COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Ford Ranger Rap Cab XLT 2,2 TDCi 150hk

Kr 249 500

Eksl. omregistrering

2015
Manuell
Diesel
81836Km
2198
4

Detaljer

Ford Ranger Rap Cab XLT 2,2 TDCi 150hk

Kr 249 500

Eksl. omregistrering

Vi har nå kjempefin Ford Ranger for salg. Dette er den robuste XLT utgaven. Bilen er utstyrt med en sterk og fleksibel motor med høyt moment og 150 Hk. Motoren er koblet til en god og presis manuell girkasse med høy og lavserie. Du kan enkelt koble inn lavserie ved kun å vri på en bryter ved girstanga. Med manuelt gir og lavserie har du full kontroll i krevende situasjoner og terreng.

Ranger er en svært praktisk og behagelig pick-up. Bilen er klasseledene på størrelse på plan, nyttelast og ikke minst tillatt hengervekt som er på hele 3500 Kg. Vår bil har et praktisk mykt plantrekk. Trekket er smart med at det "klikkes" på plass ved baklemmen som er låsbar. Du får altså ikke opp trekket hvis lemmen er låst.

Dette er RapCab utgaven som gir masse plass invendig i kupeen samtidig som du har svært god plas på planet. Her har du ikke noen skillevegg som ødelegger sittestillingen slik det gjør på andre grønn skiltede biler. Du kommer enkelt til plassen bak setene via de skjulte dørene som kan åpnes bakover.

Bilen fremstår som en hel og fin bruktbil med kun normal slitasje. Bilen har et serviceprogram på 2 År eller 30 000. vår bil har fulgt servicer slik:

 • 27 732 Km 09.12.2016
 • 60 202 Km 03.07.2018 Neste hovedservice er på 90 202 Km eller 03.07.2020

Det er verdt å merke seg at samtlige servicer er tatt på vårt merkeverksted!

Ranger er en topp moderne pick-up som har en mengde gode kvaliteter og praktisk utstyr. Vi nevner noen av høydepunktene:

 • Alle våre biler blir levert med DAB+

 • Praktisk plantrekk

 • Tøff sportsbøyle på planet

 • Elektronsik stabilitetskontroll - overvåker kjøringen og hjelper deg til å beholde kontrollen under vanskelige kjøreforhold

 • Antispinn - ved hjulspinn i lavere hastigheter fordeles kreftene til hjulet med best grep.

 • Bakkestartassistanse - ved bakkestart holdes bremsene innkoblet til bilen begynner å bevege seg.

 • Tilhengerstabilisator - ved en begynnede sleng på tilhengeren vil systemet gripe inn og korrigere gass og brems

 • Hill Descent Control - regulerer hastigheten ved kjøring ned bratte skråninger i terrenget

 • Dieselvarmer med fjernkontroll for enkel start og programering - Gir varm bil og isfrie ruter gjennom hele vinteren.

 • Bedliner - plastbeskyttelse av lasteplanet slik at du unngår skader. Dette er et must på en slik bil og er med å gi lengre levetid på planet.

 • Tilhengerfeste - med denne bilen kan du trekke en tilhenger på 3500 kg. Bilen har masse krefter og håndterer tyngre hengere/last på en utmerket måte. Du har mulighet til å koble inn en lav serie på girkassen ved for eksempel rygging med tilhenger.

 • Gode seter med justeringsmuliheter

 • Cruisekontroll - Konstantfartsholder som sørger for en jevn, behagelig og økonomisk kjøretur

-Klimaanlegget sørger for ønsket tempratur sommer som vinter. Med klimaanlegget aktivert på vinterstid fjernes fuktig luft og dugg på rutene effektivt

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

Ranger pick-up i har 5 stjerner i EuroNcap sikkerhetstest. Ford har satt sikkerheten i høysetet også på sine nyttekjøretøy.

Er du på utkikk etter en nyere pick-up bør du se nærmere på denne.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring. Vi kan gi tilbud med din bil i innbytte

Spesifikasjoner

Ford Ranger Rap Cab XLT 2,2 TDCi 150hk

Kr 249 500

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Ranger
Variant Rap Cab XLT 2,2 TDCi 150hk
KM-stand 81836 Km
Registrert dato 16/12/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 2198
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 206 g/km
Farge Svart
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer HT17241
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Referanse c553ff79-f89a-4c4c-89e0-f5e12a659160

Tilbehør bil

Ford Ranger Rap Cab XLT 2,2 TDCi 150hk

Kr 249 500

Eksl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger;Antispinn;Bedliner - beskyttelse av lasteplan;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;Firehjulstrekk;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Handsfree bluetooth;Hengerfeste;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Manuelt klimaanlegg;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Skinnratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Tåkelys Foran;USB/AUX;Ute-temp.måler;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Beltevarsler;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Fjernstyrt Sentrallås;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Nødbremseforsterker;Radio/cd spiller;Sentrallås;Servostyring;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Webasto

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00