COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 599 500


Spørsmål
Kr 599 500

2016
Registrert dato
Automatgir
Girkasse
10000
Km
Diesel
Drivstoff

Detaljer

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 599 500

Gjør en god handel på flaggskipet til Ford. Vi skal selge vår demonstrasjonsbil av Ford Edge. Bilen er i den flotte Titanium utgaven. Ford Edge er en ny modell i det norske markedet. Den har virkelig slått fra seg i premium SUV segmentet med sin suverene plass, nydelig design og en kjørekomfort som ikke står tilbake for noen av de mye dyrere konkurentene. Bilen er utstyrt med en kraftig og fleksibel TDCi motor på 210 Hk og en meget behagelig powershift automatgirkasse som sørger for komfort både i bykjøring og langs landeveien. Med Fords meget kompetente 4x4 system så har du ingen problemer på dårlig føre eller hytteveien. Ford er kjent for gode kjøreegenskaper og høy komfort. Edge tar dette til et nytt steg med blant annet et støykansellerende system som bruker bilens lydanlegg til å fjerne uønsket støy i kupeen og adaptiv styring. Er du i markedet for en stor premium SUV så bør du ta en prøvetur med denne. Vi støtter oss til VG som hadde overskriften "Den barskeste SUV-en du kan kjøre nå"

Vår bil er forsiktig brukt og har kjørt kun ca 9000Km!

Edge er bilen for deg virkelig setter krav til utstyr i bilen. Vi trekker frem noen av høydepunktene på vår bil:

 • Adaptiv styring. Bilens servostyring tilpasser seg farten du kjører i slik at du i lave hastigheter i sentrum eller på parkeringsplasser har kort utveksling på rattet. Enkelt forklart svinger bilen mer pr runde på rattet i lave hatigheter. Med denne opsjonene føles selv denne store bilen svært lettkjørt!

 • Støykansellering. Mikrofoner i taket på bilen fanger opp uønsket lyd i kupeen slik som hjulstøy og skaper en "motlyd" via bilen lydanlegg som kansellerer ut lydene.

 • Adaptive LED hovedlys - kjøring i mørket blir aldri det samme igjen. Bilen registerer trafikken rundt seg og tilpasser bredde pg lengde på lysene på bakfrunn av dette. Lysene jobber sammen med kamera på bilen og leser av motgående trafikk og sørger for at du har størst mulig området på max lys effekt til en hver tid.

 • SYNC2 - med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Call Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Du kan også bruke talestyring til å spille av musikk fra en USB-minnepinne eller en MP3-spiller/iPod, eller strømmemusikk fra en telefon som har støtte for bluetooth.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser.

 • Parkeringsassistent - er du redd for å lukeparkere har denne bilen utstyr som er midt i blinken for deg. Bilen leter selv opp luker for parkering. Når denne er funnet slipper du rattet og betjener kun pedaler. Bilen styrer og guider deg enkelt på plass i luken.

 • Frontkamera. Det er montert et 180 grader vidvinkelkamera i fronten på bilen. Dette aktiviseres fra en knapp inne i bilen og kan brukes til å se til sidene selv om utsikten er blokkert av for eksempel portstolper, andre biler osv.

 • Ryggekamera - For fulloversikt når du rygger. Bilen bredde og svingradius vises på hjelpelinjer på fargeskjermen. I tillegg til å være svært effektift for å unngå skader eller påkjørsler er dette et fantastisk hjelpemiddel når en kobler til en tilhenger.

 • Stor 8" skjerm plassert sentralt i bilen - Her får du informasjon og bruker telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

 • Dab+ Her trenger du ikke å bekymre deg når FM nettet slukkes nå i 2017.

-Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Førersete 10-veis elektrisk justering - her er det enkelt å finne den optimale sitteposisjonen for langkjøring. Det kan også lagres en posisjon for 3 ulike førere.

 • Fjernstyrt dieselvarmer- Med et trykk på fjernkontrollen kan du starte en tilleggsvarmer som varmer både motor og kupe. Du har også mulighet til programere et starttidspunkt for vameren. Dette blir din beste venn på vinteren!

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • Front kollisjonsvarsling. Kamera i frontruten er med å overvåke trafikken foran. Hvis du er uoppmerksom på at bilen foran har stoppet vil systemet gjøre en nødoppbremsing. Systemet kobler inn på et tidspunkt der det ville være for sent for deg som fører og reagere. Dette er et svært godt sikkerhetsystem som vil kunne kunne unngå kollisjon ved lave hastigheter og sterkt begrense skadeomfanget ved høyere hastigeter.

 • Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet. Du slipper dermed å huske hva som er gjeldende fartsgrense. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå fartsbøter.

 • Lanekeeper - et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

 • Mørktonet glass. Dette er praktisk på en slik bil for å redusere innsyn til lasten bak i bilen. I tillegg reduserer det tempteraturen i bilen på varme sommerdager.

 • Avtagbart tilhengerfeste - Bilen er godkjent for en slepevekt på hele 2000 Kg.

Bilen leveres komplett med sommer og vinterhjul. Vinterhjulene er original Ford 18" med Continental piggfrie dekk. kun det beste er godt nok!

Opplev Ford på sitt beste! kom innom oss for en prøvetur i denne fantastiske bilen.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 599 500

Merke Ford
Modell Edge
Variant 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut
KM-stand 10000 Km
Registrert dato 27/06/2016
Girkasse Automatgir
Motorstørrelse 2000
Motorkraft 209 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 149 g/km
Farge Magnetic Metallic
Dører 5
Seter 5
Interiør Sort Skinn
Drivstoff Diesel
Vekt 1874 kg
Registreringsnummer HT18200
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 664dea6b-ca76-4272-9d13-f8f59282d7f2
Registreingsavgift 6064

Tilbehør bil

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 599 500

Adaptiv cruisekontroll
Adaptiv styring
Adaptive LED hovedlys
Aluminiumsfelger 18" vinter
Aluminiumsfelger 19" sommer
Audiostreaming
Automatgir - powershift
Cruisecontrol adaptiv
Dekktrykkssensor
Dieselvarmer m fjernkontroll
Firehjulstrekk
Fjernlysassistent
Ford SYNC med nødhjelpsassistanse
Frontkolisjons varsler med automatisk bremseassistanse
Førersete - elektrisk 10-veisjustering med minne
Handsfree bluetooth/stemmestyring
Klimaanlegg to-sone automatisk
Metallic lakk
Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover
Parkeringsassistent (parkerer selv)
Ratt oppvarmet
Ryggekamera
Skinninteriør
Skinnratt
Takrails
Tilhengerfeste - avtagbart
Varme i ratt
Vindu - oppvarmet frontrute
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
El innfellbare speil
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling)
Førerinfosystem med farger
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Midtkonsoll med armlene
Multifunksjonsratt
Multifunksjonsratt
Navigasjon
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Radio/CD med DAB
Ratt 4- veis justering
Regnsensor
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
USB og AUX inngang
Varme i seter
Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider
Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)
Lør: 10.00-14.00

Sted

Kjøretøy sted

Sulland Bilsenter Lillehammer as
Industrigaten 24-26
2619
Lillehammer
Telefon: 61 27 98 00
Fax: 61 27 98 01