COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 309 500

Inkl. omregistrering

2015
Automatgir
Diesel
66798Km
2000
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 309 500

Inkl. omregistrering

Nå har en fin Mondeo 150Hk Titanium automat for salg. Bilen er levert i den tidløse PanterBlack metallic lakken som sammen med mørktonede ruter og fine aluminiumsfelger gir bilen et lekkert utseende. Vår bil er levert med en sterk og fleksibel TDCi motor på hele 150hk. Motoren er koblet til den velkjente Powershift automatgirkassen, med denne motoren og gir kombinasjonene er du garantert en behagelig kjøreopplevelse. Mondeo har gjennomgående fått toppkarakter for overlegne kjøreegenskaper. Mondeo er helt klart bilen for deg som stiller krav til komfort, utseende og utstyr. Mondeo er kjent for mange som den optimale familiebilen med sitt klasseledende bagasjerom og svært gode plass til alle i bilen. Har du behov for barneseter i bilen festes de trygt og enklet i ISO-FIX punktene i baksetet. Det er fortsatt meget god plass til den som sitter foran barnesetene. Men du trenger selvsagt ikke å være småbarnsforeldre for å sette pris på denne egenskapene til denne flotte bilen. Tøft utseende, høye ytelser, masse utstyr og klasseledende kjøreegenskaper kan vi alle sette pris på!

Bilen fremstår som en forsiktig brukt og pen bil som har vært godt passet på. Mondeo med denne motoren har 2 år eller 30 000 Km serviceintervall. Dette er med å holde eierkostnadene nede. Bilen følger også med selv på hva slag kjøring den har og kan varlse om tid for service tidligere hvis den har et kjøremønster som tilsier at det er fornuftig med service. Dette kan være for eksempel mye småkjøring.

Servicer på vår bil er utført på:

 • 26 234 Km 02.02.2016
 • 56 325 Km 19.09.2017

Neste service ved normalt kjørte km er da 19.09.2019 eller 86325 Km Frist for EU kontroll er 31.10.2019

Bilen er som nevnt en Titanium med et godt utstyrsnivå, vi trekker frem noen av høydepunktene:

 • Adaptive LED hovedlys - kjøring i mørket blir aldri det samme igjen. Bilen registerer trafikken rundt seg og tilpasser bredde pg lengde på lysene på bakfrunn av dette. Lysene justeres i inntil syv vinkler og lysstyrker avhengig hastighet, dagslys, rattvinkel og avstand til andre trafikanter. Her er det det en god grunn til å glede seg til mørke høstkvelder igjen.

 • Automatisk bakluke - ved å trykke på en knapp på bakluken eller på nøkklen vil bakluken automatisk åpne eller lukkes. Et smart hjelpemiddel når du har hendene fulle av feks handleposer.

 • SYNC2 - med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Call Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Du kan også bruke talestyring til å spille av musikk fra en USB-minnepinne eller en MP3-spiller/iPod, eller strømmemusikk fra en telefon som har støtte for bluetooth.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser.

 • Parkeringsassistent - er du redd for å lukeparkere har denne bilen utstyr som er midt i blinken for deg. Bilen leter selv opp luker for parkering. Når denne er funnet slipper du rattet og betjener kun pedaler. Bilen styrer og guider deg enkelt på plass i luken.

 • Stor 8" skjerm plassert sentralt i bilen - Her får du informasjon og bruker telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

 • DAB+ Radio er standard fra fabrikk

 • Cruisekontroll sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Denne fungerer godt sammen med automatgiret.

 • Tilhengerfeste elektrisk innfellbart - her trykker du på knappen inne i bilen og festet felles ut elektrisk. I motsetning til avtagbare tilhengerfester hvor du må krabbe under bilen for montering er her betjeningen vesentlig enklere. Med denne bilen kan du trekke en tilhenger på 2 000 kg.

 • Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet. Du slipper dermed å huske hva som er gjeldende fartsgrense. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå fartsbøter.

 • Lanekeeper - et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

 • Førersete 10-veis elektrisk justering - her er det enkelt å finne den optimale sitteposisjonen for langkjøring. Når du parkerer og stopper motoren kan programmere setet til automatisk å ga ca 10 cm bakover. Inn og utstigning av bilen blir på denne måten svært enkelt og komfortabelt. Førerstolen har minne for 3 forskjellige førere

 • Fjernstyrt dieselvarmer- Med et trykk på fjernkontrollen kan du starte en tilleggsvarmer som varmer både motor og kupe. Du har også mulighet til programere et starttidspunkt for vameren. Dette blir din beste venn på vinteren!

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • Active City Stop er et sikkerhetssystem som overvåker trafikken foran bilen. Hvis bilen for stopper og du er uoppmerksom så vil bien først varsle med lyd og bildesignal. Hvis føreren ikke reagerer da vil bilen gjøre en oppbremsing for å unngå eller redusere skadeomfanget.

 • Iso-Fix fester sørger for enkel og trygg montering av barnestoler

 • 2-sone Automatisk klimaanlegg gir mulighet for at fører og passasjer kan sette hver sin optimale temperatur.

Bilen leveres komplett med sommer og vinterhjul.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Vi tar innbytte!

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 309 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium aut
KM-stand 66798 Km
Registrert dato 08/05/2015
Girkasse Automatgir
Motorstørrelse 2000
Motorkraft 150 HK
Farge Panther Black
Dører 5
Seter 5
Interiør Mørkt stoff
Drivstoff Diesel
Vekt 1526 kg
Registreringsnummer AE44650
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 3f36ee24-a249-4a76-8f05-d9c8ffc4ace8
Registreingsavgift 6161

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 309 500

Inkl. omregistrering

Active City Stop - aut kollisjonshindring
Adaptive LED Hovedlys
Aluminiumsfelger
Audiostreaming
Automatgir - powershift
Automatisk klimaanlegg
Bakluke - automatisk åpning/lukking
Cruisekontroll
DAB Radio
Dieselvarmer m fjernkontroll
Filskiftevarsler
Fjernlysassistent
Ford SYNC med nødhjelpsassistanse
Handsfree bluetooth/stemmestyring
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Klimaanlegg to-sone automatisk
Metallic lakk
Midtkonsoll med armlene
Multifunksjonsratt
Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover
Navigasjon
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Parkeringssensor - foran og bak
Pollenfilter
Ratt 4- veis justering
Regnsensor
Skinnratt
Sommerhjul
Stabilitetssystem antiskrens
Takrails
Tilhengerfeste elektrisk innfellbart
USB og AUX inngang
Vinterhjul
ABS bremser
Antispinn
Beltevarsler
Delte bakseter
El innfellbare speil
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbart ratt
Kollisjonsputer
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Radio/cd spiller
Sentrallås
Startsperre
Tonede ruter
Tåkelys foran
Varme i seter
Webasto

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00

Sted

Kjøretøy sted

Sulland Bilsenter Lillehammer as
Industrigaten 24-26
2619
Lillehammer
Telefon: 61 27 98 00
Fax: 61 27 98 01