COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Ranger Double Cab Limited 2,2 TDCi 160hk aut

Kr 394 900

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Diesel
50910Km
2198
4

Detaljer

Ford Ranger Double Cab Limited 2,2 TDCi 160hk aut

Kr 394 900

Inkl. omregistrering

Nå har vi fått inn denne fine Ford Rangeren. Ford Ranger er klassens tøffeste pickup. Og den har et utseende som virkelig signaliserer at dette er alt annet enn en bil som har tenkt til å gi opp.

En pick up er en utrolig alsidig bil. Her kan du kjøre materialer den ene dagen, og jakte den andre. Skal du frakte noe du ikke vil ha inne i bilen? Ikke noe problem, du kan slenge det på planet.

Siden dette er en double cab så har du også fire dører og dermed god plass inne i bilen. Skal du frakte noe du ikke vil ha på planet. Så kan du legge det bak forsetene.

Siden dette er en Limited utgave så mangler det heller ikke på utstyr. Ta for eksempel den store skjermen i midten av bilen som drives av Fords innovative Sync3 multimediasystem. Her har du full oversikt og kontroll over bluetooth, radio, strømming av musikk osv.

Hengervekten på bilen er hele 3500KG, så uavhengig av hva du måtte ha for en henger så kan du kjøre den med denne. Campingvogn, hestehenger, skaphenger, båthenger osv er ikke noe problem og man merker knapt nok at den henger etter bilen.

På kalde dager vil du sette stor pris på at bilen har parkeringsvarmer med fjernkontroll. Trykk på knappen, og minutter etter har du en varm og isfri bil.

Vi leverer bilen med helt nye sommerdekk og gode Continental vinterdekk, begge hjulsett har alufelger.

Bilen kommer også med Fords suverene nybilgaranti på hele 5 år og 200.000km.

Velkommen til Sulland Hamar AS Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og Sparebank1 Finans og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Vi leverer alle bruktbiler med sommer og vinterhjul

Ta kontakt med en av våre dyktige selgere for mer informasjon

Spesifikasjoner

Ford Ranger Double Cab Limited 2,2 TDCi 160hk aut

Kr 394 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Ranger
Variant Double Cab Limited 2,2 TDCi 160hk aut
KM-stand 50910 Km
Registrert dato 14/06/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2198
Motorkraft 160 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 207 g/km
Farge Hvit
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Vekt 3270 kg
Registreringsnummer FT57681
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Referanse 4fdaf403-3298-4243-8b7d-16267e77e2b1
Registreingsavgift 2019

Tilbehør bil

Ford Ranger Double Cab Limited 2,2 TDCi 160hk aut

Kr 394 900

Inkl. omregistrering

Annet
Aut. avblendbart speil inv;Radio DAB+;12 V strømuttak;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Firehjulstrekk;Fjernstyrt Sentrallås;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Kurve / Tåkelys;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Skinnseter;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

man - fre: 9-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

lør: 10 - 14