COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 379 500

Eksl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
39302Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 379 500

Eksl. omregistrering

Vi har nå en meget pen og særdeles godt ytstyrt 1 eiers Mondeo 5dørs combi for salg. Bilen er levert med en sprek TDCi motor på hele 180 hk kombinert med Fords vellkjente powershift automatgirkasse. Denne motor og gir kombinasjonene sammen med et intelligent og avansert 4x4 system gjør denne bilen til den ultimate kjøremaskinen som takler alle forhold på en utmerket måte.

Bilen er i utstyrsgrad Titanium og er i den attraktive fargen Shadow Black . Denne lakken sammen med mørke sideruter, LED Lys, Titanium design elementer og fine aluminiumsfelger gir bilen en lekkert og eksklusivt utseende. Innvendig følges det eksklusive ytre opp med et lekker skinninteriør med Multikonturseter med elektrisk justering og minne. Multikontursetene har en mengde justeringsmuligheter som sikrer deg en optimal sittestilling. På lengre turer kan du nyte masasje i setene.

Vår bil har hatt kun en forsiktig eier som kjøpte bilen ny hos oss. Bilen er satt opp med serviceintervall på 2 år og 30 000 Km. Bilen hadde oppskriftsmessig føste service hos oss på 26 585 Km 12.02.2018

Vår Mondeo må sies å ha et svært høyt utstyrsnivå, vi trekker frem høydepunktene:

 • 19" Sommerfelger, bilen er avbildet på vinterhjulene.

 • Sportsfjæring er bestilt orignialt fra fabrikk. Bilen er fantastisk komfortabel og har svært gode kjøreegenskaper

 • Adaptive LED hovedlys - kjøring i mørket blir aldri det samme igjen. Bilen registrerer trafikken rundt seg og tilpasser bredde og lengde på lysene på bakgrunn av dette. Lysene justeres i inntil syv vinkler og lysstyrker avhengig hastighet, dagslys, rattvinkel og avstand til andre trafikanter.

 • Automatisk bakluke - ved å trykke på en knapp på bakluken eller på nøkkelen vil bakluken automatisk åpne eller lukkes. Et smart hjelpemiddel når du har hendene fulle av feks handleposer.

 • Multikontur massasje skinnseter med elektisk justering og minne. Alle seter inkludert baksetet er oppvarmet

 • SYNC 3 - med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Ring Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Du kan også bruke talestyring til å spille av musikk fra en USB-minnepinne eller en MP3-spiller/iPod, eller strømme musikk fra en telefon som har støtte for bluetooth.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det mot all formodning skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Parkeringsassistent - dette nyutviklede utstyret gjør at du nå både kan lukeparkere og kjøre vinkelrett inn i ledige parkeringsplasser. Slipp rattet og bilen guider deg på plass. Dette er virkelig et godt hjelpemiddel når du har det travelt og skal parkere.

 • Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Tilhengerfeste elektrisk innfellbart -Bilen har en godkjent hengervekt på hele 2000 Kg

 • Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet. Du slipper dermed å huske hva som er gjeldende fartsgrense. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå fartsbøter.

 • Lanekeeper - et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

 • Panorama glasstak som gir bilen et flott utseende og gir en lys og trivelig kupe.

 • Sony Premium sound. Bilen er utstyrt med 12 høytalere inkludert en integrert basshøytaler i bagasjerommet. Dette er lydanlegg for entusiasten!

 • Ryggekamera og parkeringssensorer foran og bak gir deg både audio og visuell informasjon når du parkere bilen, dette er med å gjøre parkering til en lek og reduserer sjansen for kostbare skader.

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Fjernstyrt dieseldrevet tilleggsvarmer- Med denne kan du enkelt starte forvarming av motor og kupe fra en fjernkontroll. Nyt å komme til oppvarmet bil med isfrie ruter nå i vinter!

 • Elektrisk oppvarmet ratt. Fantastisk behagelig på kalde vinterdager.

 • Denne bilen er utstyrt med Ford s egenuttviklede 4wd system. Dette er et elektronisk system som kobler inn systemet når sensorer registrerer hjulspinn. Fordelen er at siden systemet i utgangspunktet bygger på tohjulsdrift, vil drivstofforbruket bli lavere enn på en tilsvarende motorisert firehjulstrekker med permanent drift. Via et bilde i instrumentgruppen kan du selv følge med på kraftfordelingen pr hjul av firehjulstrekket. Et hjelpemiddel for entusiasten.

Er du ute etter en topputstyrt combi med klassens beste kjøreegenskaper så bør du ta en titt på denne!

Vi tar innbytte!

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 379 500

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut
KM-stand 39302 Km
Registrert dato 21/07/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 179 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 138 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2330 kg
Registreringsnummer HT18207
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse db2919a0-2aa9-47fa-865d-b2e2883768f8

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 379 500

Eksl. omregistrering

Annet
Active City Stop - aut kollisjonshindring;Adaptiv cruisekontroll;Adaptive LED hovedlys;Aluminiumsfelger 17" vinter;Aluminiumsfelger 19" sommer;Audiostreaming;Automatgir - powershift;Bakluke - automatisk åpning/lukking;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;Filskiftevarsler;Firehjulstrekk;Fjernlysassistent;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Førersete - elektrisk 10-veisjustering med minne;Girhendler på rattet;Handsfree system med Bluetooth og stemmestyring.;Hengerfeste;Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon;Oppvarmede forseter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Panorama glasstak;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Ratt oppvarmet ;Regnsensor;Ryggekamera;Skinninteriør;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Tilhengerfeste elektrisk innfellbart;USB inngang radio;Varme i bakseter;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Ratt 4- veis justering;Sentrallås;Speil automatisk avblendbart;Startsperre;Startsperre;Tåkelys foran;Webasto

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00