COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Kuga 2,0 TDCi 120hk FWD Titanium X

Kr 269 500

Eksl. omregistrering

2016
Manuell
Diesel
68750Km
1997
5

Detaljer

Ford Kuga 2,0 TDCi 120hk FWD Titanium X

Kr 269 500

Eksl. omregistrering

Nå har vi en fin Kuga FWD for salg. Bilen er levert i den sporty og godt utstyrte Titanium-X utgaven og er motorisert med en sterk 2,0 Liter TDCi motor på 120 Hk. Denne motoren leverer krefter og moment i massevis samtidig som den er økonomisk å kjøre med. Motoren er koblet til en presis og god manuell girkasse som passer motoren perfekt. Girkassen er god og behagelig å betjene med en høyt plassert girvelger.

Kuga er en av markededets absolutt med populære SUV men er kanskje mindre kjent som et alternativ med tohjulstrekk. Her har modeller som Nissan Quashquai, Mitsubishi ASX og Outlander og Kia Sportage tradisjonelt hatt støre markedsandeler. Det er det ingen god grunn til for Kuga leverer et meget bra utseende, høyt utstyrsnivå, og alle de SUV egenskapene du er på utkikk etter uten å ha det fordyrene 4x4 systemet som du ikke vil ha. Vår påstand er at Kuga er den beste også på FWD SUV markedet. Vi oppfordrer til å ta en tur innom oss for en demonstrasjon og en overbevisende prøvetur!

Vår bil fremstår som en gunstig og velholdt bil. Servicer er fulgt opp på merkeverksted slik:

 • 21 612 Km 27.12.2016
 • 40 707 Km 23.10.2017
 • 62 198 Km 06.11.2018
 • 64 976 Km 20.12.2018 inne til karosserikontroll med resultat "bestått"

Vår bil har en meget godt utsyrsnivå, vi trekker frem noen av fordelene ved denne bilen:

 • Meget gode Bi-Xenon lys som sikrer deg optimal sikt nå på mørke høst/vinterkvelder

 • Parkeringssensorer foran og bak som gir både lyd og et visuelt varsel når en hindring nærmer seg når du parkerer.

 • Parkeringsassistent. Bilen kan måle opp egnede plasser og parkere bilen for deg. Bilen tar kontroll på rattet og du betjener pedalene. Du får instrukser om fremover eller bakover underveis på den store touchskjermen. Med denne opsjonen blir du proff på lukeparkering!

 • Programerbar dieselvarmer. Nyt å komme til varm bil på kalde vinterdager!

 • Cruisekontroll som sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien

 • Fjernlysassistent - et kamera overvåker møtende trafikk og aktiverer/deaktiverer fjernlyset i forhold til dette. Her slipper du å huske å blende ned før møtende trafikk.

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Automatisk bakluke med fotsensor

 • Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonene kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

 • Stor touchskjerm med Ford sitt Sync system.

 • DAB+ Radio er selvsagt originalt fra fabrikk.

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • Bakkestarthjelp. Bilen registrerer at du står i en helling og er med å holde bremsen i inntil 2 sekunder som er tilstrekkelig til at du har fått inngrep med pedalene og kjører trygt igang.

 • Mørktonet glass gir bilen et sporty utseende i tillegg til at det hindrer uønsket innsyn og demper temperaturen i bilen på sommeren.

 • El oppvarmet forntrute, bakrute og sidespeil gjør at du kan slippe for mye skraping av is på vinteren. trykk heller på knappen og vent et par minutter og visk at rutene med pusserene.

Bilen levers på gode sommer og vinterdekk. Både sommer og vinterdekkene har tøffe 18" felger som passer godt til det sporty utrykket på Titanium-X modellen.

Ta kontakt med en av våre selgere for mer utfyllende info eller en prøvetur med denne supre bilen. vi gir deg gjerne et tilbud med din bil i innbytte.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

 • Tilhengerfeste avtagbart - med denne bilen kan du trekke en tilhenger på hele 1500 kg.

Spesifikasjoner

Ford Kuga 2,0 TDCi 120hk FWD Titanium X

Kr 269 500

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Kuga
Variant 2,0 TDCi 120hk FWD Titanium X
KM-stand 68750 Km
Registrert dato 02/03/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 120 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 120 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer AE47527
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 055266ce-6d65-456c-a0f1-3b38f2bd159b

Tilbehør bil

Ford Kuga 2,0 TDCi 120hk FWD Titanium X

Kr 269 500

Eksl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger 18" sommer;Aluminiumsfelger 18" vinter;Audiostreaming;Aut.dim midtspeil;Bakkestart Assistent;Bakluke - automatisk åpning/lukking;Bi-Xenon;DAB+;Delskinn;Dieselvarmer med innvendig timer;El innfellbare speil;Fjernlysassistent;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree system med Bluetooth og stemmestyring.;Hengerfeste;Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Korsryggjustering i førersete;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Navigasjon;Nødhjelpsassistanse;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsassistent;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Ratt 4- veis justering;Regnsensor;Skinnratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Takrails;Tonede ruter;USB/AUX;Vinterhjul;ABS bremser;Antispinn;Beltevarsler;Blinklys i speil;Dekktrykks-varsler;Delte bakseter;Delvis skinnseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;ESP;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED Kjørelys;Lengdejusterbart ratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Sentrallås;Servostyring;Startsperre;Tåkelys foran;Ute-temp.måler;Varme i seter;Webasto

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00