COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Hyundai Kona 1,0 T-GDI Teknikkpakke

Kr 259 500

Eksl. omregistrering

2018
Manuell
Bensin
4500Km
998
5

Detaljer

Hyundai Kona 1,0 T-GDI Teknikkpakke

Kr 259 500

Eksl. omregistrering

Vi skal bytte vår Kona demobil og du har muligheten til å gjøre en god handel på en minimalt brukt Kona i høyeste utstyrsgrasd. Bilen er levert den meget fine Chalk White metallic lakken og er motorisert med en økonomsikt og kvikk lavutslipps bensinmotor på 120 Hk. Bilen femstår nærmest som ny!

Søker du et trygt kjøp så bør du gå for en en Hyundai som leveres med den unike 5 år og FRI kilometer garanti.

Kona er mest omtalt som en elektrisk bil men bensinutgaven fortjener minst like mye god omtale som EV varianten. Kona er en SUV i den kompakte klassen og ypper seg på andre crossovere som CX-3, T-Rock og Toyotas C-HR. Kona er bilen for deg som setter krav til design, sikkerhet , kjøreegenskaper og ikke minst utstyr!

Kona har automatisk nødbremsassistent med fotgjengergjenkjenning, aktiv filskifteassistent og tretthesvarsling som standardutstyrallerde på innstegsmodellen så her er sikkerheten satt i høysetet. På vår bil med Teknikkpakke har du i tillegg blinsonevarsler, ryggeradar som varsler for kryssende trafikk. Alt dette sikkerhetsutstyret vil redusere risikoen for at du skal komme ut for et trafikkuhell.

Utover sikkerhetsrelatert utstyr har bilen en mengde praktiske opsjoner og funskjoner som gjør dette til en trivelig bekjentskap. Utvendig har du LED lys for optimal sikt både på nær og fjernlys og et ryggekamera som sammen med parkeringssensorene gjør parkeringen til en lek.

I kupeen så er det lett å finne seg til rette i meget gode skinnseter med el justering og både varme og ventilasjon for å sikre topp komfort sommer som vinter. Dette sammen med fuksjoner som oppvarmet ratt, head up display, stort Krell lydanlegg med bluetooth audio, trådløs lading av mobiltelefon, cruisekontroll++++++

Bilen tilbyr meget gode kjøreegenskaper og gjør seg like godt på en langtur, i byen og på den dårlige hytteveien som krever bakkeklaring. Vi oppfordrer deg til å komme å prøve denne supre bilen hvis du er i markedet for en bil i denne klassen.

Bilen leveres komplett med sommer og vinterhjul.

Ta kontakt med en av våre selgere for mer utfyllende info eller en prøvetur. Vi gir deg gjerne et tilbud med din bil i innbytte.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Hyundai Kona 1,0 T-GDI Teknikkpakke

Kr 259 500

Eksl. omregistrering

Merke Hyundai
Modell Kona
Variant 1,0 T-GDI Teknikkpakke
KM-stand 4500 Km
Registrert dato 31/10/2018
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 120 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 125 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1775 kg
Registreringsnummer HT22110
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 4a0c903d-9fc5-4fc1-88c6-614be56397c9

Tilbehør bil

Hyundai Kona 1,0 T-GDI Teknikkpakke

Kr 259 500

Eksl. omregistrering

Annet
8" Infotainment med live services ,Android auto og Apple carplay;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Audiostreaming;Automatisk klimaanlegg;Cruisekontroll;DAB+;El justering førersete;Filskiftevarsler;Handsfree mobil bluetooth;Head-up display;Isofix barnesetefesting;ISOFIX-fester til barnesete;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;LED lykter;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjonssystem;Oppvarmet speil;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Ratt 4- veis justering;Ratt oppvarmet ;Regnsensor;Ryggekamera;Skiltgjenkjenningssytem;Skinnratt;Skinnseter;Takrails;Tonede ruter;Trådløs lading for mobiltelefon i midtkonsoll;Tåkelys foran;Vinterhjul;ABS bremser;Antispinn;Auto start / stopp;Beltevarsler;Dekktrykkssensor;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede forseter;Sentrallås;Sentrallås;Servostyring;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Startsperre;USB inngang radio;Ute-temp.måler;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00