COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Ranger Double Cab WildTrak 3,2 TDCi 200hk aut.

Kr 449 500

Eksl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
9600Km
3200
4

Detaljer

Ford Ranger Double Cab WildTrak 3,2 TDCi 200hk aut.

Kr 449 500

Eksl. omregistrering

Vi selger nå meget fin Ford Ranger 3.2 200Hk Wildtrack Bilen leveres i høyeste utstyrsgrad Wildtrack. Bilen er utstyrt med den krafitge 3,2 Liters motoren på hele 200 HK. Motoren er koblet til godt tilpasset automatgirkasse med høy og lavserie som sørger for topp kjørekomfort under alle forhold. Du kan enkelt koble inn lavserie ved kun å vri på en bryter . Med automatgir og lavserie har du full kontroll i krevende situasjoner og terreng. Ikke la deg lure av andre løsninger hos konkurenter til Ranger, En pick up SKAL ha lavserie selv om den har automatgir.

Ranger er en svært praktisk og behagelig pick-up. Bilen er klasseledene på størrelse på plan, nyttelast og ikke minst tillatt hengervekt som er på hele 3500 Kg.

Dette er dobbel cab utgaven som kobinerer masse plass på planet og innvendig i kupeen. Her har du ikke noen skillevegg som ødelegger sittestillingen slik det gjør på andre grønn skiltede biler. Det er masse plass inne i kupeen som lar deg justere inn akkurat den sittestillingen du ønsker. Det er god plass bak setene til det du måtte ønske å ha inne i kupeen.

Bilen fremstår som en meget pen bil som har vært forsiktig brukt i i noen måneder av en bruker. Bilen har ikke vært brukt i næring og har vært stelt som en personbil!

Wildtrack er en topputgaven av Ranger og har en mengde gode kvaliteter og praktisk utstyr. Vi nevner noen av høydepunktene:

 • Offroad pakke

 • Fine aluminiumsfelger på sommer og vinter. Bilen er avbildet på 17" felg som hører vinterdekken til, på sommeren har bilen tøffe 18" felger.

 • Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Navigasjon som loser deg frem på ukjente steder

 • Ryggekamera som sammen parkeringssensorer foran og bak gir deg full kontroll på trange steder og når du skal koble til en henger.

-Gode seter med trekk som er unik for Wildtrack. Elektrisk justering på førerstolen finner du kun på dobbelcab varianten. Her finner du garantert en god sittestilling.

 • Elektronsik stabilitetskontroll - overvåker kjøringen og hjelper deg til å beholde kontrollen under vanskelige kjøreforhold

 • Antispinn - ved hjulspinn i lavere hastigheter fordeles kreftene til hjulet med best grep.

 • Bakkestartassistanse - ved bakkestart holdes bremsene innkoblet til bilen begynner å bevege seg.

 • Tilhengerstabilisator - ved en begynnede sleng på tilhengeren vil systemet gripe inn og korrigere gass og brems

 • Hill Descent Control - regulerer hastigheten ved kjøring ned bratte skråninger i terrenget

 • Sportsbøyle - gir bilen et sporslig utseende

 • Dieselvarmer med fjernkontroll. - Gir varm bil og isfrie ruter gjennom hele vinteren.

 • Bedliner - plastbeskyttelse av lasteplanet slik at du unngår skader. Dette er et must på en slik bil og er med å gi lengre levetid på planet.

 • Tilhengerfeste - med denne bilen kan du trekke en tilhenger på 3500 kg. Bilen har masse krefter og håndterer tyngre hengere/last på en utmerket måte. Du har mulighet til å koble inn en lav serie på girkassen ved for eksempel rygging med tilhenger.

 • Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonene kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene

 • Stor touchskjerm med Ford Sync3. Fra denne skjermen styrer du Dab+ Radio, klimaanlegget, ryggekamereaskjerm, bilens innstillinger, Bluetooth handsfree tilkobling til din mobiltelefon. Sync3 har norske menyer og talekommandoer.

Er du på utkikk etter en nyere pick-up bør du se nærmere på denne.

Vi tar gjerne bil i innbytte.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford Ranger Double Cab WildTrak 3,2 TDCi 200hk aut.

Kr 449 500

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Ranger
Variant Double Cab WildTrak 3,2 TDCi 200hk aut.
KM-stand 9600 Km
Registrert dato 30/04/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 3200
Motorkraft 200 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 228 g/km
Farge Svart
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Vekt 3270 kg
Registreringsnummer HT21049
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Referanse 550d2b7a-b411-40e4-a645-d0b0cebf5430

Tilbehør bil

Ford Ranger Double Cab WildTrak 3,2 TDCi 200hk aut.

Kr 449 500

Eksl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;Aluminiumsfelger 17" vinter;Aluminiumsfelger 18" sommer;Antiskrens;Antispinn;Audiostreaming;Automatgir;DAB+;Delskinn;Dieselvarmer m fjernkontroll;Fabrikkmontert alarm;Filskiftevarsler;Firehjulstrekk;Fjernlysassistent;Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree system med Bluetooth og stemmestyring.;Hengerfeste;Klimaanlegg to-sone automatisk;Metallic lakk;Motorvarmer;Navigasjon;Oppvarmet frontrute;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Ryggekamera;Seter el - 8 veis just førersete;Skiltgjenkjenningssytem;Skinnratt;Sommerhjul;Takrails;Tåkelys foran;USB/AUX;Vinterhjul;ABS bremser;Aktiv kollisjonsforhindring;El innfellbare speil;Elektrisk heving av vinduer foran/bak;Elektriske speil;ESP;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Førerinfosystem med farger;Høydejusterbare frontlys;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Midtkonsoll med armlene;Oppvarmede forseter;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Ute-temp.måler;Webasto

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00