COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Fiesta 1,1 85hk Trend

Kr 159 500

Eksl. omregistrering

2017
Manuell
Bensin
11800Km
1099
5

Detaljer

Ford Fiesta 1,1 85hk Trend

Kr 159 500

Eksl. omregistrering

Vi har nå en kjempefin Fiesta for salg! Bilen er motorisert med en politisk korrekt og drivstoffgjerring bensinmotor på 85HK. Motoren leverer krefter i massevis og samme med Ford sine kritikerroste kjøreegenskaper blir dette en vinnende kombinasjon.

Fiesta kom i som helt ny i 2017 og bilen som ahr vært spydspissen og trendsetteren i småbilklassen har nå kommet i ny og større drakt. Nye Fiesta bygger videre på de svært anerkjente egenskapene til den utgående modellen og er blitt enda morsommere og bedre å kjøre. Den tilbyr klasseledende kjøredynamikk, bedre innvendig plass, bedre veigrep, bedre bremseytelse, bedre styrefølelse, i tillegg til bedre kjørekomfort. Hver komponent er forbedret for å bedre kjøre- og komfortopplevelsen.

Bilen er fint utstyrt, og trives meget bra i bymiljø, og på motorveien. Fiesta er en drift sikker bil med mange fine løsninger. Den er utstyrt med den nye sync 3 skjermen hvor du betjener mye av bilens funksjoner. Det beste med systemer er at alt er på norsk! Dette inkluderer stemmekomandoer. Du kan også koble din smarttelefon mot bilen. Har du Iphone så støtter bilen apple carplay.

Vår bil har lav kjørelengde og fremstår som en meget pen og godt holdt bruktbil. Bilen har et serviceprogram som gir inntill 2 år eller 30 000Km hvis ikke bilen selv varlser tidligere. Den varlser etter forholdene den er brukt i.

Denne bilen har et meget godt utstyrsnivå, vi trekker frem noen høydepunkter:

 • Parkeringssensorer som hjelper til ved parkering på trange plasser

 • Cruisekontoll som er med å gi en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien

 • Touchskjerm sentralt plasser som styrer DAB+ radio, menyer, klima osv. Systemet kjører nevnte Sync 3 med norske menyer.

 • Nødhjelpsassistanse er en del av Sync3. Er telefonen din koblet til så vil bilen forsøke å kontakte nødtjenestene ved et trafikkuhell der airbaggene er utløst eller drivstoffkuttsystemet er aktivert. Er du bevistløs etter uhellet og ikke varer vil tjenestene kunne spore din lokajon og sende hjelp.

 • Filskiftevarsling som gir deg et varsel hvis du ufrivillg krysser en kantlinje. Dette er et meget godt sikkerthetstiltak, men kan slåes av hvis man syns det er sjenerende.

 • Bakkestartassitanse- Bilen registrerer at du står i en bakke og hjelper deg med å holde bremsen i 2 sekunder, dette er tilstrekkelig til at du får inngrep med pedalene.

 • Dab+ radio er selvsagt på plass med en mengde kanaler og krystallklar lyd.

 • Bluetooth handsfree og Audio. Du kan enkelt koble din telefon mot bilens lydanlegg og få en lovlig og sikker håndfri løsning. Systemet kan også strømme musikk fra telefonen din. Har du Iphone støtter bilen Apple Carplay.

 • Elektrisk oppvarming av både front og bakruten. Du slipper å skrape is, trykk på knappe og vent til du kan viske ruten ren!

 • ISO-FIX festepunkter for barneseter.

 • Praktiske koppholdere er "må ha" og er selvsagt på plass

Denne bilen bør sees og prøves!!

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Vi tar gjerne din bil i innbytte.

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,1 85hk Trend

Kr 159 500

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,1 85hk Trend
KM-stand 11800 Km
Registrert dato 31/08/2017
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1099
Motorkraft 86 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 101 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1640 kg
Registreringsnummer AY35215
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 61597320-183c-4391-8e6c-a29b2a149ccd

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,1 85hk Trend

Kr 159 500

Eksl. omregistrering

Annet
;;Antiskrens;Antispinn;Audiostreaming;Cruisekontroll;Delte bakseter;El.innfellbare sidespeil;Filskiftevarsler;Fjernstyrt Sentrallås;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford Easy-fuel;Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree mobil bluetooth;Høydejusterbart førersete;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg automatisk;Lakkerte støtfangere;Metallic lakk;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Oppvarmede forseter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;PTC ekstra luftvarmer;Radio DAB+;Regnsensor;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;USB inngang radio;Ute-temp.måler;Vinterhjul;Vinterhjul;;;;;ABS bremser;Airbag;Airbag foran kan kobles ut;Auto start / stopp;Beltevarsler;Blinklys i speil;Dekktrykks-varsler;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kollisjonsputer;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Nødbremseforsterker;Sentrallås;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00