COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Hyundai IONIQ Plug-in Teknikk med skinn

Kr 289 500

Eksl. omregistrering

2018
Automat
Bensin/Elektrisitet
2700Km
0
5

Detaljer

Hyundai IONIQ Plug-in Teknikk med skinn

Kr 289 500

Eksl. omregistrering

Vi selger vår flotte demobil av Plug-In Hybrid Ioniq. Bilen er levert i den tidløse og stilige Polar White lakken og er utstyrt med Teknikkpakke og ventilerte skinnseter med minne. Dette er virkelig en flott bil som leverer i toppsjiktet blandt ladbare hybrider. Ioniq har god plass i bagajen og kupeen og et tiltrekkende utseende.

Plug-In hybrid er midt i blinken for deg som ønsker å velge et miljøvenlig alternativ men ikke øsnker å gå for en helelektrisk bil med de begrensningen som følger med det. Ioniq har et oppgitt forbruk på kun 0.11 Liter pr mil etter NEDC målestandard. Den elektriske rekkevidden er på hele 63 Km etter samme test. Dette dekker daglige behovet for elektisk kjøring for de fleste. Det anerkjente norske magasinet Motor har testet bilen og kom til 0,12 liter pr mil og 57 km elektrisk rekkevidde. Dette kommer selvsagt ann på føreren og miljøet bilen kjøres i, men det ingen tvil om at Ioniq leverer godt! Samme test ga følgende utsagn "Ioniq kommer lengst på strøm, har lavest forbruk, og er ellers ikke dårligst i noe. Det er fort en vinneroppskrift i denne folkelige delen av plug-in-klassen." Vi sier oss enige i dette!

Ta kontakt med med oss for en visning og demonstrasjon av bilen. Vi har også nye biler på lager for raskt levering.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Vi tar gjerne din bil i innbytte

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Hyundai IONIQ Plug-in Teknikk med skinn

Kr 289 500

Eksl. omregistrering

Merke Hyundai
Modell IONIQ Plug-in
Variant Teknikk med skinn
KM-stand 2700 Km
Registrert dato 10/04/2018
Girkasse Automat
Motorkraft 141 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 26 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 1970 kg
Registreringsnummer HT21165
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 6c615842-763f-4558-ad90-c56d0a765296

Tilbehør bil

Hyundai IONIQ Plug-in Teknikk med skinn

Kr 289 500

Eksl. omregistrering

Annet
8" Infotainment med live services ,Android auto og Apple carplay;AC lading (innebygget lader) 3,3 KW;Adaptiv cruisekontroll;Aktiv filskifteassistent ;Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Autobrems;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Blinsonevarlser og ryggeradar;DAB+;El innfellbare speil;El justering førersete;Elektrisk heving av vinduer foran/bak;Elektriske speil;Elektronisk stabilitetsprogram;Førersete - elektrisk 10-veisjustering med minne;Girhendler på rattet;Handsfree bluetooth;ICCB kabel( kan benyttes i vanlig stikkkontakt inntil 10A kurs med jordfeilbryter type B);Infinity stereo (8 høytalere ink subwoofer);Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kollisjonsputer;LED kjørelys foran & bak;Låser - nøkkelfri adgang og start;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjonssystem;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Parkeringssensor - foran og bak;Pollenfilter;Ratt 4- veis justering;Ratt oppvarmet ;Regnsensor;Ryggekamera;Skinnsetet med varme og ventilasjon;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Supervision 7" LCD instrumet display;Trådløs lading for mobiltelefon i midtkonsoll;USB inngang radio;Varme i bakseter;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;PTC ekstra luftvarmer;Sentrallås;Startsperre;Tonede ruter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00