg. på denne måten har du en trygg og fult lovlig håndfri løsning for bruk av mobil under kjøring. I tillegg har du mulighet til å strømme musikk fra smarttelefonen din via bluetooth audio.

 • Active City Stop - et kamera i forntruten følger trafikken foran bilen. Hvis det er stopp i trafikken og du ikke reagerer vil bilen bråbremse for deg. Systemet er med på å begrense faren for sammenstøt i lavere hastigheter.

 • Elektrisk justering av førerstolen. Her er det gode justeringsmuligheter så alle bør kunne finne seg en god og riktig sittestilling.

 • Oppvarmet ratt - når vinterkulda setter inn er det behagelig å kunn sette på varmen i rattet.

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • Meget gode Titaium X sportseter med delskinn og elektrisk justering på førersete.

 • Iso-Fix festepunkter i baksetet sørger for enkel og trygg montering av barnestoler.

 • DAB+ Radio er selvsagt standard fra fabrikk.

 • Takrail for enkel motering av lastebøyler eller takboks.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser. Sensorene gir fra seg lydvarsel som øker i intensitet ettersom du kommer nærmere hindringen.

 • Cruisekontroll sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

 • Klimaanlegg 2-Sone automatisk – gir en behagelig temperatur i kupeen på varme sommerdager. I tillegg hjelper systemet til med å fjerne fuktig luft i kupeen slik at du unngår dugg på vinduene når det regner.

 • Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg dempes temperaturen inne i kupeen samt at innsynet i bilen begrenses.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Er du på utkikk etter en nyere stasjonsvogn med en drivstoffgjerring og miljøvennlig bensinmotor bør du se nærmere på denne.

Ta kontakt med oss for visning og prøvekjøring.

Vi tar innbytte

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 199 500

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X
KM-stand 63855 Km
Registrert dato 27/04/2017
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 110 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer AY34264
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 34c322d3-732a-4616-a908-1e28ff4df4e5

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 199 500

Eksl. omregistrering

Annet
Active City Stop - aut kollisjonshindring;Aluminiumsfelger 16" vinter;Aluminiumsfelger 17" sommer;Audiostreaming;Bi-Xenon;Cruisekontroll;DAB+;El justering førersete;Elektrisk heving av vinduer foran/bak;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree system med Bluetooth og stemmestyring.;Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED Kjørelys;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;PTC ekstra luftvarmer;Radio DAB+;Ratt 4- veis justering;Ratt oppvarmet ;Regnsensor;Seter - delskinn;Sommerhjul;Speil elektrisk innfellbare;Spoiler bak;Stabilitetssystem antiskrens ;Takrails;USB inngang radio;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Bagasjeromstrau;Beltevarsler;Dekktrykks-varsler;Delte bakseter;El innfellbare speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Korsryggjustering i førersete;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Lyktespylere;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Sentrallås;Skinnratt;Startsperre;Tonede ruter;Turteller

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00