COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Vignale AWD aut

Kr 649 500

Inkl. omregistrering

2018
Automatgir
Diesel
4500Km
2000
5

Detaljer

Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Vignale AWD aut

Kr 649 500

Inkl. omregistrering

Vi selger nå vår meget fine S-Max Vignale 4x4. For deg som ikke kjenner til Vignale konseptet er det kort og godt det beste Ford har å by på! Vår bil er levert i den eksklusive latinum White perle lakken, dette sammen med detaljer som den unike Vignale grillen, Kromdetaljer, premium skinnseter i et mønster som er unikt for Vignale, premium dashbord i skinn, akustisk glass som senker støy utenfra, aktiv støydemping som reduserer støy i kupeen gir bilen en premiumfølelse! Bilen er utstyrt med den nye Euro 6 TDCi motoren til Ford på hele 180 Hk. Motoren er koblet til Fords anerkjente Powershift automatkasse og et utmerket 4x4 system. Bilen leverer topp kjøreegenskaper og komfort under alle kjøreforhold. Ford er kjent for sine utmerkede kjøreegenskaper. S-Max er ikke noe unntak! I tester har bilen høstet teringkast 6 jevnt over. Bilen scorer høyt på design, kjøreegenskaper, plass, sikkerhet og ikke minst annenhåndsverdi. Den har fått omtaler som "famile-geniet" og "orkesterplass i baksetet" Er du i markedet for en slik bil så bør du ta definitivt ta denne med i vurderingen!

Vår bil har vært administrasjonskjørt og fremstår som meget pen.

Setter du høye krav til utstyr så er dette bilen for deg! Vi trekker frem noen høydepunkter:

 • Adaptive LED hovedlys - kjøring i mørket blir aldri det samme igjen. Bilen registerer trafikken rundt seg og tilpasser bredde pg lengde på lysene på bakfrunn av dette. Lysene jobber sammen med kamera på bilen og leser av motgående trafikk og sørger for at du har størst mulig området på max lys effekt til en hver tid.

 • SYNC 3! - med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Ring Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Sync 3 skiller seg fra tidligere systemer med norske menyer og kommandoer.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser.

 • Lukeparkerings assistent som tar vanlig lukeparkering og vinkelrett parkering slik du eksempelvis finner på kjøpesentre.

 • Ryggekamera - For fulloversikt når du rygger. Bilen bredde og svingradius vises på hjelpelinjer på fargeskjermen. I tillegg til å være svært effektift for å unngå skader eller påkjørsler er dette et fantastisk hjelpemiddel når en kobler til en tilhenger.

 • Frontkamera som kan aktiviseres for å se til sidene når du skal ut på en vei med synshindringer på sidene.

-Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Elektrisk justering av rattstammen med minne. Funksjonen jobber sammen med de elektrisk setene og gir en "easy entry/exit" funkksjon der setet går bakover og rattet opp når bilen stoppes og du skal ut av bilen. Minnet sørger for gjenopprette posisjonen når du starter igjen. Funksjonen kan deativeres hvis ønskelig.

 • Premium multikontur skinnseter i Vignale signaturmønster. Setene foran er 10-veis elektrisk justerbare, førerstolen har minne for 3 førere. Setene foran er selvsagt oppvarmet, men i tillegg har setene ventilasjon for å kjøle på varme dager.

 • Mørktonet glass som i tillegg til å se bra ut sørger for å hindre uønsket innsyn og dempe sollys inn i kupeen.

 • Stor 8" skjerm plassert sentralt i bilen - Her får du informasjon og bruker telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

 • Pre Collision system - Kamera i frontruten er med å overvåke trafikken foran. Hvis du er uoppmerksom på at bilen foran har stoppet vil systemet gjøre en nødoppbremsing. Systemet kobler inn på et tidspunkt der det ville være for sent for deg som fører og reagere. Dette er et svært godt sikkerhetsystem som vil kunne kunne unngå kollisjon ved lave hastigheter og sterkt begrense skadeomfanget ved høyere hastigeter.

 • Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet. Du slipper dermed å huske hva som er gjeldende fartsgrense. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå fartsbøter.

 • Lanekeeper - et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

 • Dab+ originalt fra fabrikk.

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Oppvarmet ratt!

 • Fjernstyrt dieselvarmer- Med et trykk på fjernkontrollen kan du starte en tilleggsvarmer som varmer både motor og kupe. Du har også mulighet til programere et starttidspunkt for vameren. Dette blir din beste venn på vinteren!

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • 3 X Iso-Fix på midtre seterad sørger for enkel og trygg montering av barnestoler. Bilens innvendige bredde gir god mulighet for 3 barnestoler i bredden. Her kan de enkelt gå forbi hverandre uten å måtte ommøblere hele baksetet når en skal inn eller ut. Det er god plass i mellom barnesetene så festing av sikkerhetsbelter går som en lek. Dette er med å gjøre dette til den ultimate familiebilen. Mange biler går på " papiret" S- Max fungerer i praksis!!

 • Automatisk bakluke med fotsensor og fjernstyring fra nøkkelenheten

 • Elektrisk innfelbart tilhengerfeste. Bilen er godkjent med en slepevekt på hele 2000Kg!

Opplev Ford på sitt beste! kom innom oss for en prøvetur i denne fantastiske bilen!

Vi tar innbytte !

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Vignale AWD aut

Kr 649 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 TDCi 180hk Vignale AWD aut
KM-stand 4500 Km
Registrert dato 12/02/2018
Girkasse Automatgir
Motorstørrelse 2000
Motorkraft 179 HK
Farge Platinum White
Dører 5
Seter 7
Interiør Sort skinn
Drivstoff Diesel
Vekt 1734 kg
Registreringsnummer HT20891
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse e302375a-17e0-4055-8cb4-fb6d5325a8f2
Registreingsavgift 6161

Tilbehør bil

Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Vignale AWD aut

Kr 649 500

Inkl. omregistrering

Adaptiv cruisekontroll
Adaptive LED hovedlys
Aluminiumsfelger 18" vinter
Aluminiumsfelger 19" sommer
Audiostreaming
Automatgir - powershift
Bakluke - automatisk åpning/lukking
DAB+
Dieselvarmer m fjernkontroll
Dieselvarmer med innvendig timer
Filskiftevarsler
Firehjulstrekk
Fjernlysassistent
Fleksible bakseter
Ford SYNC med nødhjelpsassistanse
Frontkamera
Frontkolisjons varsler med automatisk bremseassistanse
Førersete - elektrisk 10-veisjustering med minne
Handsfree bluetooth/stemmestyring
Isofix barnesetefesting
Keyless
Klimaanlegg med flere soner
Metallic lakk
Midtkonsoll med armlene
Multifunksjonsratt
Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover
Navigasjon
Oppvarmede forseter
Oppvarmet frontrute
Parkeringssensor - foran og bak
Ratt 4- veis justering
Ratt oppvarmet
Regnsensor
Ryggesensor
Skinnseter
Sommerhjul
Takrails
Tilhengerfeste elektrisk innfellbart
USB og AUX inngang
Vinterhjul
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Beltevarsler
Dekktrykkssensor
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling)
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Justerbare bakseter
Kjørecomputer
Kollisjonsputer
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lyktespylere
Lyktespylere
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Sentrallås
Skinnratt
Speil automatisk avblendbart
Speil elektrisk innfellbare
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Startsperre
Tonede ruter
Tåkelys foran
Uttakbare bakseter
Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00

Sted

Kjøretøy sted

Sulland Bilsenter Lillehammer as
Industrigaten 24-26
2619
Lillehammer
Telefon: 61 27 98 00
Fax: 61 27 98 01