COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Ranger Rap Cab XLT 2,2 TDCi 160hk aut

Kr 299 500

Eksl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
52380Km
2198
4

Detaljer

Ford Ranger Rap Cab XLT 2,2 TDCi 160hk aut

Kr 299 500

Eksl. omregistrering

Nå kan du få deg en knallfin Ranger med den momentsterke 160Hk motoren og en god automatgirkasse til en attraktiv pris. Bilen er levert i den fine og fornuftig utstyrte XLT Rap Cab utgaven, denne har praktiske skjulte bakdører som åpner bakover for å gi god tilgang til plassen bak setene. Bilen har et godt utstyrsnivå med alt du trenger for å ha en sterk og praktisk bil som takler selv de tøffeste oppgaver. Utvendig har den et tøft utseende med fine detaljer som stigbrett og krombøyle på planet. Den har også plantrekk som ikke kan åpnes uten å åpne den låsbare baklemmen.

Bilen er utstyrt med en råsterk 2,2 Liters motor på hele 160 HK. Motoren er koblet til en velkjørende og god autmatgirkasse. Ranger har selvfølgelig høy og lav serie på girkassen i motsetting til noen av konkurrentene. Du kan enkelt koble inn lavserie ved kun å vri på en bryter ved girstanga. Med automatgir og lavserie har du full kontroll i krevende situasjoner og terreng.

Bilen har en lang gjenstående fabrikkgaranti frem til bilen har gått 5 år fra første registreringsdato eller 200 000 kjørte Km. Det som måtte inntreffe først.

Ranger er en svært praktisk og behagelig pick-up. Bilen er klasseledene på størrelse på plan, nyttelast og ikke minst tillatt hengervekt som er på hele 3500 Kg.

Dette er den praktiske Rap Cab utgaven som gir god plass inne i kupeen og et stort lasteplan. Her har du ikke noen skillevegg som ødelegger sittestillingen slik det gjør på andre grønn skiltede biler.

Vår bil fremstår som en fin bruktbil med kun normal bruksslitasje. Bilen har et 2 år 30 000 serviceprogram og hadde 1 service på 22 872 Km 10.10.2017. Det er nå tid for hovedservice, den utfører vi på vårt merkeverksted før levering til ny eier.

Ranger er en topp moderne pick-up som har en mengde gode kvaliteter og praktisk utstyr. Vi nevner noen av høydepunktene:

 • Cruisekontroll som sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien

 • Stor touchskjerm med DAB+ radio og klimastyring

 • Sportsbøyle i krom - gir bilen et sporslig utseende og tøft utseende

 • Elektronsik stabilitetskontroll - overvåker kjøringen og hjelper deg til å beholde kontrollen under vanskelige kjøreforhold

 • Antispinn - ved hjulspinn i lavere hastigheter fordeles kreftene til hjulet med best grep.

 • Bakkestartassistanse - ved bakkestart holdes bremsene innkoblet til bilen begynner å bevege seg.

 • Tilhengerstabilisator - ved en begynnede sleng på tilhengeren vil systemet gripe inn og korrigere gass og brems

 • Hill Descent Control - regulerer hastigheten ved kjøring ned bratte skråninger i terrenget

 • Bedliner - plastbeskyttelse av lasteplanet slik at du unngår skader. Dette er et must på en slik bil og er med å gi lengre levetid på planet.

 • Praktisk plantrekk som skjuler/beskytter lasten på planet.

 • Tilhengerfeste - med denne bilen kan du trekke en tilhenger på 3500 kg. Bilen har masse krefter og håndterer tyngre hengere/last på en utmerket måte. Du har mulighet til å koble inn en lav serie på girkassen ved for eksempel rygging med tilhenger.

 • Gode seter med justeringsmuliheter

 • Automatisk Klimaanlegg sørger for ønsket tempratur sommer som vinter. Med klimaanlegget aktivert på vinterstid fjernes fuktig luft og dugg på rutene effektivt

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

Ranger pick-up i har 5 stjerner i EuroNcap sikkerhetstest. Ford har satt sikkerheten i høysetet også på sine nyttekjøretøy.

Er du på utkikk etter en nyere pick-up bør du se nærmere på denne.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring. Vi kan gi tilbud med din bil i innbytte

Spesifikasjoner

Ford Ranger Rap Cab XLT 2,2 TDCi 160hk aut

Kr 299 500

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Ranger
Variant Rap Cab XLT 2,2 TDCi 160hk aut
KM-stand 52380 Km
Registrert dato 18/10/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2198
Motorkraft 160 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 207 g/km
Farge Svart
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer HT18594
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Referanse c3fab263-e81c-4c1f-88ae-93c40e5e1ff7

Tilbehør bil

Ford Ranger Rap Cab XLT 2,2 TDCi 160hk aut

Kr 299 500

Eksl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger;Antispinn;Audiostreaming;Automatgir;Cruisekontroll;DAB+;Firehjulstrekk;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);FORD SYNC;Handsfree mobil bluetooth;Hengerfeste;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kollisjonsputer;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Skinnratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Tåkelys foran;USB/AUX;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Beltevarsler;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Nødbremseforsterker;Sentrallås;Startsperre;Ute-temp.måler

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00