COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Mondeo 1,5 EcoBoost 160hk Titanium aut

Kr 369 500

Eksl. omregistrering

2017
Automat
Bensin
52000Km
1498
5

Detaljer

Ford Mondeo 1,5 EcoBoost 160hk Titanium aut

Kr 369 500

Eksl. omregistrering

Har du vurdert Mondeo, Passat eller en av de andre store stasjonsvognene men er litt engstlig for dieselmotoren de fleste av de er levert med, da har du muligheten nå til å skaffe deg markedets beste stasjonsvogn etter vår mening! Vår bil er levert med den moderne og økonmiske Ecoboost bensin motoren fra Ford på hele 160 hester. Denne motoren kombinerer kraft og ytelse med lavest mulig drivstofforbruk og utslipp, og er utstyrt med turbo for å gi ytelser som langt overgår motorens størrelse, og vi anbefaler deg virkelig en prøvetur i denne! Kombinasjonen med en Sprek og fleksibel bensinmotor, en velkjørenede automatgirkasse, svært god innvendig plass og Ford klasseledende kjøreegenskaper gjør denne bilen til en fabelaktig god turkamerat for hele familien. Vi oppfordrer til å ta en tur innom oss for en demonstrasjon og en prøvetur for å bli overbevist du også!

Vår bil fremstår som en flott bruktbil som har vært godt tatt vare på. Servicer er tatt slik:

 • 19 991 Km 05.01.2018
 • 50 065 Km 20.02.2019

Bilen er som nevnt levert i den fine Titanium utgaven og har et meget godt nivå på både standard og ekstra opsjoner. Vi trekker frem noen av fordelene ved denne bilen:

 • Adaptive LED hovedlys - kjøring i mørket blir aldri det samme igjen. Bilen registerer trafikken rundt seg og tilpasser bredde og lengde på lysene på bakgrunn av dette. Lysene justeres i inntil syv vinkler og lysstyrker avhengig hastighet, dagslys, rattvinkel og avstand til andre trafikanter.

 • Automatisk bakluke - ved å trykke på en knapp på bakluken eller på nøkklen vil bakluken automatisk åpne eller lukkes. Et smart hjelpemiddel når du har hendene fulle av feks handleposer.

 • SYNC 3 - med norske menyer. Dette systemet kan kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Ring Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Du kan også bruke talestyring til å spille av musikk fra en USB-minnepinne eller en MP3-spiller/iPod, eller strømmemusikk fra en telefon som har støtte for bluetooth.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det mot all formodning skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten.

 • Parkeringsassistent - dette nyutviklede utstyret gjør at du nå både kan lukeparkere og kjøre vinkelrett inn i ledige parkeringsplasser. Slipp rattet og bilen guider deg på plass. Dette er virkelig et godt hjelpemiddel når du har det travelt og skal parkere.

 • Stor 8" skjerm plassert sentralt i bilen - her får du informasjon om kjøreruter (navigasjon) telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

 • Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet. Du slipper dermed å huske hva som er gjeldende fartsgrense. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå fartsbøter.

 • Lanekeeper - et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

 • Pre-Kolisjonsassistent. Bilen måler kontinuerlig avstanden til bilen foran og gir et varsle hvis du ligger for tett på. Skulle bilen foran bremse uten at du oppfatter det gis et kraftig lys og lydvarsel. Reagerer ikke føreren på dette varslet vil bilen bremse.

 • Meget behagelige seter med en kombinasjon av skinn på sidene og semsket skinn i senter av stolene. Førerstolen er utstyrt med 10-veis elektrisk justering med minne for 3 forskjellige førere.

 • Elektrisk innfelbart hengerfeste. Bilen er godkjent med en slepevekt på 1450 kilo

 • Ryggekamera og parkeringssensorer foran og bak gir deg både audio og visuell informasjon når du parkere bilen, dette er med å gjøre parkering til en lek og reduserer sjansen for kostbare skader.

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Oppvarmet ratt. Dette blir din beste venn på kalde dager!

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Fjernstyrt drivstoffdrevet tilleggsvarmer- Med denne kan du enkelt starte forvarming av motor og kupe fra en fjernkontroll. Nyt å komme til oppvarmet bil med isfrie ruter nå i vinter!

Er du ute etter en topputsyrt stasjonsvogn med klassens beste kjøreegenskaper så bør du ta en titt på denne!

Vi tar innbytte!

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 1,5 EcoBoost 160hk Titanium aut

Kr 369 500

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 1,5 EcoBoost 160hk Titanium aut
KM-stand 52000 Km
Registrert dato 31/03/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1498
Motorkraft 160 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 152 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 2290 kg
Registreringsnummer AE51285
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 5c9b49b9-c1c3-4745-80a5-982bc331824e

Tilbehør bil

Ford Mondeo 1,5 EcoBoost 160hk Titanium aut

Kr 369 500

Eksl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;Aluminiumsfelger 17" sommer;Aluminiumsfelger 17" vinter;Audiostreaming;Automatgir;DAB+;Dynamiske LED Hoved lys.;El Bakluke;El sete med minne;Filskiftevarsler;Fjernlysassistent;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Frontkolisjons varsler med automatisk bremseassistanse;Handsfree system med Bluetooth og stemmestyring.;Hengerfeste;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;LED lykter;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Motor/Kupevarmer bensin drevet;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Pollenfilter;Radio DAB+;Ratt 4- veis justering;Ratt oppvarmet ;Regnsensor;Ryggekamera;Skiltgjenkjenningssytem;Skinnratt;Skinnseter;Sommerhjul;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Takrails;Tilhengerfeste elektrisk innfellbart;USB/AUX;Vinterhjul;Visker/Spyler bakvindu;Webasto;ABS bremser;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Auto start / stopp;Beltevarsler;Dekktrykkssensor;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Sentrallås;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Ute-temp.måler;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00