COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford C-Max C-Max Titanium X

Kr 269 900

Eksl. omregistrering

2016
Manuell
Bensin
28330Km
998
5

Detaljer

Ford C-Max C-Max Titanium X

Kr 269 900

Eksl. omregistrering

Nå har vi fått inn denne meget pene og godt vedlikeholdte Ford C-Max.

Bilen er utstyrt med en turbo ladet 125 hk. Ecoboost motor (denne motoren er 6 år på rad kåret til "Engine of the year" . Kåringen er gjort av biljournalister fra hele 38 land. Dette betyr at motoren er kåret til verdens beste hvert år siden lanseringen i 2012).

C-Max har meget god innvendig plass og baksetet kan i en enkel håndvending gjøres om fra en praktisk tre seter til en utsøkt sitteplass for to. Som da nyter godt av generøs bredde og benplass. Dette er det kun Ford C-Max som kan. Man kan også fjerne baksetene totalt om man ønsker å bruke bilen som en rommelig varebil.

I tillegg har man en høyere sittestilling, og dermed kan man gå rett ut og inn av bilen, uten å måtte "sette seg ned".

Med på kjøpet får du Ford sin 5år/100.000km nybilgaranti.

Titanium X gir deg meget høyt utstyrsnivå. Se utstyrslisten.

  • Vi tar innbytte i alt av biler.
  • Alle biler leveres med sommer og vinterhjul
  • Om bilen ikke har DAB+ radio fra før vil vi montere dette kostnadsfritt før levering

Vi hjelper deg med gunstige finansieringsløsninger så vel som bilforsikring. Sulland Gruppen er en av Norges største bilforhandlerselskap. Det tas forbehold om feilaktige eller mangelfulle opplysninger på salgsoppgaven.

Spesifikasjoner

Ford C-Max C-Max Titanium X

Kr 269 900

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell C-Max
Variant C-Max Titanium X
KM-stand 28330 Km
Registrert dato 21/11/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 117 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1900 kg
Registreringsnummer FT55650
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 1ec8e346-8bbe-41f3-9e39-e867c6b72015

Tilbehør bil

Ford C-Max C-Max Titanium X

Kr 269 900

Eksl. omregistrering

Annet
El Bakluke;Motorvarmer;Mørke ruter;Nøkkelfri adkomst og start;Oppvarmet frontrute;Radio DAB+;ABS bremser;Adaptive BiXenon lykter;Adaptive Xenonlys;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blindsonevarsling;Delte bakseter;Delvis skinnseter;Elektrisk hengerfeste;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskiftvarsling;Fleksible bakseter;Glasstak;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Panoramatak;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Skiltgjenkjenning;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Uttakbare bakseter;Varme i seter;Vinterhjul;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

man - fre: 9-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

lør: 10 - 14