COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Mitsubishi Outlander Intense+ 2.2-150 DI-D 4WD

Kr 299 500

Eksl. omregistrering

2016
Manuell
Diesel
107000Km
2268
5

Detaljer

Mitsubishi Outlander Intense+ 2.2-150 DI-D 4WD

Kr 299 500

Eksl. omregistrering

Vi har fått denne flotte Outlanderen for salg. Bilen er levert i en tøff Titanium Grey metallic lakk med mørktonede sideruter. Bilen er utstyrt med Mitsubishis spreke dieselmotor på hele 150 hk kombinert med en presis og god manuell girkasse som gir deg full kontroll under dårlige forhold. . Det avanserte 4-hjulssyetemet til Mitsubishi gjør at fremkommeligheten er uovertruffen. Dette er vinterbilen fremfor noen. Outlander har siden den kom i markedet vært anerkjent som en driftsikker bil som gir mye for pengene. Et av Outlander sitt største fortrinn er plass. Dette er en SUV men uten plassbegrensningene. Bilen kan sies å være en romslig stasjonsvogn som har fått bakkeklaring og et meget kompetent 4x4 system. Mange vil si at dette er en komplett familiebil. Denne bilen er kjøpt ny her hos oss og har dermed nordiske spesifikasjoner med hensyn til batteri, dynamo, lyktespylere, varmeseter, varmeapparat etc. I motsetning til mange bruktimporterte biler i det norske markedet er denne klar for kalde vinterdager

Bilen fremstår som en meget godt vedlikeholdt bil en eiers bil. Servicer er utført slik:

 • 21 488 Km 04.10.2016

 • 42 323 Km 02.06.2017

 • 60 408 Km 04.12.2017

 • 79 456 Km 16.06.2018

 • 99 480 Km 09.01.2019

Alle servicer er utført på vårt merkeverksted!

Dette er en godt utstyrt Intense+ utgaven med blant annet følgende utstyr:

 • Navigasjon med stor god touchskjerm som er enkel i bruk. Denne loser deg fram til ukjente steder via stemme og kart anvisninger. i tillegg betjener du sentrale funksjoner som DAB + Radioen, telefon osv fra denne skjermen.

 • Sylskarpe Xenon lys som sikrer god sikt nå på mørke vinterkvelder.

 • Rockford lydanlegg med kraftige høytalere og en ekstra bass forsterker. Dette er lydanlegg for entusiasten!

 • Nøkkelfritt låsesystem - for enkel adgang og start av bilen

 • Ryggekamera - For fulloversikt når du rygger. Bilen bredde og svingradius vises på hjelpelinjer på fargeskjermen. I tillegg til å være svært effektift for å unngå skader eller påkjørsler er dette et fantastisk hjelpemiddel når en kobler til en tilhenger.

 • Cruisekontroll sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

 • Et avansert firehjulstrekk gir en fantastisk fremkommelighet på vinterføre. kan med en knapp i senterkonsollen bytte modus på systemet. Du kan velge auto og la bilen selv koble inn og ut 4x4 ved behov. Du har også en Lock fuksjon som sikerer ekstra grep ved ekstreme forhold.

 • Elektrisk styrt bakluke- Denne kan betjenes fra fjernkontrollen på nøkkelenhenten eller fra en knapp inne i bilen. Skulle du ønske det så kan denne fuksjonen enkelt kobles ut med en knapp inne i bilen. Da vi luken oppføre seg som en tradisjonel luke.

 • Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonene kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

 • Tilhengerfeste- Bilen er godkjent med en slepevekt helt opp til 2000 kg

 • Radio DAB +

Er du ute etter en SUV med god plass, sterk motor, høyt utstyrsnivå og suveren komfort bør du ta en titt på denne!

Hos oss får du dessuten noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Snakk med oss for et skreddersydd tilbud til din nye bil !

Ta kontakt med oss for visning og prøvekjøring.

Vi gir gjerne et tilbud med din bil i innbytte

Spesifikasjoner

Mitsubishi Outlander Intense+ 2.2-150 DI-D 4WD

Kr 299 500

Eksl. omregistrering

Merke Mitsubishi
Modell Outlander
Variant Intense+ 2.2-150 DI-D 4WD
KM-stand 107000 Km
Registrert dato 04/04/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 2268
Motorkraft 150 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 139 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer HT17749
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 66da1ace-9d57-4bd4-89bc-af48758526ca

Tilbehør bil

Mitsubishi Outlander Intense+ 2.2-150 DI-D 4WD

Kr 299 500

Eksl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Automatisk klimaanlegg;DAB+;Firehjulstrekk;Handsfree mobil bluetooth;Hengerfeste;Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Lakkerte støtfangere;LED kjørelys foran & bak;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Musikkanlegg Rockford Fosgate;Nedfellbare bakseter;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Ryggekamera;Skinnratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Takrails;Tonede ruter;USB/AUX;Varme i seter;Vinterhjul;Xenonlys;ABS bremser;Antispinn;Beltevarsler;Dekktrykkssensor;Delte bakseter;El innfellbare speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Elektronisk stabilitetsprogram;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Justerbare bakseter;Kollisjonsputer;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Nødbremseforsterker;Sentrallås;Startsperre;Tåkelys foran;Ute-temp.måler

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00