COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford S-Max 2.0 EcoBlue 190hk Titanium aut

Kr 559 500

Eksl. omregistrering

2019
Automat
Diesel
1500Km
1995
5

Detaljer

Ford S-Max 2.0 EcoBlue 190hk Titanium aut

Kr 559 500

Eksl. omregistrering

Nå kan du virkelig gjøre et meget godt kjøp på vår demobil av Ford S-Max. Bilen er en flott Titanium utgave i tidsriktig og meget pen Absolute Black lakk som sammen med mørktonet glass som gir bilen et flott utseende.
Bilen er utstyrt med den nye Euro 6 TDCi motoren til Ford på hele 190 Hk. Motoren er koblet til Fords anerkjente Powershift automatkasse og gir deg en svært behagelig tur enten du kjører i by eller land. Bilen leverer topp kjøreegenskaper og komfort under alle kjøreforhold. Ford er kjent for sine utmerkede kjøreegenskaper. S-Max er ikke noe unntak! I tester har bilen høstet teringkast 6 jevnt over. Bilen scorer høyt på design, kjøreegenskaper, plass, sikkerhet og ikke minst annenhåndsverdi. Den har fått omtaler som "familie-geniet" og "orkesterplass i baksetet" Er du i markedet for en slik bil så bør du ta definitivt ta denne med i vurderingen! vår bil er levert med 2 ekstra seter som ligger i gulvet i det store bagasjerommet. Her kan du fint frakte 7 personer med en god komfort for alle. S-Max er familens beste venn!! Men ikke for det, du trenger ikke å være småbarnsforeldre for å sette pris på en S-Max! Liker du en stor og trygg bil med utmerkede kjøreegenskaper, høy sittestilling og et bagasjerom som går utenpå det meste så er dette bilen for deg.

Vår bil har vært forsiktig brukt og fremstår som meget pen! Denne bør du få meg deg hvis du er i markedet for en slik bil. Bilen leveres komplett med sommer og vinterhjul inkludert i prisen.

Bilen har et meget høyt ytstyrsnivå som gjør alle turer til en fryd! Vi trekker frem noen av høydepunktene på bilen.

 • Adaptive LED hovedlys - kjøring i mørket blir aldri det samme igjen. Bilen registerer trafikken rundt seg og tilpasser bredde pg lengde på lysene på bakfrunn av dette. Lysene jobber sammen med kamera på bilen og leser av motgående trafikk og sørger for at du har størst mulig området på max lys effekt til en hver tid.

 • SYNC 3! - med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Ring Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Sync 3 skiller seg fra tidligere systemer med norske menyer og kommandoer.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser.

 • Ryggekamera - For fulloversikt når du rygger. Bilen bredde og svingradius vises på hjelpelinjer på fargeskjermen. I tillegg til å være svært effektift for å unngå skader eller påkjørsler er dette et fantastisk hjelpemiddel når en kobler til en tilhenger.

 • Frontkamera - Kamera kan aktiveres i lave hastigheter for å kunne se til høyre og venstre der du som sjåfør er ikke kan se på grunn av for eksempel en mur i en utkjørsel. Du kan også bruke kamera for å kommet tett inntil garasjeveggen hvis du har litt trangs plass.

-Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Mørktonet glass. Sammen med stylingpakken får bilen et eksklusivt og tøft utseende.

 • Stor 8" skjerm plassert sentralt i bilen - Her får du informasjon og bruker telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

 • Pre Collision system - Kamera i frontruten er med å overvåke trafikken foran. Hvis du er uoppmerksom på at bilen foran har stoppet vil systemet gjøre en nødoppbremsing. Systemet kobler inn på et tidspunkt der det ville være for sent for deg som fører og reagere. Dette er et svært godt sikkerhetsystem som vil kunne kunne unngå kollisjon ved lave hastigheter og sterkt begrense skadeomfanget ved høyere hastigeter. Med Pre Collision System har du også en avtstandsindiktator i dashbordet som varlser hvis du ligger tett på bilen foran, du vil også få et kraftig advarsel hvis du tar igjen bilen foran i stor hastighet uten å gi tegn til å redusere hastigheten.

 • Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet. Du slipper dermed å huske hva som er gjeldende fartsgrense. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå fartsbøter.

 • Lanekeeper - et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

 • Dab+ Radio er en selvfølge

 • Titanium-X setepakke med semsket skinn. 10 veis elektrisk justering og minne.

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Oppvarmet ratt! Fantastisk på kalde dager

 • Fjernstyrt dieselvarmer- Med et trykk på fjernkontrollen kan du starte en tilleggsvarmer som varmer både motor og kupe. Du har også mulighet til programere et starttidspunkt for vameren. Dette blir din beste venn på vinteren!

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • 3 X Iso-Fix på midtre seterad sørger for enkel og trygg montering av barnestoler. Bilens innvendige bredde gir god mulighet for 3 barnestoler i bredden. Her kan de enkelt gå forbi hverandre uten å måtte ommøblere hele baksetet når en skal inn eller ut. Det er god plass i mellom barnesetene så festing av sikkerhetsbelter går som en lek. Dette er med å gjøre dette til den ultimate familiebilen. Mange biler går på " papiret" S- Max fungerer i praksis!!

 • Automatisk bakluke med fotsensor og fjernstyring fra nøkkelenheten

 • Elektrisk innfelbart tilhengerfeste. Bilen er godkjent med en slepevekt på hele 2000Kg!

Opplev Ford på sitt beste! kom innom oss for en prøvetur i denne fantastiske bilen!

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2.0 EcoBlue 190hk Titanium aut

Kr 559 500

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2.0 EcoBlue 190hk Titanium aut
KM-stand 1500 Km
Registrert dato 06/06/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 190 HK
Karosseri type Flerbruksbil
Farge Svart
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer HT22753
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 8c3ebecd-fe82-4405-a3a8-bad3ba3dd43e

Tilbehør bil

Ford S-Max 2.0 EcoBlue 190hk Titanium aut

Kr 559 500

Eksl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;Adaptive og blendfrie LED hovedlys;Aktiv kollisjonsforhindring;Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Automatgir;Bakluke - automatisk åpning/lukking;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;Elektronisk stabilitetsprogram;Filskiftevarsler;Fjernlysassistent;Fleksible bakseter;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Førerinfosystem med farger;Førersete - elektrisk 10-veisjustering med minne;Handsfree system med Bluetooth og stemmestyring.;ISOFIX-fester til barnesete;Keyless;Klimaanlegg to-sone automatisk;LED kjørelys foran & bak;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsassistent;Pollenfilter;Ratt 4- veis justering;Ratt oppvarmet ;Regnsensor;Ryggekamera;Skiltgjenkjenningssytem;Skinninteriør;Skinnratt;Sommerhjul;Takrails;Tilhengerfeste elektrisk innfellbart;Tåkelys foran;USB/AUX;Ute-temp.måler;Vinterhjul;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Aut.dim midtspeil;Auto start / stopp;Beltevarsler;Dekktrykkssensor;Delte bakseter;El innfellbare speil;Elektrisk heving av vinduer foran/bak;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernstyrt Sentrallås;Hengerfeste;Håndbrekk elektrisk;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lyktespylere;Oppvarmede forseter;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Sentrallås;Servostyring;Speil automatisk avblendbart;Turteller;Webasto

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00