COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2007 Ford S-Max 1,8 TDCi 125hk Trend

Kr 99 900

Eksl. omregistrering

2007
Manuell
Diesel
167847Km
1753
5

Detaljer

Ford S-Max 1,8 TDCi 125hk Trend

Kr 99 900

Eksl. omregistrering

Ford S-Max må være en av tidenes mest geniale familiebiler. Ikke bare har den klasseledende innvendig plass, og syv sitteplasser. Du får også et stort bagasjerom som er meget lett å utnytte. Selv med alle syv setene i bruk. Bilen er også hyllet for sitt utseende og kjøreegenskaper. Dette er en familiebil som virkelig ser tøff ut, og som kjører som en sportsbil.

Tilbake til interiøret. Foran er det raust med plass for to. På rekke nummer to har du tre individuelle seter som kan justeres hver for seg. Trenger du for eksempel å kjøre med to seter oppe, og midtsetet nede, null problem, bare legg det ned. Bilen er også så bred, at her går det inn tre barneseter i bredden. Dette er en av få biler hvor man kan gjøre dette. Bakerst i bagasjerommet ligger det to seter til felt ned i gulvet. Disse trekker du enkelt opp og gjør om bilen fra en fem seter med et meget stort bagasjerom, til en syv seter med et litt mindre bagasjerom. Disse setene er også individuelle, slik at du f.eks kan ha ett oppe og ett felt ned.

Akkurat dette eksemplaret har en kraftig og drivstoffgjerrig motor. Den har hengerfeste og maksimal hengervekt er 1450KG.

Ellers er den i tipp topp stand. Vi har utført storservice på bilen, fikset litt småplutt, byttet bremser på den, satt på ny bakre eksospotte og vi har også satt på helt nye sommer og vinterdekk.

Alt i alt er dette et meget godt kjøp for de som trenger en bil for storfamilien.

Velkommen til Sulland Hamar AS Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og Sparebank1 Finans og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Vi leverer alle bruktbiler med sommer og vinterhjul

Ta kontakt med en av våre dyktige selgere for mer informasjon

Spesifikasjoner

Ford S-Max 1,8 TDCi 125hk Trend

Kr 99 900

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 1,8 TDCi 125hk Trend
KM-stand 167847 Km
Registrert dato 14/02/2007
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1753
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 164 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Vekt 2505 kg
Registreringsnummer FT21733
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 51ba3471-1e72-4ed8-9567-d98d1f0ef0dc

Tilbehør bil

Ford S-Max 1,8 TDCi 125hk Trend

Kr 99 900

Eksl. omregistrering

Annet
Radio DAB+;ABS bremser;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Sentrallås;Servostyring;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

man - fre: 9-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

lør: 10 - 14