COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Fiesta 1,1 85hk Trend

Kr 189 000

Inkl. omregistrering

2018
Manuell
Bensin
4880Km
1099
5

Detaljer

Ford Fiesta 1,1 85hk Trend

Kr 189 000

Inkl. omregistrering

Vi selger nå vår pent brukte demobil Ford Fiesta 1,1l 85hk Trend, som er første gangs registrert 27.03.2018 - Rest av 5 års nybil garanti frem til 27.08.2023.

Verdens mest teknologisk avanserte småbil har nå kommet i en ny og større drakt.

Nye Fiesta bygger videre på de svært anerkjente egenskapene til den utgående modellen og er blitt enda morsommere og bedre å kjøre. Den tilbyr klasseledende kjøredynamikk, bedre veigrep, bedre bremseytelse, bedre styrefølelse, i tillegg til bedre kjørekomfort. Hver komponent er optimalisert for å bedre kjøre- og komfortopplevelsen.

Bilen er fint utstyrt, og trives meget bra i bymiljø, og på motorveien. Driftsikker bil med mange fine løsninger. Den er utstyrt med den nye og store sync 3 skjermen som innehar en rekke funksjoner, Cruisekontroll, Parkering sensorer, Bluetooth handsfree, m.m.

Komplette sommer og vinterhjul på flotte aluminiumns felger. De ekstra mørke bak- og sidevinduenei kombinasjon med aluminiums felgene er med på å gi bilen et sportslig uttrykk.

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og Sparebank1 Finans og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre dyktige selgere:

Øistein Øynebråten Indset - Tllf. 916 35 169

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,1 85hk Trend

Kr 189 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,1 85hk Trend
KM-stand 4880 Km
Registrert dato 27/03/2018
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1099
Motorkraft 86 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 101 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Interiør Sort stoff
Drivstoff Bensin
Vekt 1640 kg
Registreringsnummer CV88296
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 0493142e-9510-465f-bdee-4ee48d4d2b86
Registreingsavgift 4037

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,1 85hk Trend

Kr 189 000

Inkl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger;BT/ Handsfree;Cruise Control;DAB+;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Mørktonet glass;USB inngang radio;ABS bremser;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Koppholdere;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede forseter;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Sentrallås;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Ute-temp.måler;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider
man-fre: 7 - 17
lør: 10 - 14
Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512