COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Titanium aut 7-s

Kr 449 900

Eksl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
54577Km
1997
5

Detaljer

Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Titanium aut 7-s

Kr 449 900

Eksl. omregistrering

Vi har fått inn en flott 7 seters S-Max privatkjørt. Bilen er en flott Titanium utgave i tidsriktig og meget pen Absolute Black lakk som sammen med mørktonet glass som gir bilen et flott utseende i kombinasjon med fabrikkmontert styling.

Bilen er utstyrt med den nye Euro 6 TDCi motoren til Ford på hele 180 Hk. Motoren er koblet til Fords anerkjente Powershift automatkasse og gir deg en svært behagelig tur enten du kjører i by eller land. Bilen leverer topp kjøreegenskaper og komfort under alle kjøreforhold. Ford er kjent for sine utmerkede kjøreegenskaper. S-Max er ikke noe unntak! I tester har bilen høstet teringkast 6 jevnt over. Bilen scorer høyt på design, kjøreegenskaper, plass, sikkerhet og ikke minst annenhåndsverdi. Den har fått omtaler som "familie-geniet" og "orkesterplass i baksetet" Er du i markedet for en slik bil så bør du ta definitivt ta denne med i vurderingen! vår bil er levert med 2 ekstra seter som ligger i gulvet i det store bagasjerommet. Her kan du fint frakte 7 personer med en god komfort for alle. S-Max er familens beste venn!! Men ikke for det, du trenger ikke å være småbarnsforeldre for å sette pris på en S-Max! Liker du en stor og trygg bil med utmerkede kjøreegenskaper, høy sittestilling og et bagasjerom som går utenpå det meste så er dette bilen for deg.

Bilen har et meget høyt ytstyrsnivå som gjør alle turer til en fryd! Vi trekker frem noen av høydepunktene på bilen.

 • Adaptive LED hovedlys - kjøring i mørket blir aldri det samme igjen. Bilen registerer trafikken rundt seg og tilpasser bredde pg lengde på lysene på bakfrunn av dette. Lysene jobber sammen med kamera på bilen og leser av motgående trafikk og sørger for at du har størst mulig området på max lys effekt til en hver tid.

 • SYNC 2! - med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Ring Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser.

 • Ryggekamera - For fulloversikt når du rygger. Bilen bredde og svingradius vises på hjelpelinjer på fargeskjermen. I tillegg til å være svært effektift for å unngå skader eller påkjørsler er dette et fantastisk hjelpemiddel når en kobler til en tilhenger.

 • Orginal stylingpakke fra fabrikk

-Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Mørktonet glass. Sammen med stylingpakken får bilen et eksklusivt og tøft utseende.

 • Stor 8" skjerm plassert sentralt i bilen - Her får du informasjon og bruker telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

 • Pre Collision system - Kamera i frontruten er med å overvåke trafikken foran. Hvis du er uoppmerksom på at bilen foran har stoppet vil systemet gjøre en nødoppbremsing. Systemet kobler inn på et tidspunkt der det ville være for sent for deg som fører og reagere. Dette er et svært godt sikkerhetsystem som vil kunne kunne unngå kollisjon ved lave hastigheter og sterkt begrense skadeomfanget ved høyere hastigeter. Med Pre Collision System har du også en avtstandsindiktator i dashbordet som varlser hvis du ligger tett på bilen foran, du vil også få et kraftig advarsel hvis du tar igjen bilen foran i stor hastighet uten å gi tegn til å redusere hastigheten.

 • Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet. Du slipper dermed å huske hva som er gjeldende fartsgrense. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå fartsbøter.

 • Lanekeeper - et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

 • Dab+ Radio er en selvfølge

 • Helskinnseter på alle 7 setene

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Fjernstyrt dieselvarmer- Med et trykk på fjernkontrollen kan du starte en tilleggsvarmer som varmer både motor og kupe. Du har også mulighet til programere et starttidspunkt for vameren. Dette blir din beste venn på vinteren!

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • 3 X Iso-Fix på midtre seterad sørger for enkel og trygg montering av barnestoler. Bilens innvendige bredde gir god mulighet for 3 barnestoler i bredden. Her kan de enkelt gå forbi hverandre uten å måtte ommøblere hele baksetet når en skal inn eller ut. Det er god plass i mellom barnesetene så festing av sikkerhetsbelter går som en lek. Dette er med å gjøre dette til den ultimate familiebilen. Mange biler går på " papiret" S- Max fungerer i praksis!!

 • Automatisk bakluke med fotsensor og fjernstyring fra nøkkelenheten

Opplev Ford på sitt beste! kom innom oss for en prøvetur i denne fantastiske bilen!

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Titanium aut 7-s

Kr 449 900

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 TDCi 180hk Titanium aut 7-s
KM-stand 54577 Km
Registrert dato 08/02/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 179 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 139 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Vekt 2540 kg
Registreringsnummer ZZ21483
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 4fbd6fc7-a9ea-40af-8ca9-8f2aa24588af

Tilbehør bil

Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Titanium aut 7-s

Kr 449 900

Eksl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;Active City Stop - aut kollisjonshindring;Adaptiv Cruisecontroll;Audiostreaming;Aut. avblendbart speil inv;Automatgir;Automatisk klima to soner;Automatiske nær- og fjernlys;Cruisecontrol;DAB+ Digital Radio;Dieselvarmer med innvendig timer;El Bakluke;El. sete med minne;Elektrisk Parkeringsbrems;Filskiftvarsling;Fjernstyrt sentrallås;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);ISOFIX-fester til barnesete;Klimaanlegg automatisk;Kompl. sommer - og vinterhjul;Komplett servicehefte;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjonssystem;Nøkkelfri start og lås;Oppvarmet frontrute;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Ryggekamera;Stylingpakke-originalt fra fabrikk;Takrails metallfarget;Vindu - oppvarmet frontrute;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Uttakbare bakseter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

man - fre: 9-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

lør: 10 - 14