COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Subaru XV 2,0D Premium 109hk

Kr 249 500

Eksl. omregistrering

2015
Manuell
Diesel
52324Km
1998
5

Detaljer

Subaru XV 2,0D Premium 109hk

Kr 249 500

Eksl. omregistrering

Nå har du sjansen til å skaffe deg en meget fin og sjelden en eiers utgave av den populære SUV n XV fra Subaru. Vår bil er i høyeste utstyrsgrad Premium og er motorisert med en sterk og gjerrig 2.0 Liter diesel. Vi har ikke funnet noen tilsvarende biler på finn.no i denne årsmodellen. Det som er helt klart er at en slik SUV med 4x4 helt klart er bedre med en sterk og drivstoffgjerrig diesel en de små 1.6 liter bensinmotorene som må jobbe hardt og dermed får høyere forbruk og kanskje også mer slitasje over tid.

XV er sterk utfordrer til kjente biler som Toyota RAV4, Mitsubishi ASX / Outlander og Nissan Quashqai / X-Trail Bilen byr på alle de ønskede SUV egenskapene med et meget kompetent 4WD system som gir deg topp fremkommelighet sommer som vinter. Du får også en bil som med høy bakkeklaring som tar seg fint frem på dårlige hytteveier, men det mange setter mest pris på er den høye sittestillingen som gir meget god oversikt og en behagelig bil å komme inn og ut av.

Vår bil er solg ny i Heidal og har siden ny kjørt primært i Gudbrandsdalen der vi er skånet for hullete bygater og saltede veier. Bilen har hatt kun en forsiktig eier siden ny som har passet bilen godt og fulgt opp bilens serviceprogram på merkeverksted. Service er utført slik:

 • 11 970 Km 26.05.2016
 • 29 276 Km 08.05.2017
 • 43 669 Km 23.05.2018
 • 51 625 Km 15.05.2019

Bilen er mer eller mindre rett fra service så her kjører du lenge før du trenger å tenke på utgifter til planlagt vedlikehold.

XV I Premium utgaven har et meget godt utstyrsnivå, vi trekker frem noen av høydepunktene på utstyrslista:

 • Cruisekontroll sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

 • Ryggekamera gir deg full kontroll bakover når du rygger.

 • 2-Sone automatisk klimaanlegg som lar fører og passasjer finne sin egne favoritttemperatur.

 • Mørktonede ruter fra B-Stolpen og bakover, dette er originalt fra fabrikk og 100% lovlig. De mørke rutene gjør seg svært godt på hvit bil. I tillegg senker de temperaturen i bilen på varme dager og skjermer for uønsket innsyn..

 • Nøkkelfri adkomst og start av bilen. Du trenger kun å ha nøkkelenheten i lomma/veska så låser bilen seg opp når du tar i dørhåndtaket og bilen startes med en startknapp.

 • Flotte og meget gode sorte skinnseter med elektrisk justering av førerstolen. Setene gir bilen et eksklusivt inntrykk og med el.justeringen bør alle kunne fine sin optimale sittestilling.

 • Bluetooth tilkobling for mobiltelefoner er på plass. du kan enkelt koble telfonen din opp mot bilen sitt lydanlegg slik får du en trygg og lovlig hånfri løsning.

 • Regnsensor som erstater den tradisjonelle intervallen på vinduspusserene. Bilen registrerer regn på frotruta og når sensoren er aktivisert så tilpasser den pusserene etter mengden regn.

 • 2 praktisk koppholdere i midkonsollen sammen med et stort og godt oppbevaringsrom med armlene som lokk.

 • Elektiske vindusheiser på alle fire sideruter.

 • AUX og USB tilkoblingsmuligheter

 • Varmeseter er på plass og varmer raskt opp setene på kalde vinterdager.

Flotte 17" alufelger på sommerhjulene og 16" alufelger på vinterdekken.

Ta kontakt med en våre selgere for mer utfyllende informasjon og en hyggelig bilprat. Vi gir deg gjerne et tilbud med din bil i innbytte.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Spesifikasjoner

Subaru XV 2,0D Premium 109hk

Kr 249 500

Eksl. omregistrering

Merke Subaru
Modell XV
Variant 2,0D Premium 109hk
KM-stand 52324 Km
Registrert dato 18/05/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1998
Motorkraft 109 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 146 g/km
Farge Sølv
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer HZ31096
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 935e1e42-0fc0-4c85-8c8d-0fa0b4ea5b4b

Tilbehør bil

Subaru XV 2,0D Premium 109hk

Kr 249 500

Eksl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger 16" vinter;Aluminiumsfelger 17" sommer;Antispinn;Cruisekontroll;El innfellbare speil;Elektrisk soltak;Firehjulstrekk;Handsfree bluetooth;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kollisjonsputer;Låser - nøkkelfri adgang og start;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjonssystem;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggekamera;Skinnratt;Skinnseter;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Tåkelys Foran;USB/AUX;Vinterhjul;ABS bremser;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Metallic lakk;Multimedia anlegg;Navigasjon;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Radio/cd spiller;Sentrallås;Servostyring;Startsperre;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00