COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Kuga 2,0 TDCi 180hk AWD Titanium X aut

Kr 279 900

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
129330Km
1997
5

Detaljer

Ford Kuga 2,0 TDCi 180hk AWD Titanium X aut

Kr 279 900

Inkl. omregistrering

Vi har nå fått inn en Ford Kuga Titanium X med et helt overlegent ustyrsnivå for salg! Vi synes bilen er meget pent vedlikeholdt Bilen er utstyrt med Fords velkjente TDCI motor på hele 180 hk kombinert med den velkjørende Powershift-automatgirkassen.

Bilen har selvsagt full servicehistorikk fra vår merkeverkstedpå følgende intervaller:

16.12.16 30.05.17 16.12.17 06.02.19 Titanium X er det høyeste utstyrsnivået på Kuga i denne årsmodellen. Bilen er lakkert i Panther Black som i kombinasjon med mørktonede ruter gir bilen et eksklusivt og sporty utseende. Innvendig følges det flotte ytre opp med et delikat interiør. Bilen er levert med gode og praktiske delskinn-seter med gode justeringsmuligheter. Førerstolen er utstyrt med 10-veis elektrisk justering slik at alle kan finne sin optimale sittestilling.

Kuga er utstyrt med Fords egentutviklede 4wd-system. Dette er et elektronisk system som kobler inn systemet når sensorer registrerer hjulspinn. Fordelen er at siden systemet i utgangspunktet bygger på tohjulsdrift, vil drivstofforbruket bli lavere enn på en tilsvarende motorisert firehjulstrekker med permanent drift. Et eget bilde i kjørecomputeren viser hvordan kreftene fordeler seg pr hjul. Morsomt hjelpemiddel for entusiasten.

Denne bilen er kjøpt ny her hos oss, og har dermed nordiske spesifikasjoner med hensyn til batteri, dynamo, lyktespylere, varmeseter, varmeapparat etc. I motsetning til mange bruktimporterte biler i det norske markedet er denne klar for kalde vinterdager.

Bilen er som nevnt MEGET godt utstyrt, og er levert med blant annet:

 • Meget gode Bi-Xenon lys som sikrer deg optimal sikt nå på mørke høst/vinterkvelder

-Panoramatak

 • Programmérbar dieselvarmer. Nyt å komme til varm bil på kalde vinterdager!

 • Meget gode seter i skinn, med ISOFIX-fester for barnestoler i baksetet. Førerstolen har 10-veis elektrisk justering som gir alle førere muligheten til å finne sin optimale sittestilling.

 • Fjernlysassistent - et kamera overvåker møtende trafikk og aktiverer/deaktiverer fjernlyset i forhold til dette. Her slipper du å huske å blende ned før møtende trafikk.

 • Adaptiv Cruisekontroll - Når du har funnet ønsket fart aktiverer du Cruisekontrollen med et tastetrykk, og du kan ta foten av gasspedalen for en mer behagelig kjøretur. Kameraer i frontruten følger samtidig med på trafikken og avpasser farten for deg.

 • Active city stop – et kamera følger konstant bilen foran. Kjører du i bytrafikk og bilen foran deg bremser vil systemet oppfange dette og aktivere bremsene slik at du unngår sammenstøt, eller alternativt reduserer skadene hvis farten er over 30 km i timen.

 • BLIS blindsone-informasjonssystem som varsler deg med et lys i sidespeilet hvis det ligger en bil i blindsonen din. Dette kan hjelpe deg å unngå farlige situsjoner ved for eksempel filskifte på 4-felts motorvei.

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Automatisk bakluke som kan åpnes med fjernkontrollen.

 • Parkeringssensorer foran og bak som gir et lydvarsel når du nærmer deg en hindring under parkering. sammen med kamera har du full kontroll.

 • Parkeringsassistent - bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok, du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene pedaler og gir.

 • Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonen kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • Takrails for enkel montering av lastebøyler til for eksempel ski eller sykkel.

 • Tilhengerfeste avtagbart - med denne bilen kan du trekke en tilhenger på hele 2 100 kg.

Det tas forbehold om feil og mangler i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Kuga 2,0 TDCi 180hk AWD Titanium X aut

Kr 279 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Kuga
Variant 2,0 TDCi 180hk AWD Titanium X aut
KM-stand 129330 Km
Registrert dato 18/05/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 179 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 134 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer FT53749
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 645a978f-97cc-462d-8d50-3b2fe27c777e

Tilbehør bil

Ford Kuga 2,0 TDCi 180hk AWD Titanium X aut

Kr 279 900

Inkl. omregistrering

Annet
Active City Stop;Adaptiv Cruisecontroll;Aktiv kollisjonsforhindring;Audiostreaming;Aut. avblendbart speil inv;Automatgir;Automatiske nær- og fjernlys;Cruisecontrol;DAB Digital Radio;Dieselvarmer med innvendig timer;El Bakluke;Filskiftevarsler;Firehjulstrekk;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Hengerfeste;Klimaanlegg automatisk;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Låser - nøkkelfri adgang og start;Motor/Kupévarmer;Motor/kupévarmer - Dieseldrevet parkeringsvarmer med tidsur;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørk sotet glass bak;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Panoramatak;Regnsensor;Tilhengerfeste;Xenonlys;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Armlene på førerstol;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

man - fre: 9-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

lør: 10 - 14