COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut

Kr 439 900


Spørsmål
Kr 439 900

2017
Registrert dato
Automatgir
Girkasse
5600
Km
Diesel
Drivstoff

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut

Kr 439 900

Vi selger vår Mondeo ST Line demonstrasjonsbil med automatgear.

Nye Mondeo ST-Line har funksjonaliteten du kjenner fra Ford Mondeo, men med designdetaljer og egenskaper hentet fra Ford Perfomance og racingindustrien.

Mondeo ST-Line er senket 10mm med markante støtfangere foran og bak, grill med nettingmønster og Rock Metallic lettmetallfelger for å skape en følelse av racing og motorsport. LED-kjørelys, skinnende svarte tåkelysinnfatninger og tydelig ST-Line-merking utvendig på siden bidrar til bilens unike blanding av funksjonalitet og oppsiktsvekkende utseende.

Bilen leveres med nye Continental vinterhjul på Ford orginalfelg.

 • Adaptive LED hovedlys - kjøring i mørket blir aldri det samme igjen. Bilen registerer trafikken rundt seg og tilpasser bredde pg lengde på lysene på bakfrunn av dette. Lysene justeres i inntil syv vinkler og lysstyrker avhengig hastighet, dagslys, rattvinkel og avstand til andre trafikanter. Her er det det en god grunn til å glede seg til mørke høstkvelder igjen.

 • Automatisk bakluke - ved å trykke på en knapp på bakluken eller på nøkklen vil bakluken automatisk åpne eller lukkes. Et smart hjelpemiddel når du har hendene fulle av feks handleposer.

 • SYNC3 - med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Call Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Du kan også bruke talestyring til å spille av musikk fra en USB-minnepinne eller en MP3-spiller/iPod, eller strømmemusikk fra en telefon som har støtte for bluetooth.

 • Bilen har selvsagt DAB+

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Active City Stop - aktiv kollisjonshindring, et kamera følger trafikken foran bilen. Ved nødsituasjoner i lavere hastigheter vil bilen automatisk bremse opp. Systemet vil gjøre at du unngår skader ved uoppmerksomhet alternativt begrense skadeomfanget.

 • Parkeringssensorer her får du varsling om mulige hindringer når du rygger. Med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm og ikke minst unngår du unødvendige og dyre skader.

 • Stor 8" skjerm plassert sentralt i bilen - her får du informasjon om kjøreruter (navigasjon) telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

 • Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Tilhengerfeste elektrisk innfellbart - her trykker du på knappen inne i bilen og festet felles ut elektrisk. I motsetning til avtagbare tilhengerfester hvor du må krabbe under bilen for sette det fast er her betjeneingen vesentlig enklere. Med denne bilen kan du trekke en tilhenger på hele 2 000 kg.

 • Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet. Du slipper dermed å huske hva som er gjeldende fartsgrense. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå fartsbøter.

 • Lanekeeper - et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen . Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg dempes temperaturen inne i kupeen samt at innsynet i bilen begrenses.

 • Klimaanlegg automatisk – gir en behagelig temperatur i kupeen på varme sommerdager. I tillegg hjelper systemet til med å fjerne fuktig luft i kupeen slik at du unngår dugg på vinduene når det regner.

 • Elektrisk oppvarmet frontrute. Selv om våren er kommet er det nok trygt å anta at vi på slutten av året nok en gang må skrape is av rutene på bilen. Det trenger du ikke med denne!

 • Fjernstyrt / Programerbar dieselvarmer - Med denne kan du enkelt fra menyen på bilen starte en dieseldrevet tilleggsvarmer som varmer motor og kupeen på bilen. du har muligheten til å forhåndsdefinere et ønsket starttidspunkt. Bruker du fjernstyringen er det så enkelt som å trykke på en knapp på kontrollen. Nyt å komme til varm isfri bil på vinterstid.

 • Navigasjon

 • Fords individual Styling

Er du på utkikk etter et flott stasjonsvogn med kjempegod plass og topp kjøreegenskaper bør du se nærmere på denne.

Det tas forbehold om feil og mangler i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut

Kr 439 900

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut
KM-stand 5600 Km
Registrert dato 22/03/2017
Girkasse Automatgir
Motorstørrelse 2000
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 126 g/km
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 1540 kg
Registreringsnummer FT56754
Biltype Personbil
Referanse 6465bafd-913f-4b57-bfd3-4ccfeed675c0
Registreingsavgift 6064

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk ST-Line aut

Kr 439 900

Aluminiumsfelger
Audiostreaming
Aut. avblendbart speil inv
Automatgir
Blindsoneinformasjon i speil
BT/ Handsfree
Cruise control radarstyrt
DAB Digital Radio
Diesel forvarmer
Diesel kjørevarmer
Dieselvarmer m fjernkontroll
Dieselvarmer med innvendig timer
El innfellbare speil
El setejustering m/memory
Filskiftevarsler
Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling)
Hengerfeste
Individual utvendig styling
Keyless go
Kjørecomputer
Metallic lakk
Mørktonet glass
Navigasjon
Nøkkelfritt start og låsesystem
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet ratt
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Parkeringsasistent
Regnsensor
Ryggekamera
Takrails
Trafikkskiltgjennkjenning
USB-tilkobling
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Delvis skinnseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Tåkelys foran
Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

man - fre: 9-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

lør: 10 - 14

Sted

Kjøretøy sted

Sulland Hamar AS
Disenstrandveien 9
2321
Hamar
Telefon: 62 53 89 99
Fax: 62 53 89 98